Перейти до змісту

Замовлю послугу чистки / профілактики бойлера

Antarius

Рекомендовані повідомлення

На дому, зняти бойлер, розібрати, почистити бак, тен та ін.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вибачте що лізу в вашу тему.

Я поставив бойлер літом 2013, покористувався 1 місяць, стоїть до тепер без роботи. Літом знову відключать гарячу воду. Питання: потрібно його чистити перед запуском літом 2014 чи ще попрацює цей сезон?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чому не користуетесь на постійній основі? Центральне виходить дешевше? Ми цілий рік користуемось, центральне включаемо тільки коли потрібно набрати ванну.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

050 5451245 (Ігор Андрійович). займається чисткою та ремонтом бойлерів, колонок, газових плит, котлів і т.д.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А чому не користуетесь на постійній основі? Центральне виходить дешевше? Ми цілий рік користуемось, центральне включаемо тільки коли потрібно набрати ванну.

Бойлер разом з пральною машиною та іншими потужними приборами включати не можна. Проводка стара не витримає навантаження.

Да і ми споживаємо 1 куб в місяць тієї води, думаю електроенергії намотає більше чім на 15 грн.

Так всетаки можливо хтось дасть пораду щодо мого питання:

"Я поставив бойлер літом 2013, покористувався 1 місяць, стоїть до тепер без роботи. Літом знову відключать гарячу воду. Питання: потрібно його чистити перед запуском літом 2014 чи ще попрацює цей сезон?

"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Бойлер разом з пральною машиною та іншими потужними приборами включати не можна. Проводка стара не витримає навантаження.

Да і ми споживаємо 1 куб в місяць тієї води, думаю електроенергії намотає більше чім на 15 грн.

Так всетаки можливо хтось дасть пораду щодо мого питання:

"Я поставив бойлер літом 2013, покористувався 1 місяць, стоїть до тепер без роботи. Літом знову відключать гарячу воду. Питання: потрібно його чистити перед запуском літом 2014 чи ще попрацює цей сезон?

"

Зливайте воду з нього, щоб не застоювалась. (я десь раз в місяць таке роблю, бо також поки на простої)

Повністю розбирав (чистив середину і замочував тен в оцеті) після 3-3,5 років експлуатації. (2 роки використовувався кожен день)

Розбирав сам вперше - так нічого складного, все фотографував (так легше при складанні, і ще легше-бо "схуд" бойлер кілограм на 3-4)

Коли чистити-я вирішив після тривалого періоду нагрівання води.

post-18237-0-81510100-1394880085_thumb.jpost-18237-0-36775500-1394880114_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...