Перейти до змісту

Начальники Самообороны-"Из грязи в князи".

BodyLife

Рекомендовані повідомлення

Не варто радикально підходити до вирішення питання, як в одну, так і в другу сторону. А то ти його на йух... А він тебе по зубах.

Зараз треба розумітися і навіть відступити від принципу, який відходить на другий план.. Нажаль 'Брат у ворот'..(((

А особливо треба вести себе коректно, коли носиш символіку і шеврони Самооборони.)

Яке розумітись, якщо журналістам з Дорожного Контролю запропонували "проїхатись", це нормально? Це не нормально. Скажіть, наприклад, так, це Самооборона, вони перегнули палку, буде проведена бесіда і на юридичному рівні закріпимо права таких громадських дружинників, які будуть мати документи. Або ж скажіть, що це не Самооборона і тоді вже будуть інші дії, спрямовані на те, щоб цю ситуацію перевести в правове поле. Невже це важко? А то скотились до середньовічча, а це вже таке не перший місяць.. А на це ж дивляться люди з східних регіонів. Да вони будуть і окупанту раді, тільки якщо це буде порядок, а не отаке, як на відео. Моя думка така.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

. Або ж скажіть, що це не Самооборона і тоді вже будуть інші дії, спрямовані на те, щоб цю ситуацію перевести в правове поле. Невже це важко? А то скотились до середньовічча, а це вже таке не перший місяць.. А на це ж дивляться люди з східних регіонів. Да вони будуть і окупанту раді, тільки якщо це буде порядок, а не отаке, як на відео. Моя думка така.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

BodyLife

Дякую за відео. Печально те, що є люди, навіть тут, жіночка під ніком odna, яка включила істерію, що це хуйню постите і т.д., навіть не розібравшись, сліпо вірить що біле це біле, а чорне - це чорне. Дуже жалко, що люди до цих пір не зрозуміли, що не можна так сліпо дивитись на ситуацію і хоть трохи включати голову. Це ж зразу було зрозуміло, що це контингент, якщо пропонує проїхатись. Но зато забризкати слиною монітор і сказати - "то всьо хуйня" вважає за свій обов'язок. Головне - дуже аргументовно пояснила свою позицію. Молодець, нічого не скажеш.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

BodyLife жіночка під ніком odna, Молодець, нічого не скажеш.

Да, я молодец. А вы с Борцом нашли друг друга. С чем вас можно поздравить :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

odna

Краще б вчились на своїх помилках, ніж тролити тих, хто об'єктивно дивиться на ситуацію.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

odna

Краще б вчились на своїх помилках, ніж тролити тих, хто об'єктивно дивиться на ситуацію.

Того, хто обєктивний, не затролиш

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я, так розумію... На патрулювання таки ніхто не піде? Чи все-таки правозахисники відірвуться від клави.. Побувають в реальних умовах з ЗАРЕЄСТРОВАНОЮ ГО,САМООБОРОНА ВОЛИНІ' і зроблять висновки з ситуації в якій були самі. Мммм?

Звтра і післязавтра .... Забезпечу вільне місце в автомобілі з 20:00 до 6:00.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сиди, сиди синку... Я й так бачу, що ти не москаль..))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я, так розумію... На патрулювання таки ніхто не піде?

Во-во. Не царскоє єто дєло. Царскоє дєло - не мешки ворочить

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

“Мужича правда єсть колюча, а панська на всі боки гнуча” (Іван Котляревський)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...