Перейти до змісту

Хто може відновити інформацію на HDD?

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вінт 2 ТБ зовнішній,підключаю його,але компютер не бачить,що робити?

Підключати як внутрішній.

Вийняти з кишені і підключати напряму до компа.

Якщо не побачить - то кранти. Накрилася електроніка (швидше за все).

Опубліковано

Чиста Кімната

Сам пробував щось робити? Чи ні?

Якщо ні - то пиши - гляну, і скажу вердикт. Чи в "чисту кімнату" чи сам справлюсь.

Опубліковано

зверніться до Васильовича, зй поверх праворуч від цума, там залізом займаються, ремонт та відновлення. Мені колись вінта старенького паяв, одного зпаяв другого ні, ХЗ може поможе :)

Опубліковано

Сам не пробував,сьогодні в обід заніс такому користувачу на борді Rock,завтра-післязавтра буде результат,якщо не впорається,тоді Женя я до вас звернусь.Дуже важлива інформація.

vovaoks буду мати на увазі,дякую.

Опубліковано

доречі, якщо так станеться так, що відновите роботоспособність, а дані втрачені - то саму інфу можна підняти з допомогою R-Studio 5.1, колись рятував комп знайомих від кривих рук "хакера-переустановщика" віндовсів :) він відформатував кілька разів диск Д, а прожка відновила 95% даних (фото, відео, текстові файли.)

Опубліковано

а який вінт? в мене минулого року була подібна проблема з WD. сказали мінімум 3т готувати. плюнув і за певний час сам все відновив.

Опубліковано

Ще не відновлював,влітку буду,4000 грн буде коштувати.

Якщо електроніци кранти то ще повірю такій суммі, ну але якщо він робочий то має бутти легше та дешевше(якщо самому то взагалі гуд :_08: )

Опубліковано

Йому не кранти,там електроника накрилась.

Не факт що електроніка померла. Для початку якщо система диску не бачить треба перейти в "управління дисками" в адмініструванні. Швидше всього формат диску буде рав. Форматувати його не раджу. Диск треба помістити в карман в якому він був і витягувати всю інфу R-Studio. Здається так прога зветься. Процес довгий але результат дає.

Вся сіль в тому що WD шифрують дані на дисках в карманах і при вийманні диску з карману дані блокуються. В мене була така ситуація. Сказали що диск помер але я сам дані висунув і диск досі працює відмінно. На всіх тестах показує як новий.

Опубліковано

Швидше всього формат диску буде рав

Чоловіче, якби все було на стільки просто - т о теми б ніхто не створював! Вінта не бачить БІОС!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...