Перейти до змісту

Вбили активіста "Правого сектору" Сашка Білого

olexander87

Рекомендовані повідомлення

По Тризубу. Я знав, що це якась організація військово-патріотичного спрямування. Але на виборах 2004 я в них побачив щось мутне, коли вони замість голосувати за Юща, як робила вся свідома Україна, агітували за якогось Бойка. Я ще тоді пацанчика одного звинуватив в провокаціях. Казали, що цей проект був зав'язаний на Кучму. Також на старті Майдану, ота гра на Банковій склала неприємне враження. Коли після того побачив біля сходів до Жовтневого палатку правого сектора, офігів. Думав, як провокаторів запустили на Майдан. Потім, коли почався двіж на Грушевського вперше почув позитив про Правий сектор. А далі вдалий піар, і правильні дії поставили їх там, де вони зараз знаходяться. Майдан навчив, що дія краща від бездіяльності. Вони діють і мені їх рухи імпонують. Хоча в якості партії голосувати за них просто так не буду, цікавитеме програма дій і реальніть її впровадження.

Але, Nokian, за твоєю Лідеркою тягнеться набагато мутніший слід і загрозу Україні вона з себе представляє набагато більшу ніж будь-хто з типу "наших". І хоча я радий, що вона на волі, але голосувати буду за Петрика.:)

І ще Сашко Білий був хто-хто тільки не московський шпійон, на відміну від керівництва МВД, СБУ (фіг знати на яку глибину і за це йому велика повага.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 365
  • Створено
  • Остання відповідь

Мені ніхто із ярих захисників Яроша так і не відповів, де був Ярош під час Майдану 2004 року.

а я б ще не проти взнати де Ярош знайшов 2.5 млн. гривень для заставив за участь у виборах

Видать,продав пару експропрійованих машинок:-)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

замість голосувати за Юща, як робила вся свідома Україна, агітували за якогось Бойка. Я ще тоді пацанчика одного звинуватив в провокаціях. Казали, що цей проект був зав'язаний на Кучму

А хто був головою Адміністрації Кучми? Медведчук.

Чиї бігборди з Народовладдям і досі висять по Луцьку? Медведчука.

Хто хрестив дочку Медведчука? Путін.

Складається пазл?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Складається пазл?

Що ВОНА, що Медведчук - два шматки одного торта <_<

0dc672df875d794969d418b92646776d132f39e7.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ще 1 грудня під час штурму на банковій був замічений Корчинський, а отже і серед штурмуючих були і учасники його "Братства", нагадаю що в 2004р він підтримав на виборах Януковича, а потім співпрацював з Вітренко і ко. Ну і його "Братство" із часів заснування пов'язували знов таки з Медвечуком.

Ярош в чомусь мені нагадує Корчинського, теж іде в президенти, при тому що шансів перемогти в нього нема, почав висловлюватись проти вступу до ЄС і НАТО, і це в той час коли загроза нападу з боку Росії більш ніж реальна.

Я нічого немаю проти ПС чи Яроша, але ще з часів подій на майдані з'являлось багато різного роду інформації про діяльність ПС, і багато не стиковок. І знов таки Ярош майже не зявляється на людях і не дає інтерв'ю, а це не додає йому рейтингу, а і навпаки викликає підозру.

ІМХО якби на закид про вкрадені авто, замість виправдань в соцмережах, виступив сам Ярош і роз'яснив ситуацію то думаю невдоволених було б значно менше аніж зараз.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо не можеш перемогти якийсь національно визвольний рух- треба його очолити.

І на рахунок авто. Не думаю що ці броньовики можна завести без ключа.Не думаю, що ці ключі лежали в бардачку.То в результаті чого вони взялись?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наступного разу стріляти почнуть зразу...

Увидел в сети дискуссии о роли "Правого сектора". Мол, финансируется ли он Россией или другими иностранными силами? Одни это пытаются доказать, другие опровергнуть, приводя в качестве аргумента наличие у этих организаций какой-то идеологии... Но большинство начинает понимать, что вреда для страны от радикалов намного больше, чем пользы.

А почему эти мысли приходят только сейчас? Почему никто не хочет вспоминать историю нашей многострадальной планеты?

Уважаемые! Разве непонятно, что все это уже было раньше? Разве события 1905-1917 в Российской империи, в том числе, и в Киеве, ничему не научили? Или подобные события в других странах? В Германии или Италии, например. Или в Японии, где смесь местных "титушек" (асоциальные элементы из самых низов общества), якудза (структурированные уголовные группировки) и ультранационалистов стала играть значительную роль в политике еще даже до проведения первых всеобщих выборов в конце 19-го века.

Да, у подобных радикальных движений чаще всего есть идеология. И при этом вокруг нее группируются всевозможные юные и зрелые романтики, а также проходимцы, авантюристы и просто уголовники, для которых на самом деле идеология не имеет никакого значения. И всегда такие движения стараются поставить под контроль разные спецслужбы.

Разве не так было в начале прошлого века? Вспомните, с 1901 по 1911 год в России подобные люди убили или ранили почти 18 тыс. чиновников, силовиков, фабрикантов, банкиров и помещиков. В 1905-1907 убивали по нескольку в день. И все они получали финансирование, в том числе, из-за границы. Много написано о том, что российских революционеров (и особо радикальных) финансово поддерживали представители лондонского Сити и нью-йоркского Уолл-стрит, кайзеровская Германия и японская империя Ямато, а также ряд других сил.

Естественно, об иностранном происхождении средств ведали обычно лишь несколько руководителей. Остальные члены таких группировок знать не знали об этом.

Их также финансировали и местные силы, решающие свои собственные вопросы (должностей, перераспределения собственности, выборов и т.д.).

Кроме этого не забывайте, что ситуация постоянно меняется. Нашим радикалам никто не запрещает брать деньги одновременно и у любых местных товарищей, и даже выполнять разовые заказы по отъему чужой собственности. А также ругаться между собой и просто заниматься мелким беспределом (вспомните, из каких типов людей состоят эти организации).

По моей информации, сразу несколько влиятельных людей в Украине утверждают, что именно они финансируют "Правый сектор". Так что реальность всегда чуть сложнее.

Но разве все это не было понятно до начала кризиса? Разве история не научила, что радикалы всегда приносят выгоду ястребам и коррупционерам во власти и вне ее, а также авантюристам, мародерам и рейдерам, которые зарабатывают на теневых схемах, грабеже и кризисах? И, главное, радикалы всегда ослабляют власть, помогая окружающим геополитическим силам решать свои вопросы.

Так что все, кто был на майдане, должен был при первой же бутылке с зажигательной смесью, сделать все, чтобы радикалов там не было. Вплоть до того, что потребовать от власти их убрать.

Но, история показывает, что в подобной истерии это невозможно. Так что все развивалось по нарастающей. А как только страсти начинали затихать, то кто-то совершал новую провокацию. При этом до конца сложно сказать, какие из них были случайными, а какие четко спланированными. Но, опыт показывает, что в таких случаях обычно делают много заготовок, и часть из них срабатывает. Вспомните, например, провокацию с задержанием автомобиля со взрывчаткой возле штаба Юшенко в 2004 году. Вроде, не особо сработало, но мелкий вклад в тогдашнюю истерию внесло. Так и на этот раз. Со временем, большинство протестующих были готовы убивать ни в чем не повинных парней из внутренних войск, а также идти на смерть, не понимая, что тем самым они разваливают собственную страну.

Или все раньше не знали, что революции приводят к власти подонков? Или что для получения видимых результатов реформ систему госуправления надо укреплять десятилетиями? Это для кого-то секрет?

Нет, это было все понятно и ранее.

Акции "Украина без Кучмы", когда по Крещатику носили чучело президента, казались несерьезными и театральными. Кучма, вроде, был силен, а экономический рост обеспечил неплохой рост доходов народа. Но в подсознании общества укрепился тезис о "преступной власти".

И в 2004 году протестующие раздавали цветы милиции но уже широко захватывали административные здания и блокировали силовиков. В итоге толпа через Верховный суд продавила на президентскую должность Ющенко.

Десять лет спустя в ход уже пошли дубинки, цепи, бутылки с зажигательной смесью, и в конце концов, начали стрелять.

С каждой новой волной государство и общество отдаляются друг от друга. Это невероятно важный фактор для долгосрочного развала системы власти. Также вспомним, какие нас ожидают в ближайшее десятилетие мировые экономические и геополитические угрозы.

Так что в следующий раз стрелять начнут сразу.

Но думающим людям надо делать выводы. И работать на то, чтобы в следующем социально-политическом цикле не допустить еще более радикальной революции, а значит, и значительно большего количества жертв и реальной угрозы полного уничтожения нашего государства. А к этому все и идет.

Но шанс пойти по пути более-менее цивилизованного народа, когда все кризисы разрешаются внутри страны путем договора элит (без привлечения внешних кураторов), все еще есть. Очень маленький. Но он есть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Стаття гавно.

ПС був лише однією з сил представлених на Майдані. Його роль зросла якраз після активної фази Майдану. І в цьому немає нічого дивного. Люди на Майдані в абсолютній більшості гуртувались під девізом "анархія-мати порядку". Сотні були добровільними і постійно змінювали свій склад через міграцію бійців. Кожна сотня мала щось своє і могла кардинально відрізнятись мотивацією і діями. Дуже сильно впливало на активність сотень їх тривалість перебування на Майдані. Найгарячіші і найбільш активні люди були якраз з числа новоприбулих. Одне діло коли людина місяць живе в палатці, ні нормально помитись, ні сходити в туалет, ні переодягнутись в чистеньке. А інше, коли хлопака приїхав на день-два, бадьорий і відпочивший. Така людина хотіла зробити по максимуму і таких більшість полягло на Інституцькій.

Люди бачили, що перемога втрачається, але вірили в перемогу. Від цього почало ходити багато легенд:

В наших дуже багато зброї і як тільки почнеться, тут буде купа озброєних повстанців, вони тільки чекають початку. Парубій лякав всіх завищеним числом сотень Самооборони. Хтось лякав ПС, хтось Чорною Сотнею, яка робила диверсії на території влади. ПС був одним з, а не якимось вийнятком. Тому перекручування фактів і зведення перемоги до перемоги ПС ну дуже некоректне. 18 і 20 лютого полягло дуже багато хороших людей. Їх мотивація була не інтриги Медведчука-Пухіна-Януковича, а краща Україна. Коли режим Янука зазнав втрати лідера, багато людей роз'їхалось по домівках, а ПС залишився, бо мав на той час певну структуру, як до речі і Самооборона. Але в силу своєї радикальності, драйвовості і дієвості саме після активних протистоянь він здобув найкращу рекламу. ПС це вдалось, а Свободі - ні, наприклад.

-

До речі, зараз Батьківщина почала мочити ПС, і Nokian так завзято активізувався на цьому фронті. Ну нема в України більших проблем, от завалимо ПС і заживемо?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Nokian, даш відповідь на одне запитання?

Чого РФ в стані війни з Україною пускає газ, а коли Юля була прем'єром, відключила?

А пам'ятаєш, як все було РФ відключила газ і трималась біля двох тижнів. Нагніталась масована істерія. Зима, підуть морози. Потрібно срочно приймати непопулярні радикальні рішення і Вона героїчно взялась за їх виконання. Після цього ми отримали угоди, по яких платимо найвищу ціну в світі за газ РФ, Туркменістану. Але це подавалось як велика перемога і вміння домовлятись.

А чи знала Вона, що РФ взагалі не може технологічно відключити газ. Взагалі технологічно не може. Максимум, на який може зупинитись прокачка газу - це ДВАДЦЯТЬ ДНІВ. Далі система почне фізично руйнуватись, взриватись. Хіба Вана не знала цього? Блеф РФ закінчився б через два-три дні, тому вона так поспішала залагодити питання до вимушеного моменту включення. А яка там акторська гра. Ющ, сука, також це знав, але мовчав. Так-що Вана зможе розрулити любе питання, тільки то вирішення може нах завалити країну. Ти за Юлю?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Коль пішла такая п’янка, то скажіть мені, чо в самий разгАр революції, Ярош порулив до Яника ?

п.с. тема взагалі то про Сашка Білого, а вилилась як завжди в політику і з усіма наслідками... :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В хворобливій уяві декого ввижається , що в мене є тату ,,Юля понад усе,,

Ну і що я напевно заступник БЮТу на Волині.

Страшно далеко це від правди.

Тепер ,Ромаха скажи всім, чому ти не пишеш правильно і чітко слова. Путін,Росія.?

Знаєш, що ці слова моніторяться фсб. Значить не кажеш тут багато чого , що знаєш.

Сьогодні в нас одне складне завдання -вистояти під шаленим тиском Росії,Без економічної, політичної допомоги Заходу це майже нереаоьно.

А ПС , за твоїми ж твердженнями найкраз проти цього.То кого вони мочать насправді?

Що людина робить(не говорить, пише,декларує, і т. д) а саме що вона робить- те вона і є .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тепер ,Ромаха скажи всім, чому ти не пишеш правильно і чітко слова. Путін,Росія.?

Знаєш, що ці слова моніторяться фсб. Значить не кажеш тут багато чого , що знаєш.

Пут1н, Р0с1я

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

10009313_843233655703058_549708004_n.jpg

бабушка на своєму місці й, як завжди, з актуальним плакатом.

молодець!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

О як!

Работники Службы безопасности во взаимодействии с МВД во время проведения операции по выявлению и изъятию незарегистрированного оружия на Львовщине обнаружили целый арсенал, который могли использовать во время расстрела активистов на Майдане Независимости.

Источник:http://censor.net.ua/n278612Источник:http://censor.net.ua/n278612

То всьо бандерівці виявляється. То вони вбивали активістів. В МВС і СБУ знають, що тільки бандерівці можуть стріляти з обріза кулями від калаша.

Мутні проблеми.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

romaxa11, мєнти отримали прощення за вбивства на майдані. можливо показова покарають пару цапів відбувайл. такі кадри ще пригодяться новій владі, а то ж народ буйний...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

О як!

Работники Службы безопасности во взаимодействии с МВД во время проведения операции по выявлению и изъятию незарегистрированного оружия на Львовщине обнаружили целый арсенал, который могли использовать во время расстрела активистов на Майдане Независимости.

Источник:http://censor.net.ua/n278612Источник:http://censor.net.ua/n278612

То всьо бандерівці виявляється. То вони вбивали активістів. В МВС і СБУ знають, що тільки бандерівці можуть стріляти з обріза кулями від калаша.

Мутні проблеми.

А головне ж сам заголовок - СБУ изъяла( де саме, в кого?????), целый арсенал оружия, которое могли использовать во время расстрела активистов Майдана. Ну безкоштовний подарунок для Кисельова :_02: Зараз ще знайдуть свідка, який бачив, що стріляли самі в своїх.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Автомат "Томпсон", Люгер 1908 - напевно, просто зловили якогось горе-колекціонера зброї. З таким точно не бігали по Майдані.

Влада, напевно, вирішила показати як вони працюють в "не покладаючи рук. ніг. та інших частин тіла"
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Borys Filatov

Я уже писал, что не являюсь фанатом "Правого Сектора". Мне не нравятся многие идеи этих людей, я против их методов и меня, как и всех, раздражают идиоты, которые продолжают бегать по улицам наших городов в масках и с палками.

Но я категорически отказываюсь понимать всех тех, кто еще вчера восторгался Ярошем и молился на правых, а сегодня корчит из себя прозревших.

Мне не нравятся журналисты, которые бесконечно обсасывают "машины Януковича", "штурм Верховной Рады" и "Музычко-бандита", как будто в стране нет других тем и наказаны все виновные в избиениях людей на митингах.

Я не согласен с активистами, которые еще вчера стояли с радикалами на баррикадах, а сейчас начинают искать среди них агентов Кремля и провокаторов.

Я - не фанат "Правого сектора". Вообще не фанат. Но я знаю точно, что в его рядах много молодых, искренних и пассионарных ребят, которые хотят построить новую страну. А мы все, занимаясь шельмованием и травлей радикалов, загоняем их в маргинез и подполье.

Перестаньте кидать камни. Найдите бревно в собственном глазу. Боритесь лучше со своей трусостью и малодушием.

Я - не фанат "Правого сектора". Но именно сегодня я протягиваю ему свою руку. Потому что там много искренних людей. А это многого стоит...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Vova Holobutsky

Зам МВД активистке - да Белый вымогал у всего Ровно

активистка - а заявления в милицию есть?

зам МВД, не моргнув глазом, - не переживайте будут...

Это в прямом эфире.

Единственное, чего уже не будет, по известным причинам, как это чистосердечного признания Белого в том, что он грабитель, вымогатель и агент ФСБ.

Хотя, если 6 раз выстрелил в себя из калаша в наручниках сзади, вполне сможет написать и признание в гробу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А як змінився тон в кацапських новинах. Тепер, посмертно, Сашко Білий став досить хорошою людиною і захисником бідних. А вбили його свої злі бЕндеровці, яким це не подобалось. Всі страшилки про Сашка забулися. Дурдом та й годі.

Знав би Сашко, земля йому пухом, яким знаменитим він стане.... Скоро легенди будуть складати.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо навіть почитати цю тему, то з кожною сторінкою збільшується кількість пострілів, зброя, як саме і коли стріляли. ще сторінки дві, і його розстріляли з гранатомета.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тимчасова слідча комісія Верховної Ради з розслідування обставин загибелі Олександра Музичка клопотатиме про відсторонення глави МВС Арсена Авакова від виконання обов'язків на час роботи комісії.

Про це повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Клопотати перед повноважними органами про відсторонення міністра внутрішніх справ України Арсена Авакова на період роботи тимчасової слідчої комісії", - йдеться у рішенні, яке підтримали більшість членів ТСК на засіданні в понеділок.

Як пояснив представник громадськості в комісії, член "Кола народної довіра Майдану" Ярослав Бабич, звернення можуть спрямувати і прем'єр-міністру, і Верховній Раді і слідчим органам.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тимчасова слідча комісія Верховної Ради з розслідування обставин загибелі Олександра Музичка клопотатиме про відсторонення глави МВС Арсена Авакова від виконання обов'язків на час роботи комісії.

Завалили одного - ціла комісія, погрози зі сцени, відсторонення голови МВС, крики-воплі.

Завалили сотню - пох*й. Одразу видно, що серед них не було нікого з ПС <_<

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ko3bMa, про відсутність ПС серед Небесної сотні - нехай залишиться на твоїй совісті. нічого доводити не буду.

а от розслідування масових вбивств та вбивство Білого на совісті одного й того ж міністра.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а от розслідування масових вбивств та вбивство Білого на совісті одного й того ж міністра

Кого ви маєте на увазі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...