Перейти до змісту

Прохання допомогти небайдужих


MelvinPVV

Рекомендовані повідомлення

Допомоги небайдужих людей потребує сім’я Потапюк з міста Ковель. Дочці Ірини та Василя Потапюків Адріані три рочки. Однак вона ще не сидить, не ходить, не говорить та їсть тільки перетерту їжу. Адріана народилася з вагою 4250 грамів у дуже важкому стані - самостійно не дихала, тиждень була на штучному диханні та місяць лежала у неонатальному центрі. При виписці Адріанці поставили діагноз гіпоксично-ішемічна енцефалопатія, судомний синдром та набряк головного мозку. Після року вже діагностували ДЦП, подвійна геміплегія, когнітивна недостатність, епісиндром з частими міоклінічними припадками та дали інваліднісь.

Всі заощадження родини уже пішли на лікування доньки. До цього часу вони оплачували все самі. З народження дівчинка проходила кожних три місяці курси реабілітації у клініці ЕЛІТА в Львові. Також дівчинці постійно дають ліки, роблять масажі та гімнастику. А після року проходить раз в пів року курси реабілітації у клініці Козявкіна в Трускавці .Один курс такого лікування коштував родині 6530грн (і це тільки саме лікування без поживання, бо з проживанням 12000 грн). Адріанка була записана на лікування в січні, однак родина відмовилась від цього лікування, бо нас запросили на лікування в Париж до Професора Олів’є Дюлака.

Ми звертаємось до всіх небайдужих людей. На консультацію і лікування потрібні великі кошти(точну суму ще не виставили). Також слід враховувати витрати на перевезення такої важкої дитини в Францію і назад, та прожиття (в період консультації прожиття в готелі)

Будь ласка, хто не байдужий, підтримайте Адріанку. Це лікування дуже велика НАДІЯ для неї і її сім’ї!!!

Номер рахунку в Приватбанку 4627 0812 0163 2564

Номер телефону мами Ірини 095 865 98 13

Пізніше скину ссилку на сторінку Ірини Потапюк (Вконтакте).

Хто може підсказати телефон та адресу благодійного фонду "Патріот Волині" відпишіть в приват. Дякую

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...