Перейти до змісту

Війна

phantom

932 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Ну і де ті щасливі військові, які з запалом перейшли до ворога. Де докази? Для мене це ще одне підтвердження, що він живе в якомусь іншому світі.

Та які там щасліві війська, друже, черговий путлєровсій вброс :_02: Єдине що погано, багато хто в Росії в це вірить.
  • Відповідей 6,8 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

В них, росіян, взагалі якась каша в голові - Путін поганий, розкрав країну, бюджет, але коли лізе до нас, то він просто класний чувак. Їм варто якось визначатись - поганий він повністю чи як? Хоча, як кажуть, російський лібералізм закінчується на кордонах України.

Опубліковано

УРААА!!!!! Економіст Путя дав нам класну пораду і допоможе вивести країну з кризи. Я тя АбАжаю, Ваван!!!!

Путін про Україну: Із цією державою ми жодних документів не підписували

Президент Росії Володимир Путін заявляє, що Росія не повинна виконувати Будапештський меморандум.

Про це він заявив на прес-конференції у вівторок.

"Коли ми вказуємо на те, що це антиконституційний переворот, нам кажуть – ні, це не збройне захоплення влади, це революція", - сказав він.

"А якщо це революція. Що це тоді означає? Мені тоді важко не погодитися з експертами, які вважають, що на цій території виникає нова держава. Так само було після катастрофи Російської імперії після революції 1917 року, виникає нова держава", - сказав він.

"А із цією державою ми жодних і щодо цієї держави ми жодних зобов'язуючих документів не підписували", - заявив Путін.

При цьому він заявив, що по контрактах з Газпромом Україна має заплатити 2 мільярди.

За його словами, незважаючи на надання знижки й кредиту, проте, борг України за поставки газу "Газпрому" уже становить $1,5-1,6 млрд, а якщо не зробить платіж за лютий, то він сягне вже $2 млрд.

Опубліковано

Ну і де ті щасливі військові, які з запалом перейшли до ворога. Де докази? Для мене це ще одне підтвердження, що він живе в якомусь іншому світі.

Та які там щасліві війська, друже, черговий путлєровсій вброс :_02: Єдине що погано, багато хто в Росії в це вірить.

Якраз через це головною задачею наших спецслужб повинна бути інформаційна війна на території Росії... нам необхідно достукатися до росіян і розчарувати їх в правдивості дій їх влади..

Опубліковано

Военные России покидают паромную переправу Керчи (фото, видео)

Які відкриті, відверті та люб'язні єбліща морди харі фейси окупантів. Де підсрачник на прощання поцілунок в сраку?

kerchfmupl_2880373_11104168.jpg

Опубліковано

УРААА!!!!! Економіст Путя дав нам класну пораду і допоможе вивести країну з кризи. Я тя АбАжаю, Ваван!!!!

Президент Росії Володимир Путін заявляє, що Росія не повинна виконувати Будапештський меморандум.

"Коли ми вказуємо на те, що це антиконституційний переворот, нам кажуть – ні, це не збройне захоплення влади, це революція", - сказав він.

"А якщо це революція. Що це тоді означає? Мені тоді важко не погодитися з експертами, які вважають, що на цій території виникає нова держава. Так само було після катастрофи Російської імперії після революції 1917 року, виникає нова держава", - сказав він.

"А із цією державою ми жодних і щодо цієї держави ми жодних зобов'язуючих документів не підписували", - заявив Путін.

При цьому він заявив, що по контрактах з Газпромом Україна має заплатити 2 мільярди.

За його словами, незважаючи на надання знижки й кредиту, проте, борг України за поставки газу "Газпрому" уже становить $1,5-1,6 млрд, а якщо не зробить платіж за лютий, то він сягне вже $2 млрд.

Хороший подарунок від Путіна - немає зобов'язань по меморандуму, значить, немає й боргу :0166:

Опубліковано

Концерт продолжается:

- Владимир Владимирович, скажите, а вот те люди, которые блокировали военные части вооруженных сил Украины в форме очень похожей на российскую - это российские войска?

- Дорогой мой коллега, посмотрите на постсоветское пространство - там полно формы похожей на российскую. Да пойдите в магазины и купите! Нет, это силы местной самообороны....

Ну що ж сказати - ЛИЦЕМІР... відмовився в прямому ефірі від тисяч своїх солдат...

Опубліковано
"Мы исходим из того, что действуем исключительно легитимно. Я сам всегда выступал за соблюдение норм международного права. Еще раз хочу подчеркнуть, что даже если я приму решение об использовании вооруженных сил, то оно будет легитимным, полностью соответствующим и общим нормам международного права, поскольку у нас есть обращение легитимного президента", – заявил российский президент.

Весь світ розуміє, що Янукович не президент і тільки Путін - ні! Невже немає якоїсь авторитетної світової інстанції яка могла б це йому втовкмачити? І відразу всі його "легітимні" замашки самоусунулись би :0161:

Опубліковано

Німеччина визначилась накінець:

Німеччина закликає до якнайшвидшого вирішення кризи в Криму дипломатичними методами, і погрожує Росії санкціями уже в четвер.

http://www.pravda.co...4/03/4/7017528/

Опубліковано

b0rg, це фейк .

Авік до босфору не підійде

Раптори на авіку теж не базуються , бо не можуть туди сісти :_07:

Та й не треба авіку Чорне море заходити , він з Середземного все тут дістає

якби вроді ні

АФИНЫ, 4 марта. Амриканский авианосец "Джордж Буш" бросил якорь на рейде греческого порта Пирей, сообщило телевидение Греци со ссылкой на источники в министерстве обороны. Корабль пробудет в Пирее несколько дней.

Дальнейший курс авианосца пока неизвестен, но эксперты полагают, что он может направиться в Черное море, отмечается в телерепортаже, передает "Интерфакс".

Подробнее: http://www.rosbalt.ru/main/2014/03/04/1240338.html

Опубліковано

Иксперти ...

Да, він по-ідеї не пройде в ЧМ. Висота мосту на Босфорі 64 м, висота авіаносця 73.5 м.

Але йому не потрібно проходити, так як радіус ураження 2000 км. + я думаю можуть айти лише деяки кораблі супроводу.

До-речі, кажуть раптори на ньому не базуються, але ж і немає інформації що там баується.

Опубліковано

То й договір про перебування ЧФ РФ в Криму не дійсний.

Опубліковано

:_07:

Иксперти ...

пляха ти як путін про фашистів нікаму нєвєрю

НА тобі в греків фото що він стоїть там :)

Чоловіче , греки живуть ЗА Босфором , і навіть за Дарданеллами .

Може ти мав на увазі Гібралтар ?

Опубліковано

До-речі, кажуть раптори на ньому не базуються, але ж і немає інформації що там баується.

Ф-18 48 штук + підтримка в мирний час .

Опубліковано

Чоловіче , греки живуть ЗА Босфором , і навіть за Дарданеллами .

Може ти мав на увазі Гібралтар ?

Чоловіче я писав про Пірей :_09:

що Аміки будуть робити далі ніхто ж не каже, це ж "ваєнная тайна"

Опубліковано

Срочно!!! Максимальный репост по всем Путино-Киселевским каналам!!!

бЕндеровцы захватили Одессу!!! :0150:

"Если мы выживем, переживем и стабилизируемся, то я предложу поставить памятник Владимиру Путину - за возрождение украинской нации. Мы думали, что нас сплотил Янукович. Нет, это была еще не та сплоченность. Вчера в Одессе проходит митинг "Одесса - это Украина", самый многочисленный митинг за всю историю независимости (ну, это Одесса, вы ж понимаете). Мы наконец подняли свои пятые точки с диванов и пошли. И оказалось, что евреев в Одессе такие еще немного есть. Пару тысяч точно есть. И, не поверите, все они бандеровцы! Да-да! Самые настоящие. У нас тут просто засилье бандеровцев: евреи-бандеровцы, русские-бандеровцы, украинцы-бандеровцы, а также бандеровцы армяне, болгары, греки и многие другие. Мусульманский бандеровский эээ... не помню, как у них это называется.... сказал, что 3 миллиона мусульман будут защищать свою Родину - Украину, а колонна бандеровских евреев проходя мимо мечети (маскирующуюся под арабский культурный центр) кричала "Аллах Акбар!" Один человек сказал: "Вот теперь я видел в этой жизни все!" Спасибо, Владимир Владимирович, вы совершили невероятное! Мы думал, что мы русские, украинцы, евреи, татары, православные, иудеи, мусульмани... а оказалось, что мы все украинцы. Бандеровцы. У нас говорят, что Киселева заглючит, но я в него верю! Ждите новый термин "госдеповские агенты жидо-бандеро-шахиды!"
Опубліковано

во, ще надибав на фейсбуці самого USS George H.W. Bush (CVN 77) америкоси пілять, в авіаносця свій фейсбук :)

Российская пропаганда убеждает нас что невозможно американскому авианосцу зайти в Черное море. но Невозможное Возможно

а які віражі чортяка закладує :)

uss-george-h-w-bush.jpg

Опубліковано

Дальнейший курс авианосца пока неизвестен, но эксперты полагают, что он может направиться в Черное море, отмечается в телерепортаже, передает "Интерфакс".

Подробнее: http://www.rosbalt.r...04/1240338.html

Я про це

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...