Перейти до змісту

Не включається ПК

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Всім привіт. Мій старенький пк після гри у контру вимкнувся) Зараз при завантаженні Віндовса видаэ синій екран (як його називають екраном смерті) і перезавантажуэться. Переставити Віндовс теж не можу, так як не завантаж диск. Ніякими режимами не можу завантажити ОС.

Характеристика пк

Пентіум 4 2.4

Материнка IBM

Ram 2 gb

ЯК думаэте ппц вінту чи можливо ще щось?

Опубліковано

на синьому екрані пише код напишіть його у гуглі поймете в чому причина в мене теж таке було довго мучився

Опубліковано

командна строка, далі - fixboot або fixmbr і повинна запрацювати, а в подальшому - не ставте всякі "сборкі", ставте нормальну,чисту вінду + хороший активатор

P.S. fixboot, fixmbr - це не якісь спеціальні програми, просто набери в командній строці fixboot або fixmbr і нажми ентер, потім перезагрузись....

Опубліковано

UnMOUNTABLE BOOT VOLUME?

Щось з диском

Поперевтикати шлейфи SATA

Перезагрузити БІОС

Спробувати загрузити зовнішню систему з флешки чи компакта.

Ну і якщо вдасться до командної строки загрузитись, то попередня порада :)

Опубліковано

якщо при старті Пк тримати F8 і нічого не виходить, тоді

беремо диск з віндою, запускаємо, вибираємо не "установка виндовс", а "восстановление системы с помощью командной строки" а далі так як я писав... тоді отримаете назад свою вінду...

Опубліковано

Все тему можна закривати. Запустив я свого "дракона" Допомогла перезагрузка BIOS і потім диск з віндою побачило.

Всім дякую за допомогу.

Опубліковано

Вінда і так вже була під заміну. ніколи не відновлюю. Інформації варжливої не тримаю, так що завжди ставлю новеньку )

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...