Sanver Опубліковано 17 Березня, 2014 в 13:13 #1 Опубліковано 17 Березня, 2014 в 13:13 Забий свій перший ГОЛ З НАМИ!!! Кожного дня ви помічаєте, що ваша дитина стає дорослішою, чотирьохрічна дитина багато робить сама: одягається, збирає іграшки. Ііноді здається, що дитина занадто активна і непосидюча, але не варто обмежувати потребу в рухливості словами: "не бігай", "сиди на місці" і т.д. Спрямуйте енергію в корисне русло - заняття футболом! Набір дітей з 4-х років, заняття 2-рази на тиждень 0666двадвадва374
lilechka Опубліковано 17 Березня, 2014 в 13:28 #2 Опубліковано 17 Березня, 2014 в 13:28 Набір дітей з 4-х роківА чи варто так рано починати?Своїх дітей ще не маю, але переконана, що у 4 роки найдієвішим методом, зокрема, фізичного виховання є сімейне вихованняМіністерство теж погоджується зі мною (з думкою що рано))Наказ Міністерства України у справах сім"ї, молоді та спорту від 18 травня 2009 року № 1624 "Про організацію навчально-тренувальної роботи дитячо-юнацьких спортивних шкіл" встановлює мінімальний вік вихованців, які зараховуються до груп, зокрема, для занять футболом - 6 роківУ окремих випадках можуть зараховуватись діти на 1-2 роки молодші з урахуванням медичних рекомендацій, наявності висновку про стан здоров"я та за рішенням тренера/тренерів
Sanver Опубліковано 17 Березня, 2014 в 13:40 Автор #3 Опубліковано 17 Березня, 2014 в 13:40 "Міністерство теж погоджується зі мною" - "на 1-2 роки молодші, за рішенням тренера/тренерів " - ось тут все вірно. Я теж погоджуюсь. Ось і виходить вік 4 роки. а про те - рано чи ні - ВИРІШУВАТИ БАТЬКАМ, чим займатиметься їхня дитина.Особисто моя думка - Спорт - це добре, в будь-якому віці. І виховання дитини з раннього віку фізично - це краще ніж дитина б сиділа за ТВ чи за ПК або планшетом.
lilechka Опубліковано 17 Березня, 2014 в 13:59 #4 Опубліковано 17 Березня, 2014 в 13:59 Все вірно, але Ви пропустили "у окремих випадках". Кожна дитина під це правило, на жаль, не підпадаєЩодо того, що батькам вирішувати, я б посперечалась також. Більшість батьків слабо розбирається у фізіології дитини. І одного бажання батьків зробити з дитини великого спортсмена - мало. Тут потрібно залучати тренерів та медиків, можливо, психологів. Не все так простоДитина - це найцінніше, що є у батьків. Тож найперше завдання педагога вберегти життя та здоров"я, а тоді вже стоїть завдання навчити та досягти результату
Sanver Опубліковано 17 Березня, 2014 в 14:04 Автор #5 Опубліковано 17 Березня, 2014 в 14:04 lilechka я ж не писав що вік дитини повинен бути строго 4роки, що старших не беремо. В темі чітко вказано "З 4-Х РОКІВ".
Sanver Опубліковано 21 Березня, 2014 в 07:43 Автор #6 Опубліковано 21 Березня, 2014 в 07:43 Актуально. Набір дітей проводиться. Заняття 15 школа, понеділок та пятниця
w1se Опубліковано 21 Березня, 2014 в 21:35 #7 Опубліковано 21 Березня, 2014 в 21:35 Актуально. Набір дітей проводиться. Заняття 15 школа, понеділок та пятницятак там же ш зал для дитячого волейболу хібашо) немає ні воріт, ні душу, і зал сам по собі маленький
Onil Опубліковано 21 Березня, 2014 в 21:53 #8 Опубліковано 21 Березня, 2014 в 21:53 w1se, Коли в шкільні роки ми ходили в КОЛОС(на дзюдо, хто на футбол, на важку атлетику)там теж не зовсім було з зручностями все супер, але ж ми ходили і чекали цих днів(тренувань) з нетерпінням, думаю і там вони зможуть це пережити. Мій малий тренується в Школі Бойового Гопаку, там а ні душу а ні толком передягалки немає, але в них це не головне, він-йому це подобається. Шукаючи причини не ходити, ходити не будеш.
Sanver Опубліковано 27 Березня, 2014 в 13:35 Автор #9 Опубліковано 27 Березня, 2014 в 13:35 формуються нові группи...
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.