Перейти до змісту

Луцьк-Москва на авто

relaxgood45

Рекомендовані повідомлення

Такой вопрос, кто ездит на авто в Москву. Каким маршрутом лучше всего? Какие нюансы на кордоне? Сколько стоять приходится? Придираются ли ко всяким мелким трещинам сколам на лобовом стекле ?

Какие ГАИшники в самой России ?

И наверное есть такие уже завсегдалые места и села на тех участках дороги на которых они чаще всего стоят ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

також цікавить...на днях збираюсь їхати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Розказував далекий знайомий, що їздить через "Бєлорусію", як саме і через які міста не розпитував. Говорив що без проблем і дорогі кращі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я два рази їздив через Білорусію, але давненько. Якби терба було їхати сьогодні, поїхав би так само - через Ратно в Білорусію, а там по платній автодорозі "Брест - Москва" до кордону з Росією, ну а там вже Москва.

Правила не порушуйте, вчипіть реєстратор, і все буде добре.

На кордон з Білорусією рекомендую приїхати з самого ранку - нема черги. На кордоні з білоруської сторони в банку поміняти пару грошей і заправлятись по максу в Білорусії.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• 1 місяць потому...

а якщо наприклад через кордон Україна-Росія? Тобто до Киева і.т.д. до самої Москви?

І ще питання до самої машини можуть причепитись? Наприклад рік авто, якась ледве замітна тріщина на склі?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Платна дорога Брест-Москва, скільки платити за неї треба і куди ?:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

http://www.beltoll.by/ru.aspx - вкажіть вид транспортного засобу та маршрут і покаже скільки треба заплатити.

P.S. Путлєру привет передавайте :mdr:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а якщо наприклад через кордон Україна-Росія? Тобто до Киева і.т.д. до самої Москви?

І ще питання до самої машини можуть причепитись? Наприклад рік авто, якась ледве замітна тріщина на склі?

Не варто. Краще через Білорусію. В мене дядько в Москві, щороку сюди приїзджає. Колись пробував поїхати через Київ, то виходить довше і дороги гірші. Через Білорусію краще.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я на калькуляторі порахував вартість проїзду по платним дорогам (М1) и видало 304400 зайчиків, що по курсу приблизно 341 грн. - 550 км

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я на калькуляторі порахував вартість проїзду по платним дорогам (М1) и видало 304400 зайчиків, що по курсу приблизно 341 грн. - 550 км

не можу сказати точно, але мені здається що маловато вийшло...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не можу сказати точно, але мені здається що маловато вийшло...

Можливо десь помилка, але на карті показадо - від в"їзду на трасу М1 (Барановичі і до виїзду в РФ).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

можливо і правильно, бо я орієнтувався не на курс гривні до "зайцерубля", а на курс доллара (річної давнини), тому +/- правильно

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і не забудьте про приблуду на лобове скло за 60 баксів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і не забудьте про приблуду на лобове скло за 60 баксів.

А якщо розшифрувати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

шо за приблуда??

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Напевно відеореєстратор.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

шо за приблуда??

та по якій контролюється чи ви заплатили за проїзд ;)

Напевно відеореєстратор.

шютнік да.. :_07::_07: :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Напевно відеореєстратор.

картопля :0155:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...