Перейти до змісту

УВАГА! Крадії на білому БМВ без номерів вирізают каталізатори!

Jorik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Вчора біля 5 ранку прям під вікном будинка на 40а кварталі вирізали каталізатор у автівки сусіда. Звичайний пиріжок, щоб було зрозуміло. Грабують не олегархів, сукі. Сусід з четвертого поверху бачив у той час у дворі БМВ без номерів і, каже, щось шорхало, але він думав, що то двірники. Потім ту саму беху з п’ятьма молодиками гопніковської зовнішності бачили біля Соломону на 40-м. Будьте уважні та обережні! Якщо на маєнадійної сигналки - краще на стоянку. Якщо побачите біля себе тих гопів, гуртуйтеся, беріть щось важке і чекайте. Як побачите під час злочину - ламайте руки тварям!

Хто має змогу - перекажіть на пости, що на в’їздах-виїздах.

Опубліковано

Іронія у тому, що ту беху біля Соломону бачив САМ хазяїн автівки, яку пограбували. Та проти п’ятьох не ризікнув - не самогубець. Їх - кодла (і так буде завжди), він - один. Каже - іду, а на очах сльози від безпомічністі та злісті... Краще б, каже, не бачив... Щось треба з тим робити, якось гуртуватися.

Хто може запустити цю інфу в контакти, твітер, фейсбук серед лучан - зробіть, будь ласка...

Ото мрія - лізуть ці тварюкі під машину, а народ з бітами їх уже чекає...

Опубліковано

не знаю чи це та машина але, білий BMW в кузові E39 без номерів, з тонованими вікнами частенько відвідувала азс ВОГ на Відродження

Опубліковано

Яка модель BMW, кузов який ?

На жаль, не розбіраються вони в бмвшних кузовах :-( Треба ловити на гарячому.

Невже по місту їздить купа білих бех без номерів???

Опубліковано

актив самооборони\автомайдану, беріть корч на карандаш, знайти і наказати під%расів!

Велопатруль взяв до уваги.

Опубліковано

Яка модель BMW, кузов який ?

На жаль, не розбіраються вони в бмвшних кузовах :-( Треба ловити на гарячому.

Невже по місту їздить купа білих бех без номерів???

Я не думаю що вони в день без номерів їздять. Скоріш за все, це авто з європейськими номерами (pl, cz, d, lt...), а на ніч - знімають їх.

Так що, кожен в кого є авто, покладіть собі під руку по битці, або ж зробіть як я - хромованого ключа на 36 )

Опубліковано

То мабуть ті самі тварі, які мені в прошлу суботу (вніч з пятниці на суботу) зламали замок на баку і злили всю соляру, що не могли забрати порозливали під машину. Машина стояла якраз в дворі біля Соломона.

Опубліковано

Вчора біля 5 ранку прям під вікном будинка на 40а кварталі вирізали каталізатор у автівки сусіда. Звичайний пиріжок, щоб було зрозуміло. Грабують не олегархів, сукі. Сусід з четвертого поверху бачив у той час у дворі БМВ без номерів і, каже, щось шорхало, але він думав, що то двірники. Потім ту саму беху з п’ятьма молодиками гопніковської зовнішності бачили біля Соломону на 40-м. Будьте уважні та обережні! Якщо на маєнадійної сигналки - краще на стоянку. Якщо побачите біля себе тих гопів, гуртуйтеся, беріть щось важке і чекайте. Як побачите під час злочину - ламайте руки тварям!

Хто має змогу - перекажіть на пости, що на в’їздах-виїздах.

цієї ночі на федорова 8 вскрили дві автівки( наскільки мені відомо)... ваз 2108 і 2109... у 2109 повибивали вікна але чи вкрали щось поки невідомо... ваз 2108 - намагалися вкрасти магнітолу, але не змогли, колонки також, залізли під капот - клеми зняли, а от акомулятор не змогли...

Опубліковано

Вчера днём видел белую тонированную БМВ, стояла метрах в 200 от горотдела, номера на ней ВО ХХХХ ХХ (к сожалению не запомнил, оч спешил)

Опубліковано

Є така інфа від самооборони, 525 беха синя підсвітка, номери десь знизу прикручені. Хазяїн мешкає в районі шайби, займається суто каталізаторами.

Опубліковано

У ніч, коли в мене вирізали каталізатор, люди з четвертого поверху теж бачили якесь біле авто, але ні марки ні моделі не знають. Хлопці там якісь біля парковки крутилися...

Швидше за все одні і ті ж працюють. Зварювальник, який відновлював мені вихлопну систему, сказав, що за останніх місяців 2 чув (чи то особисто стикався) про близько 7 випадків крадіжки каталізаторів.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...