Перейти до змісту

Продам сковорідки з Німеччини

Рекомендовані повідомлення

1 лот. Сковорода Tefal Enjoy 26cm

Сковорода TEFAL 26 ENJOY. Диаметр: 26 см. Простота и практичность: внешнее и внутренее антипригарное покрытие черного цвета. Индикатор нагрева Thermo-Spot® становится равномерно красным при достижении оптимальной температуры 180ºС. Mожно начинать готовить! Мгновенное распределение тепла, устойчивость к деформации. Новое внутреннее антипригарное покрытие LonGlide. Дно Durabase Technology. Уникальные лучики на дне для оптимального распределения тепла. Любые источники тепла кроме индукции. Идеальна для интенсивного использования. Можно мыть в посудомоечной машине.

Ціна 160 грн

post-9799-0-04471100-1394903003_thumb.jp

post-9799-0-48374900-1394903025_thumb.jp

2 лот. Сковорода Tefal Enjoy 28cm

• Диаметр: 28 см.
  • Простота и практичность: внешнее и внутренее антипригарное покрытие черного цвета.
  • Индикатор нагрева Thermo-Spot® становится равномерно красным при достижении оптимальной температуры 180ºС. Mожно начинать готовить!
  • Мгновенное распределение тепла, устойчивость к деформации.
  • Новое внутреннее антипригарное покрытие LonGlide.
  • Дно Durabase Technology.
  • Уникальные лучики на дне для оптимального распределения тепла. Любые источники тепла кроме индукции.
  • Идеальна для интенсивного использования.
  • Можно мыть в посудомоечной машине.

post-9799-0-25542500-1394903153_thumb.jp

Цена 180 грн

3 лот. Cковорода Керамическая ILAG Swiss technology произведено в Польше, диаметр 26см

Гарантия высокого качества благодаря высокопрочному керамическому покрытию ILAG. быстрое и равномерное распределение тепла. Жарка с использованием небольшого количества жира - экономно, экологично и полезно для здоровья. Многофункциональная - благодаря высоким бортикам можно использовать для жарки, тушения и варки. Удобная термостойкая ручка эргономичной формы

post-9799-0-67225300-1394904315_thumb.jp

post-9799-0-99822300-1394904377_thumb.jp

Цена 150 грн

Сергей, 050 375 60 02

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тефалі з кришками?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

без кришок, кришками не комплектуються в базі, Виробник - Made in France, придбано в Німеччині, Берлін. В наявності близько 10 штук

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

без кришок, кришками не комплектуються в базі

Тут пише що комплектуються. Якщо без кришки то могло бути і дешевше. Розумію чому вказано, що вони з Німеччини, але я впевнений, що в Фоксроті такі самі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

різницю в ціні між 288 і 160 грн ви помітили?не цікавився що робиться в Фокстроті, але ж ціна різниться

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ви не помітили, що там з кришкою? Що й зводить вашу різницю нанівець.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Akim, дякую за сковорідку! Тефаль, як завжди, на висоті!

ціна для цієї сковорідки доволі хороша, кругом така сковорідка коштує в районі 200грн

а комплектація дійсно різна буває

якщо треба кришка - в магазині "Порцеляна", чи на базарі їх можна знайти за гривень 40-50

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Akim, дякую за сковорідку! Тефаль, як завжди, на висоті!

ціна для цієї сковорідки доволі хороша, кругом така сковорідка коштує в районі 200грн

а комплектація дійсно різна буває

якщо треба кришка - в магазині "Порцеляна", чи на базарі їх можна знайти за гривень 40-50

Круто зекономили 20 гривень.

ПС: нормальна кришка вартує 100 грн.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Круто зекономили 20 гривень.

ПС: нормальна кришка вартує 100 грн.

кришку можна брати і дешевшу - для неї це не критично

ха, в мене зі старої сковорідки збереглась кришка) добре вимити - і як нова

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Цілком згідний, сковорідка стандартного розміру, на всіх сковорідках, які є в хазяйстві одночасно ніхто не готує, а тому можна використати з будь якої іншої сковороди кришку! І взагалі я не розумію крайньої занепокоєності товаріща kot даним питанням, чим же до глибини душі його так зацепила ця тема!я вам конкурент в продажі кухонного приладдя? чи якого милого ви, шановний, тут балаган розвели? Не цікавить запропонований товар - прошу не с*ати в тему! Кого зацікавить спитає, аргументовано поторгується, або зроблю скидку на пиво)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Сковорідками ,дякувати богу, не торгую. Жінка зацікавилась.

Просто я чекав адекватної аргументованості ціни, оскільки поняття "купити з рук" передбачає економію коштів, внаслідок певних ризиків. Аргументацію не отримав - сковорідку купив в іншому місці.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а про якість завезених в Україну товарів і їх контроль ніколи не задумувались? той самий тефаль як і бош і кучу інших є й китайський, но тоді вже питання якості стає на другий план! Я думаю що в Німеччині контроль ввезених товарів значно жорстіший, і вимоги до шкідливості тієї чи іншої речі мають зовсім інший характер, ніж на матушці Україні!Сковорідки зроблені в Франції, про що свідчать написи на упаковці, перевод на німецьку і так далі бла бла бла. Я думаю свою позицію аргументував, так як я й сам краще піду куплю німецький товар, якщо він в нормальному упакуванні, не пошкоджений, не затертий з рук і далеко не факт що то буде дешевше! я не думаю що фокстрот дає гарантію на сковорідку)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як розрізнити німеччина чи китай чи ще щось? (просто виробинк товару з ваших лише слів). можна реальні фото в різних ракурсах?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

як розрізнити німеччина чи китай чи ще щось? (просто виробинк товару з ваших лише слів). можна реальні фото в різних ракурсах?

виробник - Франція... підтверджую, як покупець

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

закиньте реальні фото сковорідок Тефаль 26 та 28 см. Цікавить

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ок, до вечора закину

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

реальні фото сковорідок

post-9799-0-12111100-1395599401_thumb.jp

post-9799-0-99122200-1395599438_thumb.jp

post-9799-0-07890800-1395599488_thumb.jp

post-9799-0-24173900-1395599528_thumb.jp

post-9799-0-90216900-1395599563_thumb.jp

post-9799-0-60732700-1395599618_thumb.jp

post-9799-0-45774200-1395599669_thumb.jp

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

Все ще в продажі, дуже якісні сковорідки, користуюсь сам! на українських аналогах, які я зустрічав в магазинах нема вказівки де виготовлено, а тут яскраво видно - Made in France, тобто оригінальний Тефаль

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

продається

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...
  • 2 тижня потому...

залишились сковорідки діаметром 28 см, керамічна продана

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 2 тижня потому...

ап, ціна на 10 грн піднялась

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 3 тижня потому...

сковорідки в продажі

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...