Yaryk Опубліковано 14 Листопада, 2007 в 17:43 #1 Опубліковано 14 Листопада, 2007 в 17:43 С.К.А.Й. - Планета С.К.А.Й. (2007) Якість: mp3 320kbps Тривалість: 50:49 хв. Розмір: 115 Мб. Один з найбільш улюблених в Україні молодих гуртів, С.К.А.Й. не став надто зволікати з випуском другого альбому – і вірно зробив. Бо нова робота не тільки не поступається дебютній, а й перевершує її – принаймні там, де якось перетинається, вона звучить більш різноманітно, винахідливо. Втім, таких перетинів не надто і багато. Це, здається, знову легкий рок? – так. Але не зовсім так, бо в цій музиці тепер рок важить дещо більше, ніж легкість. Навіть якщо брати тільки музичну складову – з’явився вже розмах, якого початківці собі, зазвичай, не дозволяють. А відтак – багатшою стала палітра, бо відсутність поспіху завжди акцентує увагу на деталях, відтінках. Тому не так і важливо, які впливи та друзки тут можна знайти: брит-поп, пост-панк і просто рок, синт-поп, психоделія, симфо-рок – всього цього тут є потроху, чогось більше, чогось менше. Але що важливо – так це те, що за всім цим постає дійсно виразне власне обличчя. Якщо раніше С.К.А.Й впізнавали за парою пісень, то тепер вже їхні пісні будуть впізнавати за манерою, власним стилем – особливо це стосується того, що частково підпадає під визначення "балади". Частково – бо це зовсім не ті нюні, до яких всі вже звикли. А особливо – бо їхня виразність таки особлива. Крім того, час звернути увагу на тексти – хай і не всі. Але навіть поява строки "Я безмежно вагітний чужими словами" – вже виправдовує багато... І це не єдині слова, які тут варто почути. ©УМКА 01. Best друг 02. Як мене звати 03. Восени 04. Я здатен на більше 05. Поки не пізно 06. Повернення 07. Дівчина у білому 08. Ваніль 09. Тетяночка 10. ОК 11. Планета 12. Хто ти мені 13. Будь зі мною Тексти пісень тільки на сайті nashe.com.ua. Альбом розміщений лише для ознайомлення. Якщо Вам сподобався цей альбом, будь ласка, придбайте ліцензійний диск. Підтримайте виконавця! MP3 (320kbps): http://ibox.org.ua/89183/ APE/EAC + covers: частина1 частина2 частина3 частина4 © Дякую MisterR! Вже ллю на фтп. Як заллється дам знати
Yaryk Опубліковано 14 Листопада, 2007 в 19:23 Автор #2 Опубліковано 14 Листопада, 2007 в 19:23 -=LINK=-
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.