Перейти до змісту

Помощь переселенцам (с Крыма)

Rodomsky

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Добрый день, есть в Луцке организации или волонтёрские движения на эту тему? Я имею ввиду тех кто готов помочь с жильём.

Опубліковано

До знайомих звернулися за допомогою друзі з Криму (татари). Хочуть виїхати саме на Західну Україну. Проблема з місцем для проживання. Можливо десь прийнято рішення про розміщення у санаторіях чи інші варіанти?

Загалом схоже виїзд татар та українців буде досить масовий.

Можливо у когось є хата, придатна для проживання у селі (колись зустрічав кілька таких пропозицій безкоштовної чи за символічну плату здачі будинку у селі при умові догляду за ним)?

Опубліковано

Вот поэтому я и спрашиваю. Мы как-то должны в этом быть более активными. Я знаю как-то на недавних виче в Луцке говорилась такая информация (кто был там, можете спросить). Было бы не плохо организовать такую ,,движуху" (хотя бы в информационном плане). Готов в этом посодействовать (несмотря на мои "минусы" :_08: ).

Опубліковано

Вот поэтому я и спрашиваю. Мы как-то должны в этом быть более активными. Я знаю как-то на недавних виче в Луцке говорилась такая информация (кто был там, можете спросить). Было бы не плохо организовать такую ,,движуху" (хотя бы в информационном плане). Готов в этом посодействовать (несмотря на мои "минусы" :_08: ).

Допомога потрібна буде різноманітна. Хоча б інформацією, які соціальні служби де розташовані у Луцьку, де можна шукати роботу (наприклад для найскладніших випадків - Кромберг).

Опубліковано

для найскладніших випадків - Кромберг)

якщо зовсім складно з роботою (грошима) - то Кромберг не такий вже й поганий варіант, все ж краще ніж сидіти вдома...

Крім того,знаю кілька людей які там працюють вже років 5-6 і не жаліються, і посади зовсім не директорські, правда в них дуже міцні нерви ;)

Опубліковано

Допомога потрібна буде різноманітна. Хоча б інформацією, які соціальні служби де розташовані у Луцьку, де можна шукати роботу (наприклад для найскладніших випадків - Кромберг).

Попробуйте здесь какая то инфа есть https://www.facebook...n_mall_activity

Здесь ещё кое-что полезное http://lenta.lviv.ua/other/2014/03/21/36351.html

Опубліковано

Добрый день, есть в Луцке организации или волонтёрские движения на эту тему? Я имею ввиду тех кто готов помочь с жильём.

А ось тут "по подробнєє".

Я привіз з Сімферополя двох хлопаків (сімей на вокзалі не було , а далі їхати не дали) , скажу чесно -добре що через п*ять днів поїхали.Хоча були в захваті від Луцька , але....

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...