Перейти до змісту

Стопхам у Луцьку =)

Nesterukkk

Стопхам  

45 проголосували

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Сьогодні прогулюючись мене обурило те, що прийшлось йти по дорозі метрів 30, через нагло припарковані автівки на тротуарі по вул. Д.Галицького. Я згадав таку організацію, як Стопхам ... І ось, як ви думаєте чи варто пройтися з профілактичним рейдом по Луцьку, чи це одинокі випадки і у нас люди паркуються нормально ???????

Опубліковано

Вже на днях був сюжет про цих легенів. Думаю, автор просто хоче попіарити їх

Опубліковано

який же це дубль, там просто фото викладали, а суть нашистського руху стопхам - наклейки "на лабавуху" і травля водіїв

Опубліковано

наклейки це не дуже дієво

до людей треба звертатися письмово - вишкрябувати зауваження на капоті

Опубліковано

наклейки це не дуже дієво

до людей треба звертатися письмово - вишкрябувати зауваження на капоті

:_07: .... хороший жарт )

я не активіст цього руху, та якби він у нас проходив - я би вийшов на його підтримку ! а то поставлять машину так, як будь-то спеціально, щоб ніхто не міг пройти ) думаю віддирання 5-ти хвилинне віддирання наклейки заставило б задуматись в наступний раз :_14:

Вже на днях був сюжет про цих легенів. Думаю, автор просто хоче попіарити їх

я не знав, що були схожі теми - і нікого я піарити не збирався !! просто ділюся своїми думками .... якщо нічого не зміниться то так і будем ходити по дорозі :0160:

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...