Перейти до змісту

Майдан, або бути нам, чи не бути від (24.02.2014)

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Чутно що деякі радикали притихли а все через що, бо затишшя, реальне (майже, але в порівнянні з минулими то реально тишина) затишшя. І немає їм за що гнати на всіх. То що виходить що війна не так П треба як цим псевдопатріотам. БО як стало тихо виходить овни обісрані бо всетаки діє мінськ.

COU_cxdUEAA9asP.png

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

• Відповідей 5,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

По суддях: було запропоновано створити повністю нову суддійську систему, а стару просто розпустити. Немає суду немає куди і поновлюватися через суд якого немає. Цей самий алгоритм стосується і прокуратури і МВС. Було б бажання.

Якщо того не робити, вимальовується безрадісна картинка. Коли в Україні починають говорити про безпорадність законного вирішення проблеми, очевидно що та проблема не для всіх проблема. В країні де "закон як дишло, куди повернеш там і вийшло". У нас єдина людина яка не плакалась на закон бо він тупо його не доганяв був Віктор Федорович. Оцьому не було жодних проблем і звільнити кого потрібно і організувати на посаду. І нічого не розсипалось і всім в світі це було в сраці, бо наша країна всім в сраці. Так як вам в сраці Сирія з її проблемами, чи Ірак. У них від нас є кордон, все інше маніпуляції громадською думкою.

Де Вітя зараз? Я сам собі задавав це питання, якого милого він втік? І дотепер немає відповіді на нього. Які всі були офігівші на Майдані коли це взнали, повністю абсурдний хід. Клоун, а міг би правити і правити.

Я до того, що в Україні якраз дуже чітко можна розчистити авгієві конюшні не користуючись законом і нікого це впринципі не образить. Але такого бажання немає і Міхо приходиться нариватись на дамби з законів, коаліціних угод, договорняків. Комусь вигідно пустити міхо по цьому шляху, щоб системка цвіла і пахла. Кожен день - це колосальні ресурси, а тут береться тайм-аут на пару років. Років, після яких прийдеться віддавати кредити, що відклала Яресько, а чи зміниться щось в економіці до цього часу. А як не змінеться, то що віддасть Україна?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

1,5 року цілком достатньо часу щоб щось зробити для людей. от в мене питання, до всіх прихильників П... скажіть в якій сфері відбулись зміни, реальні зміни?

опупєнні зміни:

1. Пошили форму

2. Пошили берці

3. Створюють нову патрульну службу

4. Підняли тарифи

5. Підняли курс долара

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Наштовхнувся на досить цікаву статтю

Как выглядит город, в котором мэр не ворюга

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тут Пєця МВФ купив!

У МВФ були основні вимоги - підняття тарифів та заморозка підняття соц. виплат
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А можна пруф де така вимога висувалася? А то лише одні здогадки в пресі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А можна пруф де така вимога висувалася? А то лише одні здогадки в пресі.

Тема про вимоги мвф підняти тарифи для населення ще мусолились із часів януковича, а це чомусь для Вас виявилось несподіванкою.
У 2010 році Україна і МВФ ухвалили програму співпраці stand-by загальним обсягом 15,5 млрд дол. з метою реалізації реформ в Україні. Влітку 2010 року Україна отримала від МВФ перший транш у розмірі 1,89 млрд дол. У грудні 2010 року було виділено другий транш у розмірі близько 1,5 млрд дол. Після цього виділення коштів за програмою було заморожено через невиконання Україною низки узятих на себе зобов'язань, зокрема щодо підвищення тарифів на газ і теплопостачання для населення. Згодом у МВФ підтвердили, що готові відновити співпрацю по кредитуванню, якщо Україна виконає раніше погоджені заходи.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

МВФ можна зрозуміти. Хулє вони дають бабки а Україна їх тупо пропалює і в кінці знов потребує бабок тобто неефективне використання. Замість того щоб провести реформу ЖКХ і робити все щоб зменшити споживання ресурсів наші тупо палять бабки і все.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В МВФ головне питання стояло - створення заблансованого бюджету з профіцитом, щоб була змога віддавати кредити. Інших механізмів вони не бачили, бо просто не здогадувались як можна викачувати гроші з збанкрутілого бюджету.

Пост вище що я виклав, я там трохи суть погано описав.

Створюється паралельний суд з іншою назвою. Наприклад той же господарський, тільки називається побутовий:). Набираються нові суди, а господарський просто ліквідується, і всі судді автоматично йдуть в сраку, бо місця роботи немає, поновлення неможливе. Так само з мєнтами і прокурорами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Замість того щоб провести реформу ЖКХ і робити все щоб зменшити споживання ресурсів наші тупо палять бабки і все.

Тебе то дивує?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тема про вимоги мвф підняти тарифи для населення ще мусолились із часів януковича, а це чомусь для Вас виявилось несподіванкою.

Що таке сарказм в курсі?

Ромаха вірно написав

В МВФ головне питання стояло - створення заблансованого бюджету

Оце для мене не секрет. А от підняття тарифів це вже не так вимога МВФ як рішення нашої влади на вимоги МВФ, бо інакше вони робити не вміють.

Підняти тарифи це ж простіше і спихнути на МВФ.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Оце для мене не секрет. А от підняття тарифів це вже не так вимога МВФ як рішення нашої влади на вимоги МВФ, бо інакше вони робити не вміють.

Підняти тарифи це ж простіше і спихнути на МВФ.

facepalm6.gif
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А Сіроже Підрахую все до х*ю... Порушив закони 100500 разів з особливим цинізмом і на волі. А тут... Хм.

Скандал з замком Ківалова. Почалися перші затримання активістів

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Українська держава - це велике болото, вона залишається болотом не зважаючи чи бачите ви в ній зарості лілій, чи ряски, чи плаваючі купки лайна. Болото засмокчує все і тих хто бажає його розворушити, пускаючи хвилі. Болото дуже сильне і міцне, адже все що йому потрібно щоб залишатись болотом - це нічого не робити, не змінюватись. Будь-який стан спокою робить болото міцнішим і впевненішим. Для жарту, чи може для "так прийнято" болото всім розказує як воно розвивається, хоча в'їдливий запах гнилі все чітко прояснює рідким мандрівникам. Міхо бовтається в районі Одеси, а болото спокійно дивититься на нього солодко позіхаючи і усміхаючись. Наскільки тебе вистачить грузинчику, ти тут пару місяців, а я сотні років. Болото не можна реформувати, бо це все одно буде реформованим болотом. Крім нього тут може з'явитись або пустеля, коли потічок що давав живильну вологу перекриється, або озеро, яке опустить гниль на дно. В будь-якому разі це нееволюційні процеси, а щось радикальне, схоже на природній катаклізм: або страшна посуха, або сильний потоп після якого ще потрібно буде добряче посовати лопатами вонючку, щоб не заросло. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А Сіроже Підрахую все до х*ю... Порушив закони 100500 разів з особливим цинізмом і на волі. А тут... Хм.

Скандал з замком Ківалова. Почалися перші затримання активістів

Giorgi Lortkipanidze

3 год · Змінено ·

Хочу привлечь внимание общественности в связи с событиями сегодняшнего дня:

В рамках проведения следственных мероприятий лидер Одесского Автомайдана был приглашен по повестке к следователю следственного управления для объявления подозрения в совершении преступлений.

Ему вменяется: хулиганство и угроза или насилие в отношении сотрудника правоохранительных органов. В настоящее время решается вопрос об избрании для него меры пресечения.

Кроме того, по решению Приморского суда задержаны лидер одесского «Правого сектора» и куратор Коминтерновского «Правого сектора» для объявления подозрения в совершении нападения на депутата и его похищения. Какой будет мера пресечения для этих граждан - решит суд.

Уважаемые одесситы! Обращаюсь к вам с просьбой, придерживаться законодательства и соблюдать общественный порядок. Закон един для всех граждан Украины, без исключения!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Українська держава - це велике болото, вона залишається болотом не зважаючи чи бачите ви в ній зарості лілій, чи ряски, чи плаваючі купки лайна. Болото засмокчує все і тих хто бажає його розворушити, пускаючи хвилі. Болото дуже сильне і міцне, адже все що йому потрібно щоб залишатись болотом - це нічого не робити, не змінюватись. Будь-який стан спокою робить болото міцнішим і впевненішим. Для жарту, чи може для "так прийнято" болото всім розказує як воно розвивається, хоча в'їдливий запах гнилі все чітко прояснює рідким мандрівникам. Міхо бовтається в районі Одеси, а болото спокійно дивититься на нього солодко позіхаючи і усміхаючись. Наскільки тебе вистачить грузинчику, ти тут пару місяців, а я сотні років. Болото не можна реформувати, бо це все одно буде реформованим болотом. Крім нього тут може з'явитись або пустеля, коли потічок що давав живильну вологу перекриється, або озеро, яке опустить гниль на дно. В будь-якому разі це нееволюційні процеси, а щось радикальне, схоже на природній катаклізм: або страшна посуха, або сильний потоп після якого ще потрібно буде добряче посовати лопатами вонючку, щоб не заросло. :)

Колись, ще в дореволюційні часи, в Одесі( мається на увазі революція в 1917 році), тих, хто відкачував гумус, називали золотарями. Робота брудна, не престижна, але така потрібна. Треба команду золотарів, які не бояться запахів( читай, кумів,зв'язків). Міхо, щось почав робити, і люди його прийняли але, Одеса,то не вся Україна.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А що правосекам шиють , що за депутат ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Грузії були реальні посадки, у нас їх немає. Чому в Грузії могли когось посадити, в у нас ні?
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Закон един для всех граждан Украины, без исключения!

Та не для всіх закон рівний, на жаль. На Підрах*єві немає де тавра ставити, як мінімум, з 2004 р. (а то і раніше), а воно ще досі лазить і заяви шльопає в міліцію. Сука.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тому , що дебіли самі підставляються

Я просто в шоці

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Та не для всіх закон рівний, на жаль. На Підрах*єві немає де тавра ставити, як мінімум, з 2004 р. (а то і раніше), а воно ще досі лазить і заяви шльопає в міліцію. Сука.

потім люди дивуються чого летять гранати - типу нацики у всьому винні, заважають шоколадній владі.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Тому , що дебіли самі підставляються Я просто в шоці

Mykola81, ну іпать-колотіть, ну який ти розумний (вибач, не витримав - довів мене)! Давай глянемо наступним чином: населення України (яке політики ставлять просто в "ніщо" і політологи кажуть про нього, населення, що воно ніфіга не думає в принципі і в змінах до КУ не розбирається, а якщо розбирається, то як свиня в апельсинах. По простому - бидло лохотрат електорат) бачить очевидні речі - екс-ригі, та і просто нинішні крадії та корупціонери не сидять за ґратами, виходять під заставу (часто - під смішну), проходять незрозумілі тендера, і, сакральне (соррі за це слово) - підвищуються тарифи "не по-дєццкі", бізнес вже не волає, бо голос зірвав, а стогне і т.д. і т.п. Натомість, населення бачить, що садять колишніх революціонерів, іноді вбивають при затриманні, під слідством хлопець, що порвав портрет ПОПа (це мені взагалі дивно - аналогії з ВФЯ напряму), "Равлики" та інші фронтовики також за ґратами. За розстріляних на Майдані - я взагалі мовчу, ібо моветон. Так само Іловайськ з іншими котлами та смертями наших бійців. І продовжувати, і продовжувати... Крім того, "дАнєцкіх" на багатьох керівних посадах замінили "вінніцкіє" "любі друзі" - непотизм просто цвіте та пахне.

І ще. То за твоєю логікою фірма Танталіт (де-юре власник Межигір'я Януковича) зараз напише заяву і затримають тих людей, які одразу після Революції захопили Межигір'я? І це буде правильно? (питання риторичне) Ну, ну...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Нафіга ломитися на чужу власність , чия б вона не була ?

Ще й під камери і фотики

Це стаття

І грузин за це буде тупо їх садити

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Грузії були реальні посадки, у нас їх немає. Чому в Грузії могли когось посадити, в у нас ні?

Все просто- влада сама себе не посадить)))) В Грузії влада робила все ОДНІЄЮ КОМАНДОЮ. І якщо і були неузгодження, вирішували це скоро і безболісно ДЛЯ ЛЮДЕЙ. А тут чубляться ті, від кого залежать ті зміни. Богу дякувати, прем'єр з президентом помирились- на засіданні уряду Яценюк компліменти Порошенку робив, водичку в скляночку наливав)))) Але хоч так))))
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ще й під камери і фотики Це стаття

О, ось це зауваження дуже влучне та конструктивне. )))) Погоджуюсь з ним.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...