Forever Autumn Опубліковано 21 Лютого, 2008 в 11:37 #76 Опубліковано 21 Лютого, 2008 в 11:37 Це є мої слова і мій власний досвід. тому що сама в свій час ледве не зробила таку помилку, як ця дівчинка. Ггг.. я теж тільки недавно поняв, яка файна штука - життя! Just open your eyes Стільки в житті позитива, проблема в тому, що ми думаєм "шо так воно має бути і нікуди недінеться" і замічаєм тільки проблеми. Потрібно дивитись ширше. Мені от помогають прогулянки на природі і слухання хорошої музики оцінити цінність того, шо маю П.С. "Всі люди по своїй природі оптимісти" ага а оптимізм цей пропадає, як тільки ми починаємо жити матеріально. тобто забувтаи про два фактора позитиву, про які писав ти
Mondiale Опубліковано 21 Лютого, 2008 в 16:18 #77 Опубліковано 21 Лютого, 2008 в 16:18 ага а оптимізм цей пропадає, як тільки ми починаємо жити матеріально...1. Несогласний! Ти напевно підстраюєшся під соціум! А в нас люди люблять жалуватись на життя і ходити хмурими! А слова і думки роблять наше життя! Тому треба йти против цього стереотипу нашого суспільства і радуватись, даже маленькому!2. Матеріально в смислі залежати від грошей? Ти про це?
Forever Autumn Опубліковано 21 Лютого, 2008 в 16:50 #78 Опубліковано 21 Лютого, 2008 в 16:50 1. Несогласний! Ти напевно підстраюєшся під соціум! А в нас люди люблять жалуватись на життя і ходити хмурими! А слова і думки роблять наше життя! Тому треба йти против цього стереотипу нашого суспільства і радуватись, даже маленькому!2. Матеріально в смислі залежати від грошей? Ти про це?ні. я не про те. але пояснювати не буду
Mondiale Опубліковано 21 Лютого, 2008 в 18:22 #79 Опубліковано 21 Лютого, 2008 в 18:22 ні. я не про те. але пояснювати не буду чому? скажи, мені цікаво шо ти думаєш Я не буду засуджувати
Рекомендовані повідомлення
Заархівовано
Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.