Перейти до змісту

Майдан, або бути нам, чи не бути від (24.02.2014)

t0rik

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

сумній коняці мало змін у Конституцію України:

Москва вновь выдвинула требования по изменениям в Конституции Украины

"Это и русский язык, это и особые экономические возможности для этих регионов, это их участие в назначении прокуроров для своих территорий, это их право создавать Народную милицию и многое другое. В минском документе сказано, что это все должно быть записано в Конституцию по согласованию с Донецком и Луганском", - отметил Лавров.

Хай краще самі забирають і відбудовують та кормлять той лугандон, ніж внести такі зміни в нашу Конституцію.

• Відповідей 5,2 тис
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

доречі оптимісти вигідні для суспільства ними легше управляти і навішати лапши, людина має бути 50/50 оптимістом і песимістом, але головне керуватися логікою а не емоціями

людина має думати мізками, щоб не бути нікому вигідною

а оптиміст чи песиміст – то лише на коло оточуючих може впливати і то не завжди

Опубліковано

Вже всім надоїло бути оптимістами тут давай хоть десять майданів НІЧОГО НЕ ЗМІНИТЬСЯ ПОКИ не прийде нова влада зовсім нові люди а то в нас за 25 років як колода карт, пару років і одна масть міняє іншу, постійно міняється правляча верхушка а люди то ті самі керують, від перестановки доданків сума не міняється, Буває що дадуть людям надію на краще життя(як на мене кращі роки в Україні 2005-2008роки до кризи як не дивно на державних роботах люди мали зарплати в районах 500у.о) післякризи в болото дальше і чекайте чекайте мани з неба ...Хто мав можливість виїхати з України вже давно виїхали і виїжджають дальше і побарабану їм стає все, краще дупу Європейцю витирати за 1000 євро чим ходити на роботу в краватці на державну роботу навіть не за 100у.о в місяць.

ps.на рахунок дупи все відносно, а вот на рахунок державної роботи чиста правда

Опубліковано

раще дупу Європейцю витирати за 1000 євро чим ходити на роботу в краватці на державну роботу навіть не за 100у.о в місяць.

Калька з рашкінської пропаганди.
Опубліковано

ти гроші тратив виключно на пиво й папіроси, та що нєфіг гавкать

Від тебе не чекав.

Але мимо. На відміну від деяких студЄнтів я знаю звідки береться картопля, закрутки і що вони коштують.

Тим більше зараз. Так що не потрібно мене лікувати. Мені і "10 хвилин з премєром" вистачає. :_02:

так я ж не тобі писав, а Вітальці, під його ж цитатою

Опубліковано

раще дупу Європейцю витирати за 1000 євро чим ходити на роботу в краватці на державну роботу навіть не за 100у.о в місяць.

Щось не так написав? Ніфіга доброго тут не буде, поки не введуть смертну кару за взятку, і то тим що дають а й тим що беруть!

Опубліковано

Щось не так написав? Ніфіга доброго тут не буде, поки не введуть смертну кару за взятку, і то тим що дають а й тим що беруть!

http://ua-reporter.com/novosti/171973

Опубліковано

НІЧОГО НЕ ЗМІНИТЬСЯ ПОКИ не прийде нова влада зовсім нові люди

От от , тільки ту нову владу ще треба виховати.Вона напевно ще вчиться в школі-бо щось до Вануса не сильно багато охочих знайшлося у владу.

Тому ближчі роки прийдеться користуватися старими кадрами.

Ну і щоб щось змінилось- ТРЕБА САМОМУ ПРИКЛАДАТИ ЗУСИЛЛЯ.

З вєлікіх критиків влади хай кожен скаже тут ЯКІ ЗУСИЛЛЯ ВІН ПРИКЛАВ ОСОБИСТО ДЛЯ ЗМІН?

НІЧОГО НЕ ЗМІНИТЬСЯ ПОКИ не прийде нова влада зовсім нові люди

От от , тільки ту нову владу ще треба виховати.Вона напевно ще вчиться в школі-бо щось до Вануса не сильно багато охочих знайшлося у владу.

Тому ближчі роки прийдеться користуватися старими кадрами.

Ну і щоб щось змінилось- ТРЕБА САМОМУ ПРИКЛАДАТИ ЗУСИЛЛЯ.

З вєлікіх критиків влади хай кожен скаже тут ЯКІ ЗУСИЛЛЯ ВІН ПРИКЛАВ ОСОБИСТО ДЛЯ ЗМІН?

Опубліковано

Ніфіга доброго тут не буде, поки не введуть смертну кару за взятку, і то тим що дають а й тим що беруть!

А що в Європі більша корупція ніж в нас? Адже там немає смертної кари за хабар.

Опубліковано

у параші наприклад вже ціле покоління виросло при х@йлі, щоб у нас так при шоколадному не було

А що в Європі більша корупція ніж в нас? Адже там немає смертної кари за хабар.

у європі стільки русскоязичних не живе
Опубліковано

так я ж не тобі писав

Звиняй, недодивився.

Роботою голова зайнята і в перервах одним оком в тему дивився.

Опубліковано

В мене питання з вчорашнього дня щодо гранати. Ідентифікували цю гранату як РГО. Тут пишуть, що:

Возможная дальность броска зависит от физических качеств солдата и в среднем составляет 30-45 метров. Дальность разлета осколков может достигать 35 метров, однако радиус поражения изготовителем определен в 20 метров.

От автора. Несложные расчеты показывают, что разлет осколков составляет 30-35 метров, однако вероятность поражения ими на дальности 10 метров составляет 60%, на дальности 20 метров 20-25%, на дальности 35 метров лишь 0.5-1 %. На полигоне смятые запалы гранат находили на удалении до 200 метров, но является ли на таком удалении фрагмент гранаты опасным, остается неизвестным.

.

Питання не скільки до тих, хто служив, а хто використовував її в бойовій обстановці (якщо такі є): чи можлива така кількість поранених (понад 120 чоловік) від однієї гранати на такій відкритій місцевості (відео всі бачили) як майданчик перед будівлею ВР? Т.я. граната у скупченні людей не вибухала, а вибухнула за спинами бійців НГ та міліціянтів. І зрозуміло, що вибух стався на твердій поверхні - на граніті. Але все ж таки, суті питання не міняє.

Опубліковано

Мутно, але не міняє основної суті - він тварюка.

Ніхто ж не спорить, вчинок не справдити НІЧИМ. Але ніде нема відповіді- мотив вчинку... Десь проскочило, що захищати буде його адвокат свободівець Кізін, який в свій час захищав майданівців. Того й написав- мутне все якесь
Опубліковано

Реально постраждалих не більше декількох десятків.

Під вечір я зустрічав цифру в 60 чоловік. Це працівники МВС та НГУ.

Опубліковано

Мутно, але не міняє основної суті - він тварюка.

З адвокатом зустрівся , той сказав , що говорити , це його робота

Smith, щось мелькало про поранення цвяхами

Можливо , частина вибухових пакетів була начинена ними .

Вибух під ногами такої штуки може покалічити десяток людей , стояли ж щільно

Опубліковано

Smith, щось мелькало про поранення цвяхами Можливо , частина вибухових пакетів була начинена ними .

Вот. Ключове зауваження. Хто кидав саме ці вибухпакети? Я до чого веду - зараз зроблять одного Гуменюка цапом відбувайлом. А інші? А вийти на замовників, організаторів? Тобто, Гуменюка призначили винуватим за все. Бо якщо вийдуть на декількох, то це група зі всіма "витікаючими", тоді МВС/СБУ/ГПУ проморгали організовану тероргрупу в тиловому Києві. Якщо Аваков сказав, що Гуменюк винний (без вироку суду це зробив, до речі, і в той самий момент волає про верховенство права - політик язикатий, от і все. В нього в голові навіть ніякого когнітивного дисонансу від таких заяв немає), то нехай і проводять слідство разом з ГПУ досконально та скрупульозно. Хіба не так?

Вибух під ногами такої штуки може покалічити десяток людей , стояли ж щільно

Не в натовпі і не під ногами 10-20+ людей. Це суттєво.
Опубліковано

Питання не скільки до тих, хто служив, а хто використовував її в бойовій обстановці (якщо такі є): чи можлива така кількість поранених (понад 120 чоловік) від однієї гранати на такій відкритій місцевості (відео всі бачили) як майданчик перед будівлею ВР? Т.я. граната у скупченні людей не вибухала, а вибухнула за спинами бійців НГ та міліціянтів. І зрозуміло, що вибух стався на твердій поверхні - на граніті. Але все ж таки, суті питання не міняє.

700 осколків результат вибуху гранати. відкрита місцевість (в даному випадку площадка в діаметрі метрів 30), по периметру якої стоять шеренги бійців, якраз ідеальне місце для враження осколками більшої кількості людей, ніж вибух гранати в скупченні людей, де осколки приймуть на себе люди, які знаходяться найближче і які собою зупинять розліт осколків

Опубліковано

Але грає роль і поражаюча дія уламків, відстань поражаючої дії. Характеристики РГО я наводив пості №2563.

Опубліковано

На Запорізькій Січі був звичай, якщл якийсь козак вбивав іншого козака, то його закопували живцем разом з убитим.

Опубліковано

На Запорізькій Січі був звичай, якщл якийсь козак вбивав іншого козака, то його закопували живцем разом з убитим.

Пропонуєте розчленувати його на 3 частини?))) Звичай справедливий, і дієвий.
Опубліковано

Щодо групи, яка діяла під ВРУ, від свідка подій (не все так просто там було):

Провокаторов под Радой координировали люди в форме, — очевидец

Vitaliy-SHevchenko.jpg

Фотографии бойца 95-й отдельной аэромобильной бригады Виталия «Шевченко», который профессионально гасил конфликт под Верховной Радой, буквально заполонили соцсети.

Как рассказал Обозревателю 42-летний военный, толпу координировало несколько человек в форме, и если бы не люди, пытавшиеся успокоить митингующих, жертв могло бы быть в разы больше.

«Мне больно и стыдно, что такое могло произойти в моем родном Киеве. Вчера я как раз вернулся из Житомира (там дислоцируется 95-я бригада. – Авт.), поэтому был в форме и с наградами. Когда ехал в метро, мне позвонили ребята с нашей Организации ветеранов АТО Голосеевского района и попросили подойти к Раде, мол, там что-то намечается. Пока я ехал, часть ребят разошлись, нас осталось трое. Мои парни пришли под Раду, чтобы понять суть изменений в Конституцию – надеялись, что к народу выйдет кто-то и нардепов, поговорит и объяснит все, но никто не вышел, и начались столкновения», — рассказывает «Шевченко».

Сейчас десантник больше всего жалеет, что среди митингующих не оказалось больше опытных военных, которые могли бы угомонить толпу.

«Я увидел, что отдельные люди стали разбиваться на небольшие группки – они готовили новые провокации. Мне пришлось их силой расталкивать, откидывать друг от друга. Также я заметил, что у этих ребят были координаторы – люди, которые ходили в толпе, подсказывая, когда кидать дымовые шашки, взрывпакеты и т.д. Один из таких координаторов, увидев, что я ору на провокаторов, стал ходить за мной. Это был мужчина с бородкой, на нем была форма. Мне кажется, я даже видел его на фотографиях», — продолжает десантник.

Когда взорвалась граната, забравшая жизни уже троих бойцов Нацгвардии, Виталий находился в толпе, заполненной криками и дымом. От взрыва его немного контузило, но, несмотря на звон в ушах и сильную головную боль, военный прорвался сквозь живой кордон из силовиков и стал оказывать помощь пострадавшим нацгвардейцам.

«Мне очень жаль, что я не смог помочь всем парням. Возможно, мои действия и предотвратили масштабы трагедии, но, если бы нас, военных, было больше, то этого всего, думаю, можно было бы избежать. В толпе была страшная суматоха, меня оглушило. Когда я подбежал к раненым, то увидел двоих парней – одному осколки попали в ногу, второму – в живот. В голове не укладывается, как такое могли допустить в мирном Киеве. Надеюсь, что виновные будут наказаны. Но еще хочется, чтобы власть, наконец, научилась говорить с народом, и объяснять, что за изменения в законы и зачем их нужно принимать», — подытожил «Шевченко».

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...