Перейти до змісту

Потрібна картка на знижку, в магазині "Мега-спорт"

ЙОЖИК

Рекомендовані повідомлення

Буде дуже гарно, якщо хтось займе картку на знижку в магазин "Мега-спорт", той що в ЦУМі на 4му поверсі, для здійснення одноразової покупки :)

Хочемо купити кросівки колезі на подарунок, а вони, негодяйки (тому що жіночі), коштують 1600 грн :0157: , от і шукаємо, щоб дешевше було :)

п.с. А які вони взагалі бувають, в плані знижки - всі по 10%, чи є більші?

Наперід дякую :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не варто купляти кроси в мегаспорті... Взуття у них це кітайський хлам, і тих грошей вони не стоять.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Не варто купляти кроси в мегаспорті... Взуття у них це кітайський хлам, і тих грошей вони не стоять.

Згоден, багато хламу за дурні гроші. І на рахунок китайського також згоден, але яка альтернатива? Де купити Nike Air Max Thea, такі як на малюнку, за адекватні гроші? Часу є 2 тижні! Підкажіть, буду дуже радий :)

Wmns-Nike-Air-Max-Thea-glcr-ic-lt-bs-gry-prpl-fd-whit_b4.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ось перше що видає гугл,з нормальною репутацією.

http://prom.ua/p28961008-krossovki-dlya-bega.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коля, вже все проруглено вздовж і впоперек. На пром.юа першим ділом були замовлені, але приїхали фейки, причому не найкращої якості. Відправив назад. Шукаємо далі :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коля, вже все проруглено вздовж і впоперек. На пром.юа першим ділом були замовлені, але приїхали фейки, причому не найкращої якості. Відправив назад. Шукаємо далі :)

Ліга спорт то не то? маю таку(стару)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А спортмастер не має таких, знаю що найка в них було багато.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Маю таку карту. Скільки знижки дає, не знаю (не користувався сто літ). Якшо ше треба то пиши в ПП.

П.С. Але за бігові (бо вони для бігу, тіпа) кєди півтори штуки (це ужс) та ше й в "супероріджінал" Мегаспорті це ?%)(*№:%:**)№?ць!

П.П.С. Ніфігасє у Вас подарочькі колегам :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...