Tomcraft Опубліковано 1 Квітня, 2014 в 17:04 #1 Опубліковано 1 Квітня, 2014 в 17:04 Доброго дня! Отже продаю свій велосипед у зв"язку із терміновими фінансовими потребами.. Був привезений особисто мною із Німеччини в серпні 2013р, відремонтований та візуально відреставрований. На жаль , не можу однозначно назвати виробника рами, будь-які наклейки при купівлі були вже відсутні. Номер рами у нормальному стані, цифри чітко читаються, матеріал - алюміній, розмір - 21" (розрахований на зріст 180см +- 10). Стоять колесні диски Grimeca (Італія) 26", фактично нова резина Shwalbe Smart sam 26 x 225. Система перемикання передач - Sram x4 (задній перемикач , 8 зірочок) та Sram X5 (відповідно передній, 3 зірки) Гальма: гідравліка Giant 160мм диск (перед), та V-brake позаду Вилка Suntour масляна з фіксатором та регулюванням жорсткості, шатун Truvativ blaze, сидіння Specialized, замінені 3 передні зірки , цеп, всі тросики, ручки , рожки Ціна: 6000 грн. Додаткова інформація за телефоном 067-67-354-67. Юра.
Nautilus1 Опубліковано 1 Квітня, 2014 в 18:32 #2 Опубліковано 1 Квітня, 2014 в 18:32 пздц... вибачте може не по темі, можна просто далекого від велосипедів, просвітити за що ціняться велосипеди, які комплектуючі впливають на ціну. виробники там чи бренди? ну і на продаж саме цього велосипеда ,думаю, вплине. бо я не зовсім врубився чьо така ціна?
Гість rl72 Опубліковано 1 Квітня, 2014 в 18:46 #3 Опубліковано 1 Квітня, 2014 в 18:46 .....просвітити за що ціняться велосипеди, які комплектуючі впливають на ціну. виробники там чи бренди? ............ось це все й впливає на ціну.а найбільше впливає на ціну - ціна, яку визначить продавець)))п.с. а для того, щоб поторгуватись з продавцем треба знати ціни на аналогічну техніку на ринку
searcher Опубліковано 1 Квітня, 2014 в 19:53 #4 Опубліковано 1 Квітня, 2014 в 19:53 далекого від велосипедів, просвітити за що ціняться велосипедисходи у Велозону і тебе просвітять
Nautilus1 Опубліковано 2 Квітня, 2014 в 09:13 #5 Опубліковано 2 Квітня, 2014 в 09:13 далекого від велосипедів, просвітити за що ціняться велосипедисходи у Велозону і тебе просвітять))))))))))))))))))))))))) а Велозона, це що? Написав же по людськи, якщо може хтось то поясніть, хочу придбати собі лісапєд, но не розбираюсь в них взагалі. А в інтернеті ціни від 1000грн і вот до бесконєчності...
Xeon Опубліковано 2 Квітня, 2014 в 09:25 #6 Опубліковано 2 Квітня, 2014 в 09:25 ))))))))))))))))))))))))) а Велозона, це що?магазин «Велозона» Адрес: Волынская обл., г. Луцк ул. сен. Левчанивской, 13 ост. Центральный рынок ул. Московская, 56 ост. ТЦ «Имидж»
Deemon Опубліковано 2 Квітня, 2014 в 10:27 #7 Опубліковано 2 Квітня, 2014 в 10:27 Продавці нерідко акцентують увагу на походженні:Привіз з Німеччини\Швейцарії\Південно-Африканської Республіки байк, от і крутану ка я ціну.Ашан - він і у Африці - лом, а тягнути його через половину світу на неньку, з думками о як я класно прикурю, щонайменше безглуздо....
Tatarin Опубліковано 2 Квітня, 2014 в 11:01 #8 Опубліковано 2 Квітня, 2014 в 11:01 Назву рами -назвати не можуть( погеометрії як Рокхупер , можливо помиляюсь) . Оборудка нижче середнього . Гідравліка- Гигантский .Сидіння панімаєш -специализированная, На кого розрахована ціна 6к навіть при теперішньому курсі?
odna Опубліковано 3 Квітня, 2014 в 10:41 #9 Опубліковано 3 Квітня, 2014 в 10:41 Вы еще учтите в цену тот гимор, что вы приобретете вместе с этим эксклюзивом
t0mcraft Опубліковано 20 Квітня, 2014 в 00:27 #10 Опубліковано 20 Квітня, 2014 в 00:27 Sorry - failЗабув, що маю двох користувачів, пардонНе можу видалити повідомлення, адміни будь-ласка ліквідуйте цей пост
Tomcraft Опубліковано 20 Квітня, 2014 в 00:34 Автор #11 Опубліковано 20 Квітня, 2014 в 00:34 Не зовсім розумію тутешнього сарказму, в цей байк реально було вкладено багато грошей, фактично все нове, повністю функціонуюче обладнання. Потрібно ще враховувати те , що продається як є, зі всім доп-обладнанням, а саме ніжки, насос , сумку , набір ключів і заплапток,флягу , також із парою болотників , яких на фото немає.Оборудка нижче середнього Sram x4-x5 - це порівняльний рівень Shimano Alivio, а це аж ні як не нижче середнього, отже для чого таке писати, не розуміючи сутності ? До речі передні нові зірочки стоять теж Shimano Alivio, забув про це вказати в описі. Продавці нерідко акцентують увагу на походженні: Привіз з Німеччини\Швейцарії\Південно-Африканської Республіки байк, от і крутану ка я ціну.Я не займаюсь продажем байків, я дійсно привіз його для себе минулого серпня і як би не обставини , я б не намагався його продати . А стосовно виробника рами , дійсно не в курсі , але вигляд має гарний , важить теж не багато, не зважаючи на додаткову вагу дисків. На мою скромну думку, реальна ціна цього велосипеда - максимум 3000грн в погожий базарний день. За 6000грн, навіть при нинішньому курсі, продають нові Келіси і Джайнти зі схожою навіскою, вже не кажучи про меньш відомі бренди. А з б\у за таку суму можна підшукати взагалі дуже цікавого велосипеда.Вартість лише пари литих дисків на данний момент становить біля двох тисяч грн , про що мова ? Я не зовсім розумію, чому далекі від адекватного аналізу ціноутворення люди , намагаються вставляти такого роду коментарі? Це що , вираження своєї "крутості" , чи звичайна підліткова глупість, як це розуміти? Ціну знижено - 5500грн
nikblack Опубліковано 20 Квітня, 2014 в 00:38 #12 Опубліковано 20 Квітня, 2014 в 00:38 Я не зовсім розумію, чому далекі від адекватного аналізу ціноутворення люди , намагаються вставляти такого роду коментарі? Це що , вираження своєї "крутості" , чи звичайна підліткова глупість, як це розуміти? Посмотрите на цены новых велосипедов у нас в Луцке, и все сами поймете, нет здесь за что давать такие деньги!А отзывы вам уважаемый оставляли люди у которых есть велосипеды, и они знают о чем говорят! (по крайней мере некоторые) А вы я так понимаю купили велосипед за кучу денег, и запчасти к нему по такой же цене + приклеили еще с верху как минимум 1000 и хотите продать, УДАЧИ.
Tomcraft Опубліковано 20 Квітня, 2014 в 00:48 Автор #13 Опубліковано 20 Квітня, 2014 в 00:48 осмотрите на цены новых велосипедов у нас в Луцке, и все сами поймете, нет здесь за что давать такие деньги!Спасибо Ник, пожалуйста линканите тех, кого Вы считаете достойным конкурентом за эту цену. Благодарю.
Tomcraft Опубліковано 20 Квітня, 2014 в 01:13 Автор #14 Опубліковано 20 Квітня, 2014 в 01:13 ... Вместо конкретики получил минус репутации ... Ндааа Всем спасибо , можете не утруждать себя ответами в этой теме, если б знал как ее удалить - сделал бы немедленно .
odna Опубліковано 20 Квітня, 2014 в 05:40 #15 Опубліковано 20 Квітня, 2014 в 05:40 Спасибо Ник, пожалуйста линканите тех, кого Вы считаете достойным конкурентом за эту цену. Благодарю. Любой, даже намного дешевле, но сбалансированный велосипед, будет достойным конкурентом этому. Вы, не разбираясь в велосипедах, купили дорогую ерунду, поведясь на внешний вид. Бывает. Вы не огорчайтесь сильно. Все когда-то начинали. Найдется и на него покупатель. Только не толкайте его в Велопати
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.