zaHARE Опубліковано 7 Березня, 2014 в 08:51 Автор #26 Опубліковано 7 Березня, 2014 в 08:51 Тим,хто висловлює недовіру до люстрації:Люстрація в чистому вигляді зараз неможлива за відсутності закону про люстрацію.Але боротьба з корупцією можлива вже зараз.Тиск на корупційних можновладців можливий вже зараз.Самооборона потребує як фінансової так і фахової допомоги для реалізації цього. "Стара гвардія" чиновників дуже сильно огризається, погрожує та шукає "криші" в нової влади. Повірте,що працювати в таких умовах дуже важко. А ще московія тисне. Давайте не бризкати слиною і не постити брєд попсових інтернет видань(як волиньпост) не розібравшись в питанні. Революцію не закінчено. Фахівці - включайтесь в роботу,нефахівці - фінансуйте.
nemo Опубліковано 7 Березня, 2014 в 09:28 #27 Опубліковано 7 Березня, 2014 в 09:28 Тим,хто висловлює недовіру до люстрації:Люстрація в чистому вигляді зараз неможлива за відсутності закону про люстрацію.Але боротьба з корупцією можлива вже зараз.Тиск на корупційних можновладців можливий вже зараз.Самооборона потребує як фінансової так і фахової допомоги для реалізації цього. "Стара гвардія" чиновників дуже сильно огризається, погрожує та шукає "криші" в нової влади. Повірте,що працювати в таких умовах дуже важко. А ще московія тисне. Давайте не бризкати слиною і не постити брєд попсових інтернет видань(як волиньпост) не розібравшись в питанні. Революцію не закінчено. Фахівці - включайтесь в роботу,нефахівці - фінансуйте.Добре немає закону.Але якщо у вас є факти. то чому б не подати їх в прокуратуру та міліцію?Просто заходити в кабінет і кричати іди геть - це не метод, мало того, людина потім в суді себе без проблем відновить.
zaHARE Опубліковано 7 Березня, 2014 в 09:34 Автор #28 Опубліковано 7 Березня, 2014 в 09:34 Тим,хто висловлює недовіру до люстрації:Люстрація в чистому вигляді зараз неможлива за відсутності закону про люстрацію.Але боротьба з корупцією можлива вже зараз.Тиск на корупційних можновладців можливий вже зараз.Самооборона потребує як фінансової так і фахової допомоги для реалізації цього. "Стара гвардія" чиновників дуже сильно огризається, погрожує та шукає "криші" в нової влади. Повірте,що працювати в таких умовах дуже важко. А ще московія тисне. Давайте не бризкати слиною і не постити брєд попсових інтернет видань(як волиньпост) не розібравшись в питанні. Революцію не закінчено. Фахівці - включайтесь в роботу,нефахівці - фінансуйте.Добре немає закону.Але якщо у вас є факти. то чому б не подати їх в прокуратуру та міліцію?Просто заходити в кабінет і кричати іди геть - це не метод, мало того, людина потім в суді себе без проблем відновить. А хто сказав,що це не робиться?Рухати справу в прокуратурі набагато складніше ніж клацати по клаві на форумах.Особливо коли,як я писав вище,стара гвардія огризається і саботує роботу. Якщо ви фахівець в питаннях просування справ про корупцію і зловживання,або маєте конкретні факти і пропозиції,то велкам. Якщо ні,то,вибачте, лайкайте котиків на мордокнигах.По деяких кабінетах потрібно було пройтись і випхати ті морди,бо розміри їхньої корупції не влазять в шість знаків.Це я підтримую. Бо якщо їх зараз залишити,вони замітуть всі сліди і будуть тиснути на слідцтво.
Liberta Опубліковано 7 Березня, 2014 в 09:45 #29 Опубліковано 7 Березня, 2014 в 09:45 Тим,хто висловлює недовіру до люстрації:Люстрація в чистому вигляді зараз неможлива за відсутності закону про люстрацію.Так самі до себе довіру підірвали гарячі голови... Що, не знали, що закону відповідного немає? Знали ж, напевне, але безкарність і вседозволеність розум замутнили...а задню зараз давати теж непросто, так?Я не тролль...просто дуже шкода, що так зіпсували хорошу ідею...Як приклад: Коліснику в квітні місяці і так у відставку було іти по віку, йому що в лютому, що в квітні однаково, не думаю, що він дуже розраховував на пенсію держслужбовця) а рейдами по лісгоспах репутацію собі підірвали...і що це дало?
zaHARE Опубліковано 7 Березня, 2014 в 09:49 Автор #30 Опубліковано 7 Березня, 2014 в 09:49 Тим,хто висловлює недовіру до люстрації:Люстрація в чистому вигляді зараз неможлива за відсутності закону про люстрацію.Так самі до себе довіру підірвали гарячі голови... Що, не знали, що закону відповідного немає? Знали ж, напевне, але безкарність і вседозволеність розум замутнили...а задню зараз давати теж непросто, так?Конкретніше можна? Про чию безкарність і вседозволеність мова? Про чиновників чи ПС?Чи потрібно було чекати поки вони цьогорічний бюджет роздерибанять? Повивозять награбоване і знищать докази?Тобто коли крутили свої справи губернатор і прокурори,гайці і судді,то був відповідний закон,який дозволяв їм це робити?чи просто була могутня регіоналівська криша?По Коліснику,думаю,питання було принципове.Це мабуть злодій №1 на Волині.І повірте,сам він би не пішов. А як би пішов,то посаду передав би в спадок синам. Поговоріть з людьми які мають справу з лісом.Такого грабунку немає ніде.Ліс Волині-це наші нафтові скважини.Мабуть всі ми з вами знали,що овоча виженемо,регіоналів розсіємо і мали чіткий план дій і законодавчу базу? Звісно ні.Немає готового алгоритму дій в даних умовах.Не приніс його ніхто на тарілочці.Через помилки відшліфовується професіоналізм.я так скажу- Не помиляється той,хто нічого не робить.
zaHARE Опубліковано 7 Березня, 2014 в 10:07 Автор #31 Опубліковано 7 Березня, 2014 в 10:07 Пропоную в цій гілці коментувати також всі призначення на Волині і в Луцьку.в кого є достовірна інформація,про темне політичне або кримінальне минуле новопризначених посадовців,прошу викладати тут. Люди повинні знати все про нових очільників: скільки квартир,на кого записані,які ділянки,скільки машин,чи є бізнес в них або у родичів і т.д. Потрібно давити гідру в зародку.
Liberta Опубліковано 7 Березня, 2014 в 10:30 #32 Опубліковано 7 Березня, 2014 в 10:30 Zahare,розумію, да..."ми ваших университетов не оканчивали"-головний лейтмотив Вашої відповіді...Я про те, що такі дії нічим не відрізняються від дій тих, кого ви "люструєте", оскільки вони аналогічно поза межами правового поля. Прошу вибачення, в подальшій дискусії участі не братиму, 15-річний юридичний стаж заважає розділяти Ваші погляди... До речі, цікаво поспостерігати, хто з адвокатів "допомагає" Самообороні та ПС в Луцьку - хворий Величко, безробітний "адвокат" Омельчук, адвокат-депутат міської ради, який із всіх сил старається примазатись, бо сподівається, що йому це зарахується, коли нова влада згадає про Західінкомбанк...на цьому дозвольте відкланятись...
zaHARE Опубліковано 7 Березня, 2014 в 11:30 Автор #33 Опубліковано 7 Березня, 2014 в 11:30 Zahare,розумію, да..."ми ваших университетов не оканчивали"-головний лейтмотив Вашої відповіді...Я про те, що такі дії нічим не відрізняються від дій тих, кого ви "люструєте", оскільки вони аналогічно поза межами правового поля.Прошу вибачення, в подальшій дискусії участі не братиму, 15-річний юридичний стаж заважає розділяти Ваші погляди... До речі, цікаво поспостерігати, хто з адвокатів "допомагає" Самообороні та ПС в Луцьку - хворий Величко, безробітний "адвокат" Омельчук, адвокат-депутат міської ради, який із всіх сил старається примазатись, бо сподівається, що йому це зарахується, коли нова влада згадає про Західінкомбанк...на цьому дозвольте відкланятись... головний лейтмотив Вашої відповіді - "Ви робите все нефахово,понабирали дибілів і калік,а я розумна і маю 15 річний досвід люстрації.Але допомагати вам не буду,бо ви робите все нефахово,понабирали дибілів і калік,а я ....і т.д." Отак і маємо перебудувати країну.Одні кричать чому досі злодії не сидять на нарах? А другі кажуть,чому ви не дієте в правовому полі? Але і одні і другі,тішачись своїм високим професіоналізмом та інтелектом,не хочуть нічого робити.
Андрій Віталійович Опубліковано 7 Березня, 2014 в 11:36 #34 Опубліковано 7 Березня, 2014 в 11:36 не думаю, що він дуже розраховував на пенсію держслужбовцягарантовано розраховувати він може лише на камеру. тому й зник...
Liberta Опубліковано 7 Березня, 2014 в 12:19 #35 Опубліковано 7 Березня, 2014 в 12:19 Zahare,розумію, да..."ми ваших университетов не оканчивали"-головний лейтмотив Вашої відповіді...Я про те, що такі дії нічим не відрізняються від дій тих, кого ви "люструєте", оскільки вони аналогічно поза межами правового поля.Прошу вибачення, в подальшій дискусії участі не братиму, 15-річний юридичний стаж заважає розділяти Ваші погляди... До речі, цікаво поспостерігати, хто з адвокатів "допомагає" Самообороні та ПС в Луцьку - хворий Величко, безробітний "адвокат" Омельчук, адвокат-депутат міської ради, який із всіх сил старається примазатись, бо сподівається, що йому це зарахується, коли нова влада згадає про Західінкомбанк...на цьому дозвольте відкланятись... головний лейтмотив Вашої відповіді - "Ви робите все нефахово,понабирали дибілів і калік,а я розумна і маю 15 річний досвід люстрації.Але допомагати вам не буду,бо ви робите все нефахово,понабирали дибілів і калік,а я ....і т.д." Отак і маємо перебудувати країну.Одні кричать чому досі злодії не сидять на нарах? А другі кажуть,чому ви не дієте в правовому полі? Але і одні і другі,тішачись своїм високим професіоналізмом та інтелектом,не хочуть нічого робити.Де Ви прочитали, що я маю досвід люстрації?) смішно) я його не маю, так само як і Ви і як кожний в Україні, тому що в Україні ніколи не було закону по люстрацію...але я,як юрист, розумію: немає закону-немає люстрації, саме про це я й говорила...А допомагати навіть і на думці не було...з такими помічниками, як Величко і Осіпов не пропадете))) Zahare, Ваша відповідь на мій пост дуже показова- нічим не обґрунтована демагогія, як і Ваша пропаганда люстрації...
zaHARE Опубліковано 7 Березня, 2014 в 12:35 Автор #36 Опубліковано 7 Березня, 2014 в 12:35 Zahare,розумію, да..."ми ваших университетов не оканчивали"-головний лейтмотив Вашої відповіді... Я про те, що такі дії нічим не відрізняються від дій тих, кого ви "люструєте", оскільки вони аналогічно поза межами правового поля. Прошу вибачення, в подальшій дискусії участі не братиму, 15-річний юридичний стаж заважає розділяти Ваші погляди... До речі, цікаво поспостерігати, хто з адвокатів "допомагає" Самообороні та ПС в Луцьку - хворий Величко, безробітний "адвокат" Омельчук, адвокат-депутат міської ради, який із всіх сил старається примазатись, бо сподівається, що йому це зарахується, коли нова влада згадає про Західінкомбанк... на цьому дозвольте відкланятись... головний лейтмотив Вашої відповіді - "Ви робите все нефахово,понабирали дибілів і калік,а я розумна і маю 15 річний досвід люстрації.Але допомагати вам не буду,бо ви робите все нефахово,понабирали дибілів і калік,а я ....і т.д." Отак і маємо перебудувати країну. Одні кричать чому досі злодії не сидять на нарах? А другі кажуть,чому ви не дієте в правовому полі? Але і одні і другі,тішачись своїм високим професіоналізмом та інтелектом,не хочуть нічого робити. Де Ви прочитали, що я маю досвід люстрації?) смішно) я його не маю, так само як і Ви і як кожний в Україні, тому що в Україні ніколи не було закону по люстрацію...але я,як юрист, розумію: немає закону-немає люстрації, саме про це я й говорила...А допомагати навіть і на думці не було...з такими помічниками, як Величко і Осіпов не пропадете))) Zahare, Ваша відповідь на мій пост дуже показова- нічим не обґрунтована демагогія, як і Ваша пропаганда люстрації... Прочитав там само,де й Ви прочитали мій лейтмотив))) От якраз Ваша демагогія про Величка і Осіпова якраз нічим не обгрунтована.Ви фантазуєте.Я не знаю цих людей і до люстрації вони мають таке ж відношення як і Ви. Якщо немає в думці допомагати,то який конструктив Ви вносите? Я не пропагую люстрацію,бо її необхідність навіть не обговорюється. ЗІ:чогось у Ваших постах відчувається страх люстрації.Вам є чого боятись? Чи Ви боїтесь за долю злодіїїв? ЗЗІ:мінусувати Вас не буду.Бо маю більше 15 років стажу і контролюю емоції.
Liberta Опубліковано 7 Березня, 2014 в 13:23 #37 Опубліковано 7 Березня, 2014 в 13:23 скучно вже, але з ввічливості відповім:1. Прочитав там само,де й Ви прочитали мій лейтмотив)))прочитала тут:Тобто коли крутили свої справи губернатор і прокурори,гайці і судді,то був відповідний закон,який дозволяв їм це робити?звідси,на мою думку,випливає: "тоді й нам можна робити люстрацію без закону, який дозволяє це робити "2. От якраз Ваша демагогія про Величка і Осіпова якраз нічим не обгрунтована.Ви фантазуєте.Я не знаю цих людей і до люстрації вони мають таке ж відношення як і Ви.я знаю...про Осіпова прочитайте в інеті, про Величка просто запитайте в людей, які мали з ним справа (або були його клієнтами)Осіпов про люстрацію:<http://www.volynpost...-sproba-persha><http://www.pravda.lu...kr/news/59561/>і ще багато на ФБВеличко про люстрацію:<http://www.volynpost...cijnyj-komitet>з 18 хв орієнтовно3. Якщо немає в думці допомагати,то який конструктив Ви вносите?конструктив: не проводити люстрації, поки вона є поза законом, оскільки "люстровані" можуть поновитися на роботі та відновити свій статус4.ЗІ:чогось у Ваших постах відчувається страх люстрації.Вам є чого боятись? Чи Ви боїтесь за долю злодіїїв?страх не люстрації, бо мені нічого боятись, а страх того, що люстрація провалиться через незаконне іі проведення5. мінус мій, да...за цілковите перекручування мого постуусе, демагогія не мій "коньок"
BodyLife Опубліковано 7 Березня, 2014 в 13:29 #38 Опубліковано 7 Березня, 2014 в 13:29 .але я,як юрист, розумію: немає закону-немає люстрації, саме про це я й говорилаяк юрист з 15 річним стажем то запропонуйте можливо власний проект закону люстрації, головне робіть щось...
difoto Опубліковано 7 Березня, 2014 в 13:33 #39 Опубліковано 7 Березня, 2014 в 13:33 оскільки "люстровані" можуть поновитися на роботі та відновити свій статус ти недооцінюєш бійців "правого сектору" та "Самооборони Майдану". Шоб не розводити демагогію - хай спробують "відновитись" - побачим.
Liberta Опубліковано 7 Березня, 2014 в 13:40 #40 Опубліковано 7 Березня, 2014 в 13:40 Ді, ну знову ж таки: суд же не приймає закони,а лише застосовує їх,а закону про люстрацію поки немає, натомість, якщо довести,що заява про звільнення написана під тиском, суд може поновити на посадіBodyLife, я не пісатєль) але принципи права однакові і для юристів-теоретиків (які розробляють нпа) і для практиків (які їх застосовують)
BodyLife Опубліковано 7 Березня, 2014 в 13:45 #41 Опубліковано 7 Березня, 2014 в 13:45 BodyLife, я не пісатєль)я ж это понял, що ви юрист з 15 річним стажем!
Liberta Опубліковано 7 Березня, 2014 в 13:46 #42 Опубліковано 7 Березня, 2014 в 13:46 BodyLife, соррі, я відредагувала пост вище.
difoto Опубліковано 7 Березня, 2014 в 13:53 #43 Опубліковано 7 Березня, 2014 в 13:53 якщо довести,що заява про звільнення написана під тиском, суд може поновити на посадіще раз поясню - нехай спробують "поновитись".
BodyLife Опубліковано 7 Березня, 2014 в 13:57 #44 Опубліковано 7 Березня, 2014 в 13:57 ще раз поясню - нехай спробують "поновитись". саме так, так що підтримаємо на виборах!!!! Дмитро Ярош балотуватимеся в президенти http://gazeta.ua/art...ezidenti/546097 І ми точно тоді усіх люструємо! P.S.
Liberta Опубліковано 7 Березня, 2014 в 14:05 #45 Опубліковано 7 Березня, 2014 в 14:05 якщо довести,що заява про звільнення написана під тиском, суд може поновити на посадіще раз поясню - нехай спробують "поновитись".чесно, не поняла, і що буде?в межах закону?
BodyLife Опубліковано 7 Березня, 2014 в 14:09 #46 Опубліковано 7 Березня, 2014 в 14:09 чесно, не поняла, і що буде?
Liberta Опубліковано 7 Березня, 2014 в 14:13 #47 Опубліковано 7 Березня, 2014 в 14:13 Боділайф, я запитувала, що буде в межах закону?а якщо наручниками до сцени, то чим ти відрізняєшся від злочинця? І ми точно тоді усіх люструємо!ну от, поговорилиплачу)
BodyLife Опубліковано 7 Березня, 2014 в 14:21 #48 Опубліковано 7 Березня, 2014 в 14:21 що буде в межах закону?закон буде змінений!!!а якщо наручниками до сцени, то чим ти відрізняєшся від злочинця?з вовками і вити по вовчому!
difoto Опубліковано 7 Березня, 2014 в 14:29 #49 Опубліковано 7 Березня, 2014 в 14:29 чесно, не поняла, і що буде? в межах закону? 0не впевнений. В межах моралі. Тобі, як юристу, важко зрозуміти. Якщо голова райради пиздить людей, а люди, в свою чергу (хто ще є сміливим) подають заяви про це до наших правоохоронних органів і лишаються наодинці, тобто цей голова так само пиздить їх - тут вступає Самооборона, яка пиздить того чувака, що є "представником влади". Карочє... ну не смішіть мої шкарпетки, окау? "В межах закону?" ЯКОГО НА*№Й ЗАКОНУ?????а якщо наручниками до сцени, то чим ти відрізняєшся від злочинця?ремарка: а хто сказав, що треба відрізнятись від злочинців? Я наприклад не хочу відрізнятись - мені так само треба гроші, уваженіє і підтримка.
zaHARE Опубліковано 7 Березня, 2014 в 15:21 Автор #50 Опубліковано 7 Березня, 2014 в 15:21 2. я знаю...про Осіпова прочитайте в інеті, про Величка просто запитайте в людей, які мали з ним справа (або були його клієнтами)Осіпов про люстрацію:<http://www.volynpost...-sproba-persha><http://www.pravda.lu...kr/news/59561/>і ще багато на ФБВеличко про люстрацію:<http://www.volynpost...cijnyj-komitet>з 18 хв орієнтовноПо цим посиланням все видалено.Я беру інформацію не з інтернету і повірте ці люди люстрацією не займаються,а балаболять,як і завжди.5. мінус мій, да...за цілковите перекручування мого постуусе, демагогія не мій "коньок" допомога і конструктив теж не Ваш "коньок")))
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.