Перейти до змісту

Шукаю багажник на Renault Kangoo

AlNavi

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Придбаю багажник на Renault Kangoo, ціною в районі 300грн. Хтось може продає такий багажник чи у когось є на машині і йому не потрібно і може продати, або знає де можна придбати. Завчасно дякую за пропозиції і надану інформацію. моб. тел. (095)8559555

Фото такої штуки: bb3c7558614d.jpg

Опубліковано

Я колись собі шукав, правда на іншу машину - то біля авторинку, прям біля кільця є якась контора, то там продаються різні багажники, поперечини та кріплення, підїдьте - поміряйте. Я правда собі там не знайшов.

Опубліковано

Я колись собі шукав, правда на іншу машину - то біля авторинку, прям біля кільця є якась контора, то там продаються різні багажники, поперечини та кріплення, підїдьте - поміряйте. Я правда собі там не знайшов.

я хочу саме оригінальний багажник, який би гарно вписувався в контури авто плюс оригінальний завжди кращий ніж універсальний іншого виробника, але дякую за інформацію, заїду, попитаю, можливо і оригінальні є :0144:

Опубліковано

я хочу саме оригінальний багажник, який би гарно вписувався в контури авто плюс оригінальний завжди кращий ніж універсальний іншого виробника, але дякую за інформацію, заїду, попитаю, можливо і оригінальні є :0144:

З такими ж бажаннями, продавець його за 300 грн не віддасть)

Також раджу уточнити, до якого kangoo (рік)

Опубліковано

З такими ж бажаннями, продавець його за 300 грн не віддасть)

Також раджу уточнити, до якого kangoo (рік)

По-перше я не озвучив остаточну ціну, а назвав за правилами приблизну, щоб не виглядало як барижництво і завжди є місце здоровому торгу, будуть пропозиції - буде торг, буде купівля. Що стосується бажань, то тут справа кожної людини, я хочу саме такий і готовий його придбати.

По-друге порада в уточнені року машини несуттєва, бо 2 генерації машин Renault Kangoo і Renault Kangoo Express, а це 98-02(03) і 02(03)-06(07) мають ідентичні кріплення, бо по суті дах у них однаковий, уніфікований під лекала заводу, що стосується року до 98, то там не Kаngoo, а Rapid, відповідно з 2006 року вигляд його, фото якого мною приведено, відрізняється, тому і цей варіант відпадає, хто знає і володіє таким багажником, у того не виникнуть питання, а для інших це буде як довідка...надіюсь, я ні у чому не помилився...за багато написаного тексту прошу вибачення.

Але все ж таки - рік машини 2004. :0165:

Опубліковано
По-друге порада в уточнені року машини несуттєва, бо 2 генерації машин Renault Kangoo і Renault Kangoo Express, а це 98-02(03) і 02(03)-06(07) мають ідентичні кріплення, бо по суті дах у них однаковий, уніфікований під лекала заводу, що стосується року до 98, то там не Kаngoo, а Rapid, відповідно з 2006 року вигляд його, фото якого мною приведено, відрізняється, тому і цей варіант відпадає, хто знає і володіє таким багажником, у того не виникнуть питання, а для інших це буде як довідка...надіюсь, я ні у чому не помилився...за багато написаного тексту прошу вибачення.

Але все ж таки - рік машини 2004.

А про нові кузова з 2008 року Ви забули ?

Опубліковано

Але все ж таки - рік машини 2004.

А про нові кузова з 2008 року Ви забули ?

Відповідь на Ваше питання є у цитаті до мого посту

Опубліковано

Ціна таких поперечин б/в в районі 100дол., наразі не має

Є оригінальні повздовжні в комплекті з кріпленнями, правда немає однієї пластикової накладки - віддам за 650грн.

Опубліковано

100 у.е. - станом на сьогодні, дешевше треба довго чекати, раптом десь проскочать! привезу з-за бугра

Опубліковано

100 у.е. - станом на сьогодні, дешевше треба довго чекати, раптом десь проскочать! привезу з-за бугра

За таку ціну в сьогоднішніх непростих умовах він має бути як мінімум новий, як максимум із цінних металів з установкою і гарантійним-сервісним обслуговуванням. Я дивлюсь на речі обєктивно і прагматично, а тому за 2 пошарпані часом трубки віддати 1300грн - шкура вичинки не вартує - моя реальна пропозіція 300-400грн, буду чекати, а не хапатись за будь-що за космічні гроші і збагачення гаманця нічогонероблячої людини (мягко кажучи). НІкого не хотів даною писаниною образити, розумію, що кожен виживає як може, але це вже перегинання.

Опубліковано

хочете вам скажу по секрету - на даний момент маю канго 2010 року - релінги оригінальні стають мені 2700 грн б.у. (нові на луцьк-еспо - 2300 одна штука, ітого 4600 пара), як вам такі реалії?я не перегинаю, і люди які писали до того - теж кажуть реальну ціну, я б теж хотів релінги на свою за 500 грн купити - це ж фактично також дві трубки)))но в поісках дешевої - вже 4 місяці, пока безрезультатно

Як варіант шукайте з інших машин, ріжте, міряйте, припасовуйте, шось там хімічте, тільки не знаю як то естетично виглядатиме

(до того мав такий же канго як і у вас 2006 року)

Виходячи з логіки на мою канго релінги мають мати і сервіс і гарантію і інкрустацію камінням?

• 2 тижня потому...
  • 1 місяць потому...
Опубліковано

що там з релінгами якщо не секрет?

Не з релінгами, а з багажником - це різні "гаджети". Поки в пошуку, інколи активному, інколи не дуже...

• 3 тижня потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...