Goami Опубліковано 9 Листопада, 2007 в 16:06 #1 Опубліковано 9 Листопада, 2007 в 16:06 Останнім часом дуже зацікавило дане питання. Друзі які живуть в Києві розповідають, що у них там 5 вакансій на одного чоловіка. Взагалі не настільки потрібні флеш-дизайнери, як флеш програмісти, тобто ті які працюють безпосередньо з ActionScript 2.0 (розробка сайтів). Ну звичайно, потрібно ще мати навики роботи пхп, с++. Хто що знає з цього приводу? Чи варто на вашу думку братися за вивчення флешу і скриптів для подальшого заробітку з їх допомогою? Чи багато у нас в Луцьку флешерів-програмістів? Хто займається веб-дизайновим фрілансінгом і може щось цікавого розповісти\порадити з цього приводу?
aroma Опубліковано 9 Листопада, 2007 в 17:18 #2 Опубліковано 9 Листопада, 2007 в 17:18 Я бачу тенденцію зростання сайтів, які повністю зроблені на флеші. Гарно, зручно. Така тенденція, імхо, повязана ще і зі зростанням швидкостних інетів. Коли на дайлапі, щоб загрузився флеш сайт мені тра ждати купу часу, то на АДСЛі в мене це займає секунди...Думаю попит буде зростати. Тому вчитись варто. Хоча на рахунк Луцька не знаю, але в Києві то точно!Успіхів.
fog Опубліковано 9 Листопада, 2007 в 20:17 #3 Опубліковано 9 Листопада, 2007 в 20:17 Ami вчити одноначно потрібно...Навіть якщо це не стане основним джерелом прибутку, все одно люди готові заплатити хороші гроші за красиво зроблену роботу знайдуться завжди!
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.