Перейти до змісту

Нова влада-новий дракон?

zaHARE

Рекомендовані повідомлення

Тим,хто висловлює недовіру до люстрації:

Люстрація в чистому вигляді зараз неможлива за відсутності закону про люстрацію.

Але боротьба з корупцією можлива вже зараз.Тиск на корупційних можновладців можливий вже зараз.Самооборона потребує як фінансової так і фахової допомоги для реалізації цього. "Стара гвардія" чиновників дуже сильно огризається, погрожує та шукає "криші" в нової влади. Повірте,що працювати в таких умовах дуже важко. А ще московія тисне. Давайте не бризкати слиною і не постити брєд попсових інтернет видань(як волиньпост) не розібравшись в питанні. Революцію не закінчено. Фахівці - включайтесь в роботу,нефахівці - фінансуйте.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 69
  • Створено
  • Остання відповідь

Люстрація в чистому вигляді зараз неможлива за відсутності закону про люстрацію.

Але боротьба з корупцією можлива вже зараз.Тиск на корупційних можновладців можливий вже зараз.Самооборона потребує як фінансової так і фахової допомоги для реалізації цього. "Стара гвардія" чиновників дуже сильно огризається, погрожує та шукає "криші" в нової влади. Повірте,що працювати в таких умовах дуже важко. А ще московія тисне. Давайте не бризкати слиною і не постити брєд попсових інтернет видань(як волиньпост) не розібравшись в питанні. Революцію не закінчено. Фахівці - включайтесь в роботу,нефахівці - фінансуйте.

Добре немає закону.

Але якщо у вас є факти. то чому б не подати їх в прокуратуру та міліцію?

Просто заходити в кабінет і кричати іди геть - це не метод, мало того, людина потім в суді себе без проблем відновить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Добре немає закону.

Але якщо у вас є факти. то чому б не подати їх в прокуратуру та міліцію?

Просто заходити в кабінет і кричати іди геть - це не метод, мало того, людина потім в суді себе без проблем відновить.

А хто сказав,що це не робиться?Рухати справу в прокуратурі набагато складніше ніж клацати по клаві на форумах.Особливо коли,як я писав вище,стара гвардія огризається і саботує роботу. Якщо ви фахівець в питаннях просування справ про корупцію і зловживання,або маєте конкретні факти і пропозиції,то велкам. Якщо ні,то,вибачте, лайкайте котиків на мордокнигах.

По деяких кабінетах потрібно було пройтись і випхати ті морди,бо розміри їхньої корупції не влазять в шість знаків.Це я підтримую. Бо якщо їх зараз залишити,вони замітуть всі сліди і будуть тиснути на слідцтво.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так самі до себе довіру підірвали гарячі голови... Що, не знали, що закону відповідного немає? Знали ж, напевне, але безкарність і вседозволеність розум замутнили...а задню зараз давати теж непросто, так?

Я не тролль...просто дуже шкода, що так зіпсували хорошу ідею...

Як приклад: Коліснику в квітні місяці і так у відставку було іти по віку, йому що в лютому, що в квітні однаково, не думаю, що він дуже розраховував на пенсію держслужбовця) а рейдами по лісгоспах репутацію собі підірвали...і що це дало?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так самі до себе довіру підірвали гарячі голови... Що, не знали, що закону відповідного немає? Знали ж, напевне, але безкарність і вседозволеність розум замутнили...а задню зараз давати теж непросто, так?

Конкретніше можна? Про чию безкарність і вседозволеність мова? Про чиновників чи ПС?

Чи потрібно було чекати поки вони цьогорічний бюджет роздерибанять? Повивозять награбоване і знищать докази?

Тобто коли крутили свої справи губернатор і прокурори,гайці і судді,то був відповідний закон,який дозволяв їм це робити?

чи просто була могутня регіоналівська криша?

По Коліснику,думаю,питання було принципове.Це мабуть злодій №1 на Волині.І повірте,сам він би не пішов. А як би пішов,то посаду передав би в спадок синам. Поговоріть з людьми які мають справу з лісом.Такого грабунку немає ніде.Ліс Волині-це наші нафтові скважини.

Мабуть всі ми з вами знали,що овоча виженемо,регіоналів розсіємо і мали чіткий план дій і законодавчу базу? Звісно ні.Немає готового алгоритму дій в даних умовах.Не приніс його ніхто на тарілочці.Через помилки відшліфовується професіоналізм.

я так скажу- Не помиляється той,хто нічого не робить.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пропоную в цій гілці коментувати також всі призначення на Волині і в Луцьку.в кого є достовірна інформація,про темне політичне або кримінальне минуле новопризначених посадовців,прошу викладати тут. Люди повинні знати все про нових очільників: скільки квартир,на кого записані,які ділянки,скільки машин,чи є бізнес в них або у родичів і т.д.

Потрібно давити гідру в зародку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Zahare,розумію, да..."ми ваших университетов не оканчивали"-головний лейтмотив Вашої відповіді...

Я про те, що такі дії нічим не відрізняються від дій тих, кого ви "люструєте", оскільки вони аналогічно поза межами правового поля.

Прошу вибачення, в подальшій дискусії участі не братиму, 15-річний юридичний стаж заважає розділяти Ваші погляди... До речі, цікаво поспостерігати, хто з адвокатів "допомагає" Самообороні та ПС в Луцьку - хворий Величко, безробітний "адвокат" Омельчук, адвокат-депутат міської ради, який із всіх сил старається примазатись, бо сподівається, що йому це зарахується, коли нова влада згадає про Західінкомбанк...

на цьому дозвольте відкланятись...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Zahare,розумію, да..."ми ваших университетов не оканчивали"-головний лейтмотив Вашої відповіді...

Я про те, що такі дії нічим не відрізняються від дій тих, кого ви "люструєте", оскільки вони аналогічно поза межами правового поля.

Прошу вибачення, в подальшій дискусії участі не братиму, 15-річний юридичний стаж заважає розділяти Ваші погляди... До речі, цікаво поспостерігати, хто з адвокатів "допомагає" Самообороні та ПС в Луцьку - хворий Величко, безробітний "адвокат" Омельчук, адвокат-депутат міської ради, який із всіх сил старається примазатись, бо сподівається, що йому це зарахується, коли нова влада згадає про Західінкомбанк...

головний лейтмотив Вашої відповіді - "Ви робите все нефахово,понабирали дибілів і калік,а я розумна і маю 15 річний досвід люстрації.Але допомагати вам не буду,бо ви робите все нефахово,понабирали дибілів і калік,а я ....і т.д."

Отак і маємо перебудувати країну.

Одні кричать чому досі злодії не сидять на нарах? А другі кажуть,чому ви не дієте в правовому полі? Але і одні і другі,тішачись своїм високим професіоналізмом та інтелектом,не хочуть нічого робити.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не думаю, що він дуже розраховував на пенсію держслужбовця

гарантовано розраховувати він може лише на камеру. тому й зник...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

головний лейтмотив Вашої відповіді - "Ви робите все нефахово,понабирали дибілів і калік,а я розумна і маю 15 річний досвід люстрації.Але допомагати вам не буду,бо ви робите все нефахово,понабирали дибілів і калік,а я ....і т.д."

Одні кричать чому досі злодії не сидять на нарах? А другі кажуть,чому ви не дієте в правовому полі? Але і одні і другі,тішачись своїм високим професіоналізмом та інтелектом,не хочуть нічого робити.

Де Ви прочитали, що я маю досвід люстрації?) смішно) я його не маю, так само як і Ви і як кожний в Україні, тому що в Україні ніколи не було закону по люстрацію...але я,як юрист, розумію: немає закону-немає люстрації, саме про це я й говорила...А допомагати навіть і на думці не було...з такими помічниками, як Величко і Осіпов не пропадете))) Zahare, Ваша відповідь на мій пост дуже показова- нічим не обґрунтована демагогія, як і Ваша пропаганда люстрації...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Де Ви прочитали, що я маю досвід люстрації?) смішно) я його не маю, так само як і Ви і як кожний в Україні, тому що в Україні ніколи не було закону по люстрацію...але я,як юрист, розумію: немає закону-немає люстрації, саме про це я й говорила...А допомагати навіть і на думці не було...з такими помічниками, як Величко і Осіпов не пропадете))) Zahare, Ваша відповідь на мій пост дуже показова- нічим не обґрунтована демагогія, як і Ваша пропаганда люстрації...

Прочитав там само,де й Ви прочитали мій лейтмотив)))

От якраз Ваша демагогія про Величка і Осіпова якраз нічим не обгрунтована.Ви фантазуєте.Я не знаю цих людей і до люстрації вони мають таке ж відношення як і Ви.

Якщо немає в думці допомагати,то який конструктив Ви вносите?

Я не пропагую люстрацію,бо її необхідність навіть не обговорюється.

ЗІ:чогось у Ваших постах відчувається страх люстрації.Вам є чого боятись? Чи Ви боїтесь за долю злодіїїв?

ЗЗІ:мінусувати Вас не буду.Бо маю більше 15 років стажу і контролюю емоції. :_04:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

скучно вже, але з ввічливості відповім:

1.

Прочитав там само,де й Ви прочитали мій лейтмотив)))

прочитала тут:

Тобто коли крутили свої справи губернатор і прокурори,гайці і судді,то був відповідний закон,який дозволяв їм це робити?

звідси,на мою думку,випливає: "тоді й нам можна робити люстрацію без закону, який дозволяє це робити "

2.

От якраз Ваша демагогія про Величка і Осіпова якраз нічим не обгрунтована.Ви фантазуєте.Я не знаю цих людей і до люстрації вони мають таке ж відношення як і Ви.

я знаю...про Осіпова прочитайте в інеті, про Величка просто запитайте в людей, які мали з ним справа (або були його клієнтами)

Осіпов про люстрацію:

<http://www.volynpost...-sproba-persha>

<http://www.pravda.lu...kr/news/59561/>

і ще багато на ФБ

Величко про люстрацію:

<http://www.volynpost...cijnyj-komitet>

з 18 хв орієнтовно

3.

Якщо немає в думці допомагати,то який конструктив Ви вносите?

конструктив: не проводити люстрації, поки вона є поза законом, оскільки "люстровані" можуть поновитися на роботі та відновити свій статус

4.

ЗІ:чогось у Ваших постах відчувається страх люстрації.Вам є чого боятись? Чи Ви боїтесь за долю злодіїїв?

страх не люстрації, бо мені нічого боятись, а страх того, що люстрація провалиться через незаконне іі проведення

5. мінус мій, да...за цілковите перекручування мого посту

усе, демагогія не мій "коньок"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

.але я,як юрист, розумію: немає закону-немає люстрації, саме про це я й говорила

як юрист з 15 річним стажем то запропонуйте можливо власний проект закону люстрації, головне робіть щось...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

оскільки "люстровані" можуть поновитися на роботі та відновити свій статус

ти недооцінюєш бійців "правого сектору" та "Самооборони Майдану". Шоб не розводити демагогію - хай спробують "відновитись" - побачим.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ді, ну знову ж таки: суд же не приймає закони,а лише застосовує їх,а закону про люстрацію поки немає, натомість, якщо довести,що заява про звільнення написана під тиском, суд може поновити на посаді

BodyLife, я не пісатєль) але принципи права однакові і для юристів-теоретиків (які розробляють нпа) і для практиків (які їх застосовують)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

BodyLife, я не пісатєль)

я ж это понял, що ви юрист з 15 річним стажем!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

BodyLife, соррі, я відредагувала пост вище.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо довести,що заява про звільнення написана під тиском, суд може поновити на посаді

ще раз поясню - нехай спробують "поновитись".
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

саме так, так що підтримаємо на виборах!!!!

Дмитро Ярош балотуватимеся в президенти

http://gazeta.ua/art...ezidenti/546097

І ми точно тоді усіх люструємо!

P.S.Ti42m6-2lSg.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо довести,що заява про звільнення написана під тиском, суд може поновити на посаді

чесно, не поняла, і що буде?

в межах закону?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чесно, не поняла, і що буде?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Боділайф, я запитувала, що буде в межах закону?

а якщо наручниками до сцени, то чим ти відрізняєшся від злочинця?

І ми точно тоді усіх люструємо!

ну от, поговорили

плачу)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

що буде в межах закону?

закон буде змінений!!!

з вовками і вити по вовчому!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чесно, не поняла, і що буде? в межах закону? 0

не впевнений. В межах моралі. Тобі, як юристу, важко зрозуміти. Якщо голова райради пиздить людей, а люди, в свою чергу (хто ще є сміливим) подають заяви про це до наших правоохоронних органів і лишаються наодинці, тобто цей голова так само пиздить їх - тут вступає Самооборона, яка пиздить того чувака, що є "представником влади".

Карочє... ну не смішіть мої шкарпетки, окау? "В межах закону?" ЯКОГО НА*№Й ЗАКОНУ?????

ремарка: а хто сказав, що треба відрізнятись від злочинців? Я наприклад не хочу відрізнятись - мені так само треба гроші, уваженіє і підтримка.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

2.

я знаю...про Осіпова прочитайте в інеті, про Величка просто запитайте в людей, які мали з ним справа (або були його клієнтами)

Осіпов про люстрацію:

<http://www.volynpost...-sproba-persha>

<http://www.pravda.lu...kr/news/59561/>

і ще багато на ФБ

Величко про люстрацію:

<http://www.volynpost...cijnyj-komitet>

з 18 хв орієнтовно

По цим посиланням все видалено.Я беру інформацію не з інтернету і повірте ці люди люстрацією не займаються,а балаболять,як і завжди.

5. мінус мій, да...за цілковите перекручування мого посту

усе, демагогія не мій "коньок"

допомога і конструктив теж не Ваш "коньок")))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...