Kiodinn Опубліковано 14 Березня, 2014 в 20:11 #1 Опубліковано 14 Березня, 2014 в 20:11 Підскажіть де і за скільки можна зчитати інфу з неробочого вінта 2,5 сата 2? Чи можна самому якось це провернути? Самі диски цілі.. Проблема із головкою (не факт, але по звукам схоже).
pokemon Опубліковано 14 Березня, 2014 в 20:27 #2 Опубліковано 14 Березня, 2014 в 20:27 перегрівся? можливо. що його ніхто вже не зчитає.в самого подібне було кілька років назад - прийшлось попрощатись з інформацією...
gorik Опубліковано 14 Березня, 2014 в 20:40 #3 Опубліковано 14 Березня, 2014 в 20:40 Була колись така біда. Положив вінта в тумбочку і тижні 2 не доставав, після того підключив і частина інфи скачалася.А взагалі по САБЖу у львові є фірма, що займається відновленням інфи, але послуги їхні не дешеві, за відновлення можна нового вінта купити і ще гроші лишаться, зараз пошукаю, як знайду дам посилання.UPD. Знайшов, http://lvivcomp.com/...i_i_tarifi/0-10
jack74 Опубліковано 15 Березня, 2014 в 01:32 #4 Опубліковано 15 Березня, 2014 в 01:32 самому?... якось приніс мені брат вінта, комп його не бачив... Вірніше, в перший момент біос його бачив, а далі вінт дзенькав головками і зникав з списку живих... Ну, перепробувавши всі тестові програмки (які в мене були) і переконавшись, що вони безсилі, я вже зажурив цією новиною брата, порадив змиритись з втратою, або розкошелюватись і відсилати вінта в спеціалізовані фірми (інформація на вінту була дуже важлива)... Пожурив його за те, що не копіював/архівував такі необхідні дані (він і сам вже себе картав за це), пояснив, що для таких важливих данних передбачають два вінта, раіди, і т.д., ну, короче, лекцію на тему збереження важливих даних... Вінта я дістав і поклав на підвіконня (була зима і конкретний мороз). Через якийсь час я згадав про ще одну програмку і вирішив ще раз спробувати... Підключив вінта, включив комп, і ... система нормально бачила диски, папки, файли!... Я вирішив швиденько почати копіювати необхідне, але тільки пішов процес, він задзенькав бошками і зник... і пішов вінт в морозилку холодильника Десь за чотири-п'ять операцій "морозилка-комп-морозилка" всі необхідні дані були скопіювані, а брат сяяв від щастя
Yuraul Опубліковано 15 Березня, 2014 в 06:19 #5 Опубліковано 15 Березня, 2014 в 06:19 Тс, звідки ти взяв, що диски цілі, якщо вінт неробочий?Якщо готовий заплатити за дані суму, порівнювану з вартістю нового вінта, то можу порадити, куди звернутись.І пам’ятай, чим більше мучитимеш його чимось подібним, як історія з попереднього поста, тим менше шанс дістати дані.
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.