Перейти до змісту

Майдан, або бути нам, чи не бути від (24.02.2014)

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

НУ так цеж добре прийде юля у вру в більшості відразу зменшить що? тарифи для населення (на яких вона піариться).куй там вона зменшить розмір рентної ставки для свого спонсора. а потім вона красиво розкаже чому тарифи не зменшаться і чому бакс по 8 не буде і навіть по 30 його не буде вже :)

• Відповідей 5,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
5 хвилин тому, la20 сказано:

НУ так цеж добре прийде юля у вру в більшості відразу зменшить що? тарифи для населення (на яких вона піариться).куй там вона зменшить розмір рентної ставки для свого спонсора. а потім вона красиво розкаже чому тарифи не зменшаться і чому бакс по 8 не буде і навіть по 30 його не буде вже :)

Зараз хом"ячки роблять ставку на міхо .:D

Опубліковано

МІхо не зможе бути депутатом згідно Конституції. Хіба потім після виборів на прем"єра. АЛе він буде неприємно здивований як на мене.

Опубліковано
10 хвилин тому, la20 сказано:

МІхо не зможе бути депутатом згідно Конституції. Хіба потім після виборів на прем"єра. АЛе він буде неприємно здивований як на мене.

Все він в курсі , тому  метою є прем"єрське крісло , тут без варіантів

Опубліковано
2 часа назад, Zevs_Isver сказал:

це щось нове? чи перепосчуєш старі картинки? :)

Не чіпай людину, він у своїй реальності знаходится

Опубліковано
10 годин тому, Mykola81 сказано:

А ось і боровик

Скинув маску  ?

Тут  з десяток  свідків зради  на нього  фапають

Та ти шо, а ну знайди пости в цій темі з ним.

Опубліковано

Яценюк сьогодні подасть у відставку

Цитата

«Відеозвернення прем'єра з повідомленням про відставку вже записано», - заявив один зі співрозмовників iPress.ua.
За словами ще одного представника «НФ», заяву прем'єр написав у суботу.
Нагадаємо, ряд вітчизняних ЗМІ повідомляє, що уряд очолить нинішній спікер Володимир Гройсман, одночасно Юрій Луценко стане генпрокурором, а Андрій Парубій - спікером.
Коаліція буде складатися, ймовірно, з двох фракцій - Блоку Порошенко і «Народного фронту».
Ймовірний склад уряду під керівництвом Володимира Гройсмана:
1. Прем'єр-міністр - Володимир Гройсман (БПП).
2. Перший віце-прем'єр-міністр - Борис Ложкін (БПП).
3. Віце-прем'єр з соціальної політики - Павло Розенко (БПП).
4. Віце-прем'єр з європейської інтеграції - Іванна Климпуш-Цинцадзе (БПП).
5. Міністр фінансів - словак Іван Міклош вже сказав Гройсману про відмову займати пост міністра. Втім, у нього ще є час передумати.
6. Міністр МВС - Арсен Аваков (НФ).
7. Міністр енергетики - не визначено. Володимира Демчишина пропонує БПП, а НФ категорично проти, вимагають іншого кандидата. Це в будь-якому випадку залишається квота БПП.
8. Міністр охорони здоров'я - Дмитро Шимків (БПП).
9. Міністр екології - ведуться переговори з «Батьківщиною».
10. Міністр інформаційної політики - Юрій Стець (БПП).
11. Міністерство економіки - Олександр Данилюк (БПП) (зараз Данилюк - заступник глави Адміністрації Президента).
12. Міністр освіти - Лілія Гриневич (НФ).
13. Міністр юстиції - Павло Петренко (НФ).
14. Мінінфраструктури - кандидат не визначений. Це квота БПП.
15. Міністр регіонального розвитку - Геннадій Зубко (БПП).
16. Міністр закордонних справ - Павло Клімкін (БПП).
17. Міністр оборони - Степан Полторак (БПП).
18. Міністр соціальної політики - Андрій Рева (БПП).
19. Міністр Кабінету міністрів - Саєнко (БПП).
20. Міністерство культури - Євген Нищук. Але є варіант і збереження В'ячеслава Кириленка. У будь-якому випадку це буде квота БПП.
21. Міністр аграрної промисловості - Кутовий (БПП).
22. Державна фіскальна служба - Ніна Южаніна (БПП).
23. НАК «Нафтогаз» - Андрій Коболєв (НФ).
24. Голова Верховної Ради - Андрій Парубій (НФ). Перший віце-спікер від БПП - або Ірина Геращенко або Степан Кубів.

Ну голова ВР Парубій - це абздець!!!

Опубліковано

В твіттері підтвердив

Я прийняв рішення скласти повноваження Прем’єр-міністра України. 12 квітня подання буде внесено до Парламенту https://goo.gl/AtNzkS

Коротше , нічого не міняється . Розписали кабмін на двох

Була надія , що  схиляться до технократичного уряду

Опубліковано
1 минуту назад, Mykola81 сказал:

Я прийняв рішення скласти повноваження

А що міняється? :) "А на манеже - рожи все те-же"© :)

Опубліковано

А саме прикольне буде, коли він подасть це подання і якщо, я не знаю як там, треба за нього голосувати і не буде потрібної кількості... :)

Опубліковано
1 час назад, zplanetaz12 сказал:

Там майже весь список абздець,

Та я ж про це саме :) Просто "верхи" які і на кого міняють?! Це ж злодюга і бандіт чистої води той Парубій разом з Пашинським, який зі своїм синочком у відкриту торгує зброєю якої так не вистачає на передовій і купа фактів але повна тиша і табу на цю тему...

Опубліковано

Тут вже "реформатори" приписують собі перемогу  :D

Наскільки я розумію , тільки 12  числа будуть голосувати в Раді , а тоді на підпис президенту ?

Я зустрічався з президентом України, коли йому принесли заяву про відставку Яценюка. Наша боротьба дала перший результат, але якщо чесно, підстав для хвилювання у мене більш ніж достатньо, на фоні договірняків і закулісних міжсобойчиків останніх днів
--
Я встречался с президентом Украины, когда ему занесли заявление об отставке Яценюка. Наша борьба принесла первый результат, но если честно, оснований для тревоги у меня больше чем достаточно, на фоне договорняков и закулисных междусобойчиков последних дней.

Опубліковано
9 хвилин тому, igorgame сказано:

Та я ж про це саме :) Просто "верхи" які і на кого міняють?! Це ж злодюга і бандіт чистої води той Парубій разом з Пашинським, який зі своїм синочком у відкриту торгує зброєю якої так не вистачає на передовій і купа фактів але повна тиша і табу на цю тему...

Кому продавали і скільки ?

Опубліковано
2 часа назад, Mykola81 сказал:

Кому продавали і скільки ?

Читати треба більше, свій кругозір підвищувати і не тільки тим, що "потрібно" і "вигідно" саме вам! :)

Опубліковано
47 хвилин тому, igorgame сказано:

Читати треба більше, свій кругозір підвищувати і не тільки тим, що "потрібно" і "вигідно" саме вам! :)

І де там написано , кому продавали Пашинські  зброю і скільки  ?

Опубліковано
8 годин тому, igorgame сказано:

Одна наявність "таких" біля такої галузі - це вже злочин!!! 

Не сумніваюсь .

Але це не  виправдовує того , що ти  не дав ніяких доказів і цифр , крім якоїсь маячні в двох лінках

Опубліковано
17 годин тому, Mykola81 сказано:

Arseniy Yatsenyuk @Yatsenyuk_AP 36 сек.36 секунд тому

Я прийняв рішення скласти повноваження Прем’єр-міністра України. 12 квітня подання буде внесено до Парламенту https://goo.gl/AtNzkS

мене цікавить коли ж буде куля в лоб?! Озвучити "рішення скласти повноваження" і, як він співав по телевізору, "я передаю відповідальність наступнику" - це нескладно, а відповідати за все коли??? На фронт може піде??? З Ляшком...

А то виходить, вибачайте за пряме порівняння", прийшов, насрав в хаті, вдяг штани, і зі словами "ну, я, певно, вже піду" змився

Опубліковано

а мене цікавить коли Петя Какао-Порошок, повторить дії одного зі своїх "папєрєдніків", і внесе і "призначить" прем'єр-міністром Януковича?

Опубліковано
28 хвилин тому, Zevs_Isver сказано:

а мене цікавить коли Петя Какао-Порошок, повторить дії одного зі своїх "папєрєдніків", і внесе і "призначить" прем'єр-міністром Януковича?

Я так розумію після наступних парламентських виборів, коли переможе оппоблок, хоча за шокіна оппоблок і давав голоси :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...