Перейти до змісту

Начальники Самообороны-"Из грязи в князи".

BodyLife

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Не варто радикально підходити до вирішення питання, як в одну, так і в другу сторону. А то ти його на йух... А він тебе по зубах.

Зараз треба розумітися і навіть відступити від принципу, який відходить на другий план.. Нажаль 'Брат у ворот'..(((

А особливо треба вести себе коректно, коли носиш символіку і шеврони Самооборони.)

Яке розумітись, якщо журналістам з Дорожного Контролю запропонували "проїхатись", це нормально? Це не нормально. Скажіть, наприклад, так, це Самооборона, вони перегнули палку, буде проведена бесіда і на юридичному рівні закріпимо права таких громадських дружинників, які будуть мати документи. Або ж скажіть, що це не Самооборона і тоді вже будуть інші дії, спрямовані на те, щоб цю ситуацію перевести в правове поле. Невже це важко? А то скотились до середньовічча, а це вже таке не перший місяць.. А на це ж дивляться люди з східних регіонів. Да вони будуть і окупанту раді, тільки якщо це буде порядок, а не отаке, як на відео. Моя думка така.

Опубліковано
. Або ж скажіть, що це не Самооборона і тоді вже будуть інші дії, спрямовані на те, щоб цю ситуацію перевести в правове поле. Невже це важко? А то скотились до середньовічча, а це вже таке не перший місяць.. А на це ж дивляться люди з східних регіонів. Да вони будуть і окупанту раді, тільки якщо це буде порядок, а не отаке, як на відео. Моя думка така.

Опубліковано

BodyLife

Дякую за відео. Печально те, що є люди, навіть тут, жіночка під ніком odna, яка включила істерію, що це хуйню постите і т.д., навіть не розібравшись, сліпо вірить що біле це біле, а чорне - це чорне. Дуже жалко, що люди до цих пір не зрозуміли, що не можна так сліпо дивитись на ситуацію і хоть трохи включати голову. Це ж зразу було зрозуміло, що це контингент, якщо пропонує проїхатись. Но зато забризкати слиною монітор і сказати - "то всьо хуйня" вважає за свій обов'язок. Головне - дуже аргументовно пояснила свою позицію. Молодець, нічого не скажеш.

Опубліковано

BodyLife жіночка під ніком odna, Молодець, нічого не скажеш.

Да, я молодец. А вы с Борцом нашли друг друга. С чем вас можно поздравить :)

Опубліковано

odna

Краще б вчились на своїх помилках, ніж тролити тих, хто об'єктивно дивиться на ситуацію.

Того, хто обєктивний, не затролиш

Опубліковано

Я, так розумію... На патрулювання таки ніхто не піде? Чи все-таки правозахисники відірвуться від клави.. Побувають в реальних умовах з ЗАРЕЄСТРОВАНОЮ ГО,САМООБОРОНА ВОЛИНІ' і зроблять висновки з ситуації в якій були самі. Мммм?

Звтра і післязавтра .... Забезпечу вільне місце в автомобілі з 20:00 до 6:00.

Опубліковано

Я, так розумію... На патрулювання таки ніхто не піде?

Во-во. Не царскоє єто дєло. Царскоє дєло - не мешки ворочить

Опубліковано

“Мужича правда єсть колюча, а панська на всі боки гнуча” (Іван Котляревський)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...