Перейти до змісту

Війна

phantom

932 користувача проголосувало

Ви не маєте дозволу голосувати в цьому опитуванні або переглядати його результати. Будь ласка, войдите або зареєструйтесь для можливості голосування у цьому опитуванні.

Рекомендовані повідомлення

от блін, а ви взяли і все розказали! розписали. :_08:

Як там на плакатах писало, болтун находка для шпіона!

у мене теж є цікава інформація, але мовчу. Бо то військова таємниця (можливо, я так думаю)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 6,8 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Розмовляв зі знайомим по мобільному, служить у Львові мотопіхота, перебував у відпустці вдома, 3 березня вранці викликали по бойовій тривозі в частину. Уже 6 числа вся частина вийшла з місць дислокації з повними боєкомплектами й запасами боєприпасів на полігон, баки постійно повні, боєприпасів повно, техніка на мазі, де зараз перебувають і чим займаються говорити заборонили командири. Вищі офіцери їм говорять що усі військові частини держави повністю розгорнуті в бойове положення й чекають лише команди, командирам роздані секретні конверти, говорять що готуються до(цитував дослівно вищих офіцерів): "17 березня в 4.00 ранку віроломно без оголошення війни росія розпочне військову агресію проти України".

Запевняє що кацапи якщо попхнуться то отримають гідну відсіч що чечня їм видасться дитячим садком. і ще каже що в державі запасів озброєння, боєприпасів, матеріальних ресурсів з недоторканих складів вистачить щоб в короткий термін поставити під автомат 2 мільйони солдат.

ось такі оптимістичні новини в армії практично з перших уст.

Це геть не весело. Так а з Російською ядерною зброєю як бути?? Не думаю, що Росія захоче поступитися. Нічого оптимістичного тут нажаль небачу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це геть не весело. Так а з Російською ядерною зброєю як бути?? Не думаю, що Росія захоче поступитися. Нічого оптимістичного тут нажаль небачу.

По плану 2008 року мають взірвату одну в стратосфері, десь на поліссі. Показать "кузькіну мать" галичанам і полякам.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

чогось здається, що війна можливо і буде але це в крайньому випадку, а дивлячись на те як розвиваються події, то РФ просто йде по плану громадянської війни в Україні. А Крим більш за все відволікаючий маневр, поки всі "готуються"(я не розумію як можна підготуватись до того про що знаєш тільки з книжок) до війни, друшляє влада,в шоці народ, світ в шоці, розмови про 3-тю світову - а ворог по плану розхитує і так розхитане, провокації - озлоблюють народ, бездіяльність влади - ослаблює і так невеселу політичну ситуацію, постійне очікування "а що ж далі, і хто нас витягне з цього гівна" теж не додає впевненості в завтрашньому дні...Події в Криму показали що влада спить (або щось знає но всім не каже), армія як виявилось в жахливому стані, провокації ніхто не придушує - тобіш все робиться для того щоб деморалізувати і ослабити народ, загнобити владу в очах народу, довести світові що в нас тут повний хаос, зробити так щоб ніхто не захотів нам допомагати, а з часом і економіка ляже... Відтягнути вибори президента, показати світові що ми нічого не можемо в своєму "домі", пересрати народ з владою, а владу між собою, добити і так ледь живу економіку - і можна війною на нас і не йти...

Так що навіть час не на нашій стороні, треба гуртуватись як ніколи, змінювати себе і забути той принцип який колись озвучив Притула "сусід -ворог"(я про сусіда по будинку, квартирі ...)

Було б прекрасно якби я помилився

Слава Україні!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Це геть не весело.

а ви ще чогось веселого чекаєте в даній ситуації?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Російська ядерна зброя як мовчала так і буде мовчати, за це взагалі перейматись не варто, не захоче поступитись то змусять, вже надто багато поставлено на світову карту. Нехай краще кацапи переймаються авіаносною ескадрою з ядерними ракетами в егейському морі.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ви усвідомлюєте,що через кілька днів це ці події можуть бути у нас в Луцьку, ви готові?

де ж самооборона, де козаки,де правий сектор, міліція та ВВ врешті решт? ЩО ЗА ХУЙНЯ ?????

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

По плану 2008 року мають взірвату одну в стратосфері, десь на поліссі. Показать "кузькіну мать" галичанам і полякам.

Теж читав про такий план. Але якщо Путін наважиться на таке, Захід навряд чи вже мовчки спостерігатиме. Що-що, а застосування ядерної зброї - це вже дуже і дуже серйозно, і несе загрозу не лише Україні, а всьому світу! Що далі, тим сумніше(((

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Але якщо Путін наважиться на таке, Захід навряд чи вже мовчки спостерігатиме. Що-що, а застосування ядерної зброї - це вже дуже і дуже серйозно, і несе загрозу не лише Україні, а всьому світу! Що далі, тим сумніше(((

По логіці речей так. Але останнім часом щось у путлєр страх зовсім втратив. Не дуже він переймається тим, що "заграница" махає йому пальчиком.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Але останнім часом щось у путлєр страх зовсім втратив. Не дуже він переймається тим, що "заграница" махає йому пальчиком.

Так я про це і кажу:

Що далі, тим сумніше(((

Від того маньяка чого завгодно можна чекати. І де воно на нашу голову взялося? Як казала колись моя бабця - "Була б вона його ще малим в кропиву висцяла!"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Від того маньяка чого завгодно можна чекати. І де воно на нашу голову взялося? Як казала колись моя бабця - "Була б вона його ще малим в кропиву висцяла!"

Ну й часи настали :_02:... Керівництво держави без яєць, якись недомірок гуляє по кордонам України як у себе вдома. Навіть з кошмарного будуна такого не наввижається... Вибачте за емоції.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну й часи настали :_02:... Керівництво держави без яєць, якись недомірок гуляє по кордонам України як у себе вдома. Навіть з кошмарного будуна такого не наввижається... Вибачте за емоції.

поміняли бандюків на телят...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

поміняли бандюків на телят...

Аби ж то.... З теляти хоч якась користь :_02:
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і серед телять мусять бути льви, їх ще не знайшли,чи не дали їм свободи волі. іде план, я НЕ ВІРЮ в те,що Яценюк і Турчинов спеціально не відправляють як мінімум МІЛІЦІЮ на захист населення, її взагалі немає, а людські - УКРАЇНСЬКІ жертви уже є, це наші брати!!! ДЕ СУКА ВЛАДА ???

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

бля, нiколи й в страшному снi не могло приснитися, що буду лягати спати з думкою, аби завтра вiйна не почалася, пiпец :( Земля родюча, клiмат помiрний , сейсмологiчно стабiльно, так на тобi, сусiд пiдар пiд боком, якому все не ймется

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Харків он-лайн

http://bambuser.com/v/4442172

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

бандюки не при владі, а телята знають, що вони тимчасові і будуть тілько до виборів (якщо вони відбудуться), тому і закон про люстрацію не приймають, тому і нічого не роблять. Просто потихеньку продають народну перемогу. Троє поросят - головна помилка майдану. Перші гасла були: майдан без політиків, а що далі? Для чого тих поросят слухати? Варто знову самим організовувати спротив.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

якщо Крим анексують, а вторгнення ще не почнуть по всiй Украiнi, полюбому треба щоб повсiй краiнi створили загони ополченцiв й роздали зброю, бо потiм можуть не встигнути

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і серед телять мусять бути льви

Друже, з теля лева не вийде навіть гіпотетично :_02:
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

і серед телять мусять бути льви, їх ще не знайшли,чи не дали їм свободи волі. іде план, я НЕ ВІРЮ в те,що Яценюк і Турчинов спеціально не відправляють як мінімум МІЛІЦІЮ на захист населення, її взагалі немає, а людські - УКРАЇНСЬКІ жертви уже є, це наші брати!!! ДЕ СУКА ВЛАДА ???

а може і це план путлера? може на це і розраховував він?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ДЕ СУКА ВЛАДА

влада сука - це правильно
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Проросійські активісти у Харкові обстрілюють офіс, в якому забарикадувались члени "Правого сектору"

Тиць

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в коментах до онлайна в Харковi пишуть, що то *Правий сектор* з автоматами вiдстрiлюется

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в коментах до онлайна в Харковi пишуть, що то *Правий сектор* з автоматами вiдстрiлюется

Допа і гепа страх втратили? Чи вже путлєр пообіцяв харьків в вічне користування? :_02:
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Як все логічно для кремля: відстрілюється правий сектор а загинули міліціонери. Знову перекрутять і скажуть "бандери в хвркові влаштували розправу над росіянами, які мирно йшли до бібліотеки в 00 годин"

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...