Перейти до змісту

Пошук соботильників(алко компаньорів)

Артур

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

«Телефон Довіри» Луцького міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді – 25-60-42 – працює у робочі дні з 8.00 до 17.15.

За цим номером можна безкоштовно отримати консультації психолога, педагога та юриста.

ЧИ вам просто випити хочеться і компанію шукаєте?

азвичай друзі роблять це безкоштовно(тоєсть даром).

Він мав на увазі не гроші а мілілітри.

Опубліковано

Шукаю людину яка вислухає п'яний бред... По 50?

в мене є друг, який може не тільки вислухати, але і підтримати розмову, підказати щось, ну і по 50), можу познайомити

Опубліковано

в мене є друг, який може не тільки вислухати

Це не я казав. Уважніше потрібно. ВИ не мене цитуйте, а топікстартера.

Опубліковано

Це не я казав. Уважніше потрібно. ВИ не мене цитуйте, а топікстартера.

вибачте, ну там клацнув)

Опубліковано

Не розводьте діалогію...!Гарний настрій(після вдалого дня)-душа бажає св'ята!Звичайно ставлю я!!!

Опубліковано

Не розводьте діалогію

ОГО! Ото завернув.. Якщо розводити, то демагогію. А якщо діалог - то ми якраз цим і займаємося. Спілкуємося. І

Опубліковано

Не розводьте діалогію...!Гарний настрій(після вдалого дня)-душа бажає св'ята!Звичайно ставлю я!!!

в такому випадку бажаючих буде багато))

Опубліковано

Не розводьте діалогію

ОГО! Ото завернув.. Якщо розводити, то демагогію. А якщо діалог - то ми якраз цим і займаємося. Спілкуємося. І

Дядько перестань прикалуватись!!!(заробилось пару рублів)день повністю вільний!Чьому не зробити гарний настрій?Тимпаче фінанси і час відповідає!!Ви мене зрозуміли..

Опубліковано

Тільки що б потім не було в рубриці "Кримінальна хроніка" газети "Волинь": "Після вживання алкогольних напоїв гр.Х заподіяв гр.А середні/тяжкі тілесні ушкодження..." )))

Опубліковано

Замариноване м'ясо+коняк змене(1л)з вас гарний настрій.

Чтобы выходные наступали быстрее, пить надо начинать с четверга

Опубліковано

Тільки що б потім не було в рубриці "Кримінальна хроніка" газети "Волинь": "Після вживання алкогольних напоїв гр.Х заподіяв гр.А середні/тяжкі тілесні ушкодження..." )))

Трапилось цими днями))Не той вік-час.Орієнтовні рамки поведінки присутні.

Замариноване м'ясо+коняк змене(1л)з вас гарний настрій.

Чтобы выходные наступали быстрее, пить надо начинать с четверга

Головне вміру і біля себе людей які знають свою норму)Вибачайте за помилки(без пояснень)

Опубліковано

От за що я люблю наш board.lutsk.ua , це за те, щотут можна знайти "колєг" на всі випадки життя :_02:

Місто *ГЕРОЙ*Луцьк(після останніх подій)обєднує нас тісніше.ЛУЦИКІ зробили порядок в місті такий що не одна область і не один регіон навіть близько не стоять.Слова знайомого(Тернопіль)*я в шоці!!!що ви робите?один на колінах другій прип'ятий і.т.д.*...ми ЛУЧАНИ дуже терпеливі але якщо йому приходить цінець.....про це говорять всі регіони!!!Луцькі зрозуміли конкретніше за всіх!!Бо так і є.СЛАВА УКРАЇНІ!!ЗЕМЛЯ ПУХОМ ГЕРОЯМ.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...