Перейти до змісту

Підскажіть (Зчитка даних з неробочого вінта)

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Підскажіть де і за скільки можна зчитати інфу з неробочого вінта 2,5 сата 2? Чи можна самому якось це провернути? Самі диски цілі.. Проблема із головкою (не факт, але по звукам схоже).

Опубліковано

перегрівся? можливо. що його ніхто вже не зчитає.

в самого подібне було кілька років назад - прийшлось попрощатись з інформацією...

Опубліковано

Була колись така біда. Положив вінта в тумбочку і тижні 2 не доставав, після того підключив і частина інфи скачалася.

А взагалі по САБЖу у львові є фірма, що займається відновленням інфи, але послуги їхні не дешеві, за відновлення можна нового вінта купити і ще гроші лишаться, зараз пошукаю, як знайду дам посилання.

UPD. Знайшов, http://lvivcomp.com/...i_i_tarifi/0-10

Опубліковано

самому?...

:) якось приніс мені брат вінта, комп його не бачив... Вірніше, в перший момент біос його бачив, а далі вінт дзенькав головками і зникав з списку живих...

Ну, перепробувавши всі тестові програмки (які в мене були) і переконавшись, що вони безсилі, я вже зажурив цією новиною брата, порадив змиритись з втратою, або розкошелюватись і відсилати вінта в спеціалізовані фірми (інформація на вінту була дуже важлива)... Пожурив його за те, що не копіював/архівував такі необхідні дані (він і сам вже себе картав за це), пояснив, що для таких важливих данних передбачають два вінта, раіди, і т.д., ну, короче, лекцію на тему збереження важливих даних...

Вінта я дістав і поклав на підвіконня (була зима і конкретний мороз). Через якийсь час я згадав про ще одну програмку і вирішив ще раз спробувати... Підключив вінта, включив комп, і ... система нормально бачила диски, папки, файли!... Я вирішив швиденько почати копіювати необхідне, але тільки пішов процес, він задзенькав бошками і зник...

:) і пішов вінт в морозилку холодильника :)

Десь за чотири-п'ять операцій "морозилка-комп-морозилка" всі необхідні дані були скопіювані, а брат сяяв від щастя :)

Опубліковано

Тс, звідки ти взяв, що диски цілі, якщо вінт неробочий?

Якщо готовий заплатити за дані суму, порівнювану з вартістю нового вінта, то можу порадити, куди звернутись.

І пам’ятай, чим більше мучитимеш його чимось подібним, як історія з попереднього поста, тим менше шанс дістати дані.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...