Перейти до змісту

Композитне покриття авто

-M@X-

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

це не реклама

хтось стикався з таким покриття?цікавить чи легко потім зніметься і наскільки воно довговічне......хочу собі авто покрити і не знаю чи варто. яка ваша думка?

http://carcleanua.bl...pinox.html#more

Опубліковано

Ви їм підкажіть хай помилки повиправляють. Мабуть перше правило в росмові про те, що треба писати після Ж, Ш

виде на дольшый срок

Опубліковано

Зверніть увагу, як на фото вони криво фари позаклеювали, значить після покраски легко злазить, я так думаю)

ах да, і думаю, що все-таки реклама) на демпінокс і без Луцька ссилок в неті багато є... :0161:

Опубліковано

Якщо хтось собі купить, нанесу за символічну плату( шоколадку, вафельки))). Теж хочу побачити, що воно за звір такий. Знайшла ціну за літр 350грн.

Опубліковано

Знайшла ціну за літр 350грн.

а скільки літрів треба на bmw e60 ? просто машин ще ніколи не фарбував,от і не знаю.... і таки цікавлять питання,якщо не сподобається, то без проблем можна "змити"?

Опубліковано

Мабуть не варто відразу на машину. Може на бампера чи пороги, чи диски.

В неті знайшла інфу, що на машину потрібно 10літрів. Трохи дороге задоволення як для спробувати.

Це покриття після висихання нагадує резинову плівку. Судячи з відео в ютюбі знімається легко. Правда це відео про схожий матеріал-пластідіп.

Опубліковано

В неті знайшла інфу, що на машину потрібно 10літрів. Трохи дороге задоволення як для спробувати.

дійсно, трохи дороге задоволення вийде...

Опубліковано

По суті, це теж фарбування, хоча й специфічним матеріалом. Тому, думаю, 40-50 доларів за деталь коштуватиме робота.

На одну деталь потрібно в середньому літр композиту. Крім власне покриття ще потрібні витратні матеріали( захисна плівка, скотч, розчинник, рукавиці, сита , серветки й т.д. ) тому всі матеріали разом стануть теж 400-450грн на одну деталь.

Опубліковано

Тому ціни можуть бути й вдвічі-втричі більші тих, що написала.

тоді ну його .... тим більше в наш час

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...