Перейти до змісту

Чи готові українці воювати за схід?

Pegas

Чи готові ви воювати за схід?  

176 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

.

Я пропоную жити повністю орієнтовано на Європу! Порвати взагалі всі відносени з росією.

'bublik007 ви персонально готові платити за модернізацію східної промисловості? Я ні. А платити прийдеться і прийдеться затягнути всі паски. Це те саме, що взяти дуже стару іномарку і весь час вкладати гроші в ремонти. Воно нам потрібно?

Чи готовий я платити за модернізацію східної промисловості?))) Так, готовий, і це не "понти" клавіатурного патріота. Міняти профіль, чи модернізувати промисловість рано чи пізно прийдеться, як що ми орієнтуємось на Європу. Розумію, фінансово це не дешево, але, коли Україна відділялась від срср, подібний процес вже відбувався.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 61
  • Створено
  • Остання відповідь

В нас нема таких коштів, щоб модернізувати східну промисловість під стандарти Європи.

танки-літаки ми і так не в Європу продаємо, а що ще такого "стратегічного" на сході виробляють? маю на увазі - те що можна було б експортувати?

Східна Україна СТРАТЕГІЧНЕ НЕ В ЛАПКАХ!!!!!найвідомішими на міжнародній арені є — дніпропетровські підприємства ДП "КБ «Південне» і ВО «Південний машинобудівний завод ім. О. М. Макарова», харківські — «Комунар», «Хартрон», НДІ радіовимірювань, київські — ЦКБ і завод «Арсенал», «Київприлад» і Київський радіозавод, Євпаторійський центр дальнього космічного зв'язку, підприємство ЧЕЗАРА у Чернігові. На цю промисловість здебільшого впливають професійність персоналу (мозги) а не модернізація Здати схід України було б м'яко кажучи нерозумно!!!!!!!!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та й в загалі, назва теми трохи "цікаво" виглядає))) Схід, це така ж частина України як і Захід, там також живуть українці, повністю згідний з тим, що писав Smith. І повірте мені на слово, багато хто з дописувачів як в цій темі, так і на форумі взагалі, не просто виголошують революційні гасла, сидячи на дивані за компом. Люди пройшли Майдан( та й не тільки Майдан, де хто і Афганістан), а там, на скільки я знаю, не печиво перебирали, особливо в останні дні. Та й по нині приймають безпосередню участь в подальшому житті країни.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В нас нема таких коштів, щоб модернізувати східну промисловість під стандарти Європи.

танки-літаки ми і так не в Європу продаємо, а що ще такого "стратегічного" на сході виробляють? маю на увазі - те що можна було б експортувати?

Східна Україна СТРАТЕГІЧНЕ НЕ В ЛАПКАХ!!!!!найвідомішими на міжнародній арені

Вони навіть Іраку БТР забракували, про що ви говорите....а що вже говорити про Європейські стандарти....

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

завтра всі ті заводи будуть кучею хлама який можна буде здати на металолом і не більше того

вони вже давно купа хламу. старого, не конкурентного, дотаційного хламу. пора б було в елементарних речах розумітись.

Вони навіть Іраку БТР забракували, про що ви говорите...

москалі рубанули конкурентів. про який брак ти говориш?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

завтра всі ті заводи будуть кучею хлама який можна буде здати на металолом і не більше того

вони вже давно купа хламу. старого, не конкурентного, дотаційного хламу. пора б було в елементарних речах розумітись.

Вони навіть Іраку БТР забракували, про що ви говорите...

москалі рубанули конкурентів. про який брак ти говориш?

Так давайте віддамо останній "металолом "(попередньо переконував що це не металолом) І з чим розумники воювати будете а саме цікаве за який період часу ???збудуєте хоча б аналоги цього металолому на Заході або в Луцьку )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

часу ???збудуєте

Anatoliy313, дивлюсь у тебе "смєшалісь коні. люді. звєрі". головне побільше знаків питань став, це ж типу переконливо :_07:

90% промисловості сходу України такі металобрухт. їх модернізувати дорожче чим нові збудувати...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не знаю як хто, але я не готовий воювати за той Схід, який і сам не хоче воювати, і не хоче щоб я (чи такі як я) за нього воював. За тих ледарів (крім металургів і шахтарів яким нема часу і сил на сепаратиські збіговиська), які думають що Росія їм одразу зробить манну небесну. За тих східних мусорів які зупинили і принижували Правий Сектор в Харківській області в суботу. Я готовий воювати за свою землю, але моя земля там, де такі самі люди як я, які думають так як я, вони свої. За своїх я готовий воювати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну, як не як, а до майдану Росія 23 роки цей хлам собі купувала(його продукцію).

Не знаю як хто, але я не готовий воювати за той Схід, який і сам не хоче воювати, і не хоче щоб я (чи такі як я) за нього воював. За тих ледарів (крім металургів і шахтарів яким нема часу і сил на сепаратиські збіговиська), які думають що Росія їм одразу зробить манну небесну. За тих східних мусорів які зупинили і принижували Правий Сектор в Харківській області в суботу. Я готовий воювати за свою землю, але моя земля там, де такі самі люди як я, які думають так як я, вони свої. За своїх я готовий воювати.

Погоджуюся, саме це я намагався довести людям, що сходу думка про халявний рубель набагто миліша ніж ідея єдиної України.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені пох. яка там думка у сходу - це іздавна Українська земля, яка була нам дана Богом і окроплена кров"ю козаків. Не наша вина, що в минулому столітті росія яка окупувала кучу народів шляхом голодоморів і геноциду, і заселила нашу землю безродним і безнаціональним сім"ям без минулого. Тому я вважаю, що нам потрібно брати до рук зброю і не зважати на те що, якась невеличка купка, яка при цьому не являється навіть більшісттю, намагається відібрати наші зроду Українські землі, які їм ніколи не належали. А якщо потрібно то допомогти усвідомити: неподобається Українське тоді: "чємодан - вакзал - расєя"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тема некоректна. Якась медведчуківська.

Це все-рівно,що питати- чи готові ви відрубати собі руку,якщо там чиряк?

Таких питань навіть виникати не повинно.Немає сходу чи заходу.Є УКРАЇНА!!!!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ukrainec, от ніби все правильно написав, але оте "треба брати в руки зброю" якось вже ріже вуха очі на форумі. Багато пишуть що "треба" робити, але де дії? Є люди які кажуть "треба щось робити" а є такі які тихенько роблять.

Я можу багато написати про те що "треба" робити, але не пишу бо знаю що сам цього не зроблю, наразі. Може колись, але не зараз.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...