Перейти до змісту

Майдан, або бути нам, чи не бути від (24.02.2014)


t0rik

Рекомендовані повідомлення

romaxa11, ось із-за таких як ти і проходить у владу хто хоче .

На вибори не ходять , бо " нема достойних" , і " недостойним" вистачає голосів .

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

  • Відповідей 5,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

romaxa11, ось із-за таких як ти і проходить у владу хто хоче .

На вибори не ходять , бо " нема достойних" , і " недостойним" вистачає голосів .

пофігу на таких як він, "недостойним" голосів всеодно вистачить :) бо їх віддають такі як ти... судячи з постів

та впринципі от якраз із-за таких як ти, люди і стають такими як він... можу ствержувати з власного досвіду :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ти точно математик, інженер? Твоя логіка вибирання меншого лайна призводить до того, що в 100% з 100% обирається лайно, головним виправданням знаходження при владі якого, є твій голос. Ти в матриці і не зможеш на неї впливати перебуваючи в її змістах, логіці. 24-25 років ми обирали лайно, бо це лайно нам підсовували під ніс на шухельці і казали:"обирай того бо прийдуть комуністи, обирай того, бо прийдуть регіонали, обирай того, бо він багато обіцяє" і т.д. Але навіть поверхневого вивчення біографії головних конкуруючих персонажів вже достатньо, щоб за них не голосувати.

Але ж голосували і голосують. Тому на Заході репутація важлива, а у нас важливий піар. І навіть відверта проститутка, який попав в раду через ліжко, той же Ляшко, у нас користується попитом. Це твоя модель Миколка.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В принципі , твій підхід привильний --- на вибори не ходимо і завжди праві :_07:

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

romaxa11, ось із-за таких як ти і проходить у владу хто хоче .

На вибори не ходять , бо " нема достойних" , і " недостойним" вистачає голосів .

Наче ж не маленький, а в казочки віріш. Захочуть зфальшивити - знайдуть вихід, навіть якщо явка буде 100%.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну або зараз дожимати, творити нову Украіну, або далі жити і через 10 років черговий майдані тд...

одним слово хто ніц не поняв далі голосуйте на виборах, а ті хто зрозумів то треба певно продовжувати революцію

якраз це влада гарно прорахувала і продовжує прораховувати. А тим часом лищата зажимаються і вертикаль знову вибудовується.

а патріотичні і активні хлопці та дівчата або на сході, або допомагають кожну секунду тим хто на сході, а скільки цвіту уже знищено у цій війні...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я радий з того, що настільки непросте питання, з якого влада на протязі кількох десятиліть змогла зробити фетиш, спокійно обговорюється в такому руслі. Ще дожевемо до часів, коли перестанемо бути стадом за яке все прораховують політтехнологи і олігархи.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

логіка вибирання меншого лайна призводить до того, що в 100% з 100% обирається лайно, головним виправданням знаходження при владі якого, є твій голос

А ти знаєш людей зовсім без лайна?

Які живляться амброзією та какають фіалками?

Дон Кіхот Лучанчеський.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

А ти знаєш людей зовсім без лайна?

З такою логікою і маємо найгірше лайно при владі.
Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ніфіга, Нокіан, не забазариш. Якщо лайно про тебе вспливло, давайдосвіданія і очисти місце для людини з правильною біографією.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Після Майдану, Небесної Сотні, збирає народний депутаат Ігор Гузь людей і першою фразою:"Політика - це брудна річ". Це після того, як безнаказано вбили людей, які жертвували своїм життям, щоб бруду в Україні не було. Вбито тисячі людей, які віддали життя за свою сім'ю, країну, майбутнє. А тут такий Нокіан всім розказує що навкруги повинно бути болото бо така правда життя.

Священник є священником до того часу, поки не викрили що він є звичайний злодій, чи педофіл. Дальше без всяких оправдовувань його духовна кар'єра завершується і він зникає з цієї сфери. Те ж з політиком. Дійшло вже до повністю відкритої аморальної поведінки. Що далі? ляшко грається кадрі з якимось партійцем і на камеру офіційно заявляє:"Люди не вірте - це все відеомонтаж, провокація і замовлення!" Тут Ляшка вибрано для більшої наочності, але це ж стосується Яценюка, Порошенка і інших. З Яценюком страшніше - він повний нездара, який попав в час реформ на найбільш впливове місце для них. Вже всі плюються з його вмінь, а він морда шлангом і не свалює. Те ж по Поршню.

Це шлях в нікуди.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Dmytro Dzyuba з Петро Порошенко

• Президент і Головнокомандувач

П'ятий Президент України Петро Порошенко.

Олігарх. До початку війни РФ проти України і до Майдану Порошенко був одним з декількох впливових олігархів України — не самий впливовий і не самий найбагатший. Втім, його статків цілком би вистачило на те, щоб спокійно покинути Україну з початком усіх цих подій, продавши свої "липецькі фабрики", і спокійно мешкати з родиною десь у США в розкішному ранчо з видом на океан.

Але Порошенко залишився в Україні.

Здавалося б, нащо успішному і заможному олігарху знадобилися б усі ті проблеми, з якими він мав зіткнутись? А Порошенко цілком усвідомлював, висуваючись на посаду Президента, з чим йому доведеться зіткнутись.

Справа в тому, що Петро Порошенко зіткнувся з "русскім міром" ще у 1992 році, коли РФ вдерлась у Молдову і роздмухала війну у Придністров'ї.

Народившись у місті Бóлград на півдні Одеської області, Порошенко завершував школу у місті Бендери, Молдова, де і мешкала родина Порошенків на початок війни у Придністров'ї. У 1992 році Петро Порошенко вже завершив навчання у аспірантурі та працював асистентом кафедри міжнародних економічних відносин Київського університету. Певно, підтримував стосунки з родиною, яка мешкала у молдовському місті Бендери — це ключове місто у придністровській війні.

Тому, Порошенко ще у 1992 році "познайомився" з тактикою РФ, з "ополчєнцамі" і ряженими "казáкамі" і, як це не гірко визнавати, з коґортой щойно створених Кремлем "українських націоналістів", які воювали разом з загарбниками РФ проти Молдови на стороні так званої "ПМР": всі оті "Братство", УНА-УНСО, майбутній "Тризуб", всілякі "сашки білі" та інші провідники-полупровідники...

Розумієте різницю між борцями за Незалежність України — УПА — Українською Повстанською Армією і створеними у 1991 році ручними нацистами Кремля під обгорткою "українських націоналістів", які вдерлися разом з ряженими російськими "казáкамі" у Молдову з метою окупації? Бачте, декому з новоявлених "провідників" кортіло, щоб частина Молдови приєдналась до України, хоча ясно було, що Кремль не для України відокремлює "ПМР", радше навпаки...

Тобто, в цілому, з реаліями 2013-2015 року Порошенко ознайомився ще у 1992-1993 роках...

Ймовірно саме тому, коли Кремль запустив механізм війни РФ проти України, Порошенко вирішив залишитись в Україні і, певно, прийняв серйозні для себе рішення, усвідомлюючи все те, що чекає усіх нас попереду.

Механізм війни РФ проти України Кремль запустив 30.11.2013, стартом до якої було звіряче побиття студентів ЄвроМайдану...

Кремль готувався до війни проти України буквально з 1991 року, коли не вдалось втримати першу фазу розпаду Імперії.

Декілька невдалих спроб відокремлення Криму, створення цілої низки маргинальних нео-нацистських груп, знищення єдиного патріотичного національно-визвольного "РУХу", вбивство В'ячеслава Чорновіла... Це все низка підготовчих операцій Кремля. Паралельно Кремль роздмухував війни по периметру пост-радянського простору: Нагорний Карабах, Абхазія, Осетія, Придністров'я...

Тепер повертаємось на початок Майдану.

1 грудня 2013 року, Київ, Урядовий Квартал, бульдозер на Банковій.

Єдиним політиком високого рангу з українського політикуму 2013 року, хто вийшов на Банкову під час початку заворушень був Петро Порошенко.

На бульдозері з гаражів Януковича приїхали "братчики" Корчинського, "Тризуб" Яроша, і всі ті маргінальні нео-нацистські угрупування молодиків, з яких в цей же день утворився широко розпіарений Кремлем "Правый Сектор".

Це наївні кияни купували будівельні шоломи, розписували їх візерунками і з прапорами Євросоюзу та України йшли за Європейську Україну.

А нацистські молодчики вже йшли у чорних балаклавах, в облаштунках, з кийками, цепами, вибуховими пакетами... Вони йшли відпрацьовувавти телекартинку для кісєлёва і пропаганди Кремля.

Прийшовши на Банкову, в той час коли інші політикани ховалися, а олігархи виїхали з України взагалі, Порошенко намагався заспокоїти натовп і зупинити сутички. Він спробував звернутись до натовпу, здершись на той же бульдозер, на якому знаходились озброєні нео-нацисти.

Це фото саме звідти.

І саме на адресу Порошенка з бульдозера лунали нетипові для України і Києва московські "крічалкі" з характерним "маасковскім акцентам": «Ану-ка, давай-ка, уёбывай атсюда!» та «Зига-зага!»

Потім майбутнього Президента України кремлівські нацисти почали стягувати з бульдозера, куди Порошенко зліз, щоб заспокоїти натовп.

Певно, не кожен би поліз на бульдозер до нацистів, щоб з їх плацдарму спробувати зламати їх же план і сценарій заворушень, написаний у Кремлі.

Навіщо це було потрібно Порошенку?

Для додаткових бонусів майбутніх президентських виборів? Так 1.12.2013 ще невідомо було, як все надалі обернеться взагалі. Ну, припустімо, Порошенко прорахував ймовірність повалення режиму Януковича. І що? Всі, хто уважно слідкує за Історією, вже розуміли, що РФ почне війну проти України, просто Майдан трохи сплутав карти Кремлю і змусив діяти швидше, ніж планувалось.

ОК, припустімо, Порошенко прорахував події і теоретично для себе усвідомив, що це шанс, щоб стати наступним Президентом. Єдиним конкурентом йому була лише Юля, яка на той момент взагалі була ще у тюрьмі. Але Порошенко усвідомлював, що події на Банковій це вже і є той самий старт війни РФ проти України, і рано чи пізно почнуться події в Криму та на "юґо-востокє". Це вже було очевидно багатьом. Хіба що ніхто навіть у страшному сні не міг уявити, що Кремль задіє страшний сценарій розстрілу мирних демонстрантів в центрі європейської столиці... Далі була окупація і аншлюс Криму, окупація Донбасу...

Всі свідомі і притомні люди вже усвідомлювали, що РФ розпочала війну...

І Порошенко усвідомлював, що майбутнє теоретичне президентство особисто йому не принесе нічого гарного. Стати Президентом під час війни, спробувати зупинити війну, паралельно проводячи реформи і при цьому бути відповідальним і не зрадити своєї України — жоден з політиків не погодився б на таке.

І як показав Час, Українці зробили вірний вибір на дострокових президентських виборах.

Згадаймо, хто окрім Порошенка висував свої кандидатури.

Юлія Тимошенко, набрала 13%.

Ляшко, популізм якого набрав 8%.

Далі були Тігіпко, Добкін...

Уявляєте собі на посаді Президента під час війни Ляшка? А Добкіна чи Тігіпку? А Юлю, яка з Хуйлом хіхікала над Саакашвілі та Грузією у 2008, коли ще не встигли згаснути розбомблені росіянами міста Грузії...

Якби Порошенко хотів "злити", "зрадити", "продать путіну" Україну, то він би це зробив давно. Ще до збитого росіянами "Боїнга"...

Якби Порошенко хотів "заработать на Украине лишние миллиарды", то не починав би реформи, не перетворився б з успішного олігарха-мільярдера на звичайного мільйонера, не літав би між Краматорськом, Мінском та Брюсселем за добу.

І всі ці сектанти ЦеЗрадники окрім "ліпєцкой фабрікі" та "Рошен" з цукерками більше жодних аргументів не знаходять!

До речі, а де 1 грудня 2013 року були всілякі ляшки та інша наволоч?

...перед президентськими виборами 2014 року особисто у мене була діллема — я не бачив для себе гідної кандидатури. Популізм ляшка, свята коса Юлі, риги добкін та тігіпка і "шоколадний" Петя...

Петя мені теж не подобався. Але я усвідомлював, що краще "шоколадний" Петя, ніж вся ота наволоч. А Петя не сто баксів, щоб подобатись... Окрім того, Майдан вже показав, що зняти з трону Українці можуть аж бігом, тому, коли що...

Сьогодні мені соромно...

Соромно, що рік тому майбутній Президент для мене був "шоколадним Пєцєй".

Соромно тому, що здавалося, ніби "Пєця поліз на бульдозер шукать собі слави".

Соромно тому, що мав сумніви.

Ні, Петро Порошенко, звичайно ж не ідеал. У нього вельми багацько помилок у минулому. У нього багато помилок і сьогодні.

Але, як Президент і Головнокомандувач, Петро Порошенко виконує свої обов'язки перед виборцями цілком гідно.

Це перший Президент України, який на міжнародному рівні зробив стільки, скільки не зробили попередні чотири разом узяті...

Під час війни Президент і Головнокомандувач намагається врятувати Україну і вивести з цієї війни з якнайменьшими втратами...

Врешті-решт, в першу чергу він Президент і Головнокомандувач, а вже потім Петро Порошенко.

...в моєму Дитинстві на бабусиній вулиці була маленька крамниця, єдина в завокзальному кварталі. Вона так і лишалась тією старою совковою крамницею: старі зашарпані двері, вікна і прилавки, пустий холодильник-"вітріна", ваги "Тюмень" з гирями, старі радянські залізні й пластмасові ящики для пивної тари, грубі дерев'яні лотки для хлібу.

За прилавком з ранку до вечора на стільці сидів опасистий і неприємний на вигляд дядя Петя. Він був дуже товстий, у несвіжому білому хвартуці і чорних нарукавниках, обличчя з бородавками, великий ніс-картопля і великі губи.

Я був малий і цей дядя Петя мені не подобався — мені здавалось, що він огидний.

А моя Бабуся завжди брала мене з собою до крамниці, щоб допомагав їй нести кошик.

"Та підійди до дяді Петі, не бійся!" А я ховався за Бабусю.

Дядя Петя завжди пригощав цукеркою, яку брав прямо з прилавку. Або одну велику, шоколадну, або дві-три якісь іриски-барбариски.

Я соромився брати і не вірив у доброту дяді Петі.

Потім, коли на рік-другий став доросліше, дядя Петя вже не пропонував цукерок, але завжди чемно і уважно вислуховував, за чим послала Бабуся до крамниці і уважно рахував "щоб бува не обважити та не надурити ненароком".

Дядя Петя був не лише добрим, але й був чесним. За це його дуже поважали місцеві мешканці. А місцеві алкаші не любили, бо дядя Петя не наливав у борг і ганяв їх, щоби не пиячили під крамницею. "Геть звідси, алкашня, людей лякаєте мені!"

Так, дядя Петя не міг власноруч і самотужки перетворити стару совкову крамницю на міні-маркет, та це і не його власність була — крамниця була державна. Але старий хворий дядько завжди тримав у порядку свої старі прилавки, витирав їх, підмітав та мив сам підлогу і той клятий холодильник, який потребував ремонту щомісяця, інколи просив допомогти підняти нагору хлібні лотки чи поставити ящики у куток, або малечу (і мене теж) просив стати на стілець та дістати чи покласти щось на верхні полиці — за це пригощав солодощами.

Колись я, вже років дев'яти, допоміг скласти до купи пусті ящики і дядя Петя великим ножем відколов на сірий папір для мене величезний шмат солодкого щербету! З ізюмом... Просто так...

Невдовзі дядя Петя помер від цукрового діабету...

Його крамниця декілька років стояла під замком, потім звідти все покрали, вікна витягли на метал, а потім вже хтось придбав собі будівлю і відкрив там нову крамницю, вже сучасну. Якась "Глорія" чи шо...

Але для місцевих мешканців і через 20 років це ще йдосі "магазін дяді Петі".

Бо всі пам'ятають дядю Петю.

Але доброзичливого дядьки вже давно немає.

То може навчимось цінувати те, що є, щоби потім не жалкувати...

Цей "шоколадний" Петя мені теж спочатку не подобався, а він і не повинен подобатись.

Але наразі ця людина в першу чергу Президент і Головнокомандувач, який втримав Україну в перший рік війни і не дав перетворити половину країни на "новоросію".

Може досить з виряченими очима волати "ЦеЗрада"!?

Ми всі вже побачили, яку "альтернативу" Порошенку пропонують кремлядські ЦеЗрадники і нацисти.

Ні, краще вже я буду "порохоботом".

Да, дядя Петя?

© Дмитро Дзюба

2015.09.03

_____

UPD.2015.09.04:

Повинен написати додаткове оновлення.

Несподівано для мене ця публікація набула широкого шерінгу і жвавого обговорення серед користувачів соцмережі Facebook.

Змушений виправити помилку: у 1992 році ще не було створено організацію "Тризуб", на що звернув увагу вельмишановний Володимир Мартинюк — один з тих людей, хто заносив Прапор України в Верховну Раду в 1991 році.

Крім того, пані Tatyana Kondratenko запропонувала флешмоб на підтримку Президента України.

Цілком підтримую ідею флешмобу.

Хештеґ ‪#‎Підтримую_Президента‬

Бажаю зауважити, що не є представником будь-якої політичної партії чи організації, не "мінстець" і шоколадок за цю публікацію не отримав Смайлик «smile»

Я звичайний користувач соцмереж, у якого на момент публікації цього посту було лише 22 френди. Не ставив перед собою мети отримати слави та уваги — я взагалі не люблю бути в центрі уваги, бо є вельми замкнутою людиною.

Але немає сили спостерігати повторення 1919 року, коли внутрішні зрадники загубили першу Незалежність України. Це коштувало Україні мільйони життів, втрачених у Голодоморі, війнах та геноциді Українців з боку Кремля...

Ми повинні не повторити помилки минулого...

Ми можемо робити неймовірні речі, попри те, що у нас вдосталь дурнуватих і дурненьких людей.

Українці зробили неможливе, коли йшли проти снайперів зі смішними дерев'яними щитами і гинули, співаючи "Ще не вмерли України ні слава ні воля"...

Українці зробили неможливе — ми вистояли перед страшним і потужним ворогом і не лише продовжуємо триматися, а ще й живемо повноцінним життям, співаючи пісень, насміхаючись над воріженьками і смакуючи сальце з укропчиком Смайлик «smile»

Українці завжди були вільними і у нас є що захищати: волю, одну родину за столом, одну калину за вікном, і Україну, бо в нас іншої нема...

Україна понад усе!

Слава Україні! Героям слава!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ді, за логікою твого посту:

Невже ви думаєте що суддя К. який має два величезні будинки-вілли, три квартири в столиці, три автомобілі представницького класу, і інші великі статки,ходить на роботу виключно, щоб красти. Ну нафіга це йому, він спокійно б міг відпочивати на курортах по всьому світу і вже накраденого б вистачило сповна. Так ні ж працює, працює для вас, бовдури!

Невже ви думаєте, що прокурор М., що гоцає на супертюнінгованому джипі...

Це точно пишуть недибілибля?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я не вірю тобі, що в тобі нема лайна, бо кожен з нас його має і раз в день ходить у відоме всім місце.

Так само кожен з нас колись та щось зробив неправильно та неправдиво. Навіть ти , і навіть ті, що так воюють тут з лайном.

Ми не АНГЕЛИ, ми ЛЮДИ.

А деякі тут реально хочуть бачити при владі ангелів.Ну і ще щоб ці ангели максимум через місяц влаштувале їм тут і зараз райське життя.

Все інше для них шлях в нікуди.

Звісно закінчені ідеалісти є та будуть скрізь та завше, Але напевно лише в нас вони ще й можуть працювати юристами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В такому ж дусі задаю питання. Якого милого звіци не втікає ні Ахмєтов, ні Єфрємов, ніКоломойський, ні Пінчук. Назвіть хоч одного мультимільйонера, чи мільярдера, які висмоктали свої статки з України, хто б добровільно звалив звіци? Відпочинок там, викачка ресурсів тут.

Левко Боровиковський (Байкар, поет; 1806 – 1889); Кому вдалося раз збрехати, Тому вже віри більш не ймуть.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Але Порошенко залишився в Україні.

Здавалося б, нащо успішному і заможному олігарху знадобилися б усі ті проблеми, з якими він мав зіткнутись? А Порошенко цілком усвідомлював, висуваючись на посаду Президента, з чим йому доведеться зіткнутись.

і зіткнувся він з цим:

ЗМІ: не дивлячись на війну, статки Порошенка зростають

http://www.newsru.ua/finance/28mar2015/pprlrfe.html

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Хто запросив до України Міхо, Еку і зампрокурора(прізвище не вимовлю) ? Хто ініціював реформу МВС, а віднедавна - і прокуратури? Суддя, прокурор чи Бєня? Ні - твій нелюбимий поршень.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

порох робить деякі зміни для підтримки свого рейтингу - це ж логічно, але явно не з альтруїстичних міркувань :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ді і тут ти не правий. Міхо разом з америкосами підключились ще до обрання поршня і потім сильно тормознулись, бо толком не знали що за фрукт цей поршень, добро чи зло. Як мінімум півроку Міхо і команда, яку він підтягнув без всяких запрошень, тикалась микалась нікому непотрібна і мабуть вкуривши почала вириватись з тої клоаки сама. Останній виступ Міхо вже відкрито вказує на саботування всіх реформаційних процесів. Яйценюк-поршень - одна коаліція, один організм, звинувачення одного=звинувачення другого.

По діях поршня - Ярема, потім Шокін - оце його рівень.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

alexvvv, менше читай говнопресу.

мені краще почитати політичну кар'єру пороха?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Пороха геть, банду геть, владі ганьба , навкруги одне лайно.ми йдемо в нікуди.всьо пропало.всі навколо зомбовані ідіоти-один я розумний СПОСТЕРІГАЧ.

Точніше ЗАСТЕРІГАЧ , Я буду ні за кого , щоб потім сміливо виголошувати- ну я ж тобі казала!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Яйценюк-поршень - одна коаліція, один організм, звинувачення одного=звинувачення другого.

Неправда. Про Яценюка в мене ілюзій немає (сцикло і тормоз реформ), а от Порошенко я більше симпатизую, ніж ні. Але ж ви всі заслуги записуєте звичайно ж не йому, а грузинам, майдану і т.п. Ви кажете: треба йти у владу, щоб не було таких, як Порошенко, а я бачу іншу сторону: при Порохові у НАС з"явилась можливість пройти у владу і щось змінити.

alexvvv, от всі розуміють, що статки усіх олігархів зменшились і це нормально в нашій ситуації, а Порох взагалі з мільярдера став мільйонером - але ж ні, треба сюди принести отаку ахінею. Спитай в Блумберга про його статки, а не в жовтій пресі.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



Hosting Ukraine
AliExpress WW


×
×
  • Створити...