Перейти до змісту

Что будет с деньгами... Курс бакса, депозиты и т.д.

sasha

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Закордон нам допоможе

Байден обещает помощь Украине, но с условием

Вице-президент Штатов Джозеф Байден обещает помощь США и международных партнеров, если Украина и в дальнейшем будет эффективно проводить реформы

Об этом он заявил на совместной с президентом Украины Петром Порошенко пресс-конференции в пятницу, 21 ноября в Киеве, передает «Интерфакс-Украина».

«Я и президент (Украины, — ред.) обсудили экономическую ситуацию в Украине», — сообщил он.

«Президент Порошенко и премьер-министр Яценюк очень много работали, чтобы создать программу реформ с Международным валютным фондом. Президент и я встречались с МВФ относительно Украины. Я хочу вас заверить, что если Украина продолжит двигаться этим курсом, то международные партнеры будут помогать, начиная с США», — сказал он на совместной с президентом Украины Петром Порошенко пресс-конференции в пятницу в Киеве.

В свою очередь Порошенко заявил, что львиная доля реформ вошла в проект коалиционного соглашения, значительная часть отображена в «Стратегии-2020». В ближайшее время представители Украины презентуют стратегию реформ в ЕС и во всем мире. «Мы договорились о серьезной помощи, которую США и наши европейские партнеры консультативно, финансово смогут предоставить нам для проведения реформ», — заявил он.

Кроме того, он сообщил, что в ближайшее время «координация сотрудничества в сфере безопасности, реформ, в сфере экономики и финансов, энергетики будет чрезвычайно продуктивной».

«Мы обсудили вопрос нашего сотрудничества в энергетике, много направлений сотрудничества, начиная с атомной энергетики и заканчивая кризисной координацией в случае, если ситуация с поставкой газа будет поставлена под вопрос», — рассказал глава государства.

Порошенко напомнил, что ранее в Брюсселе были подписаны документы для обеспечения энергобезопасности, как Украины, так и ЕС. «И энергетическая безопасность Европы, и энергетическая безопасность Украины на сегодняшний день обеспечены», — подчеркнул он.

Кроме того, президент поблагодарил американскую сторону за продолжение сотрудничества в оборонной сфере. «Я убежден, что это очень помогает нам в реализации позиции защиты независимости и суверенитета нашего государства», — отметил Порошенко.

Как сообщали «Комментарии», Порошенко заявил о готовности провести переговоры в «минском формате».

Напомним, Порошенко и Байден провели встречу в Доме с химерами.

Ранее вице-президент США отметил «значительные шаги» Украины в борьбе с коррупцией.

• -1 1
  • Відповідей 5 тис
  • Створено
  • Остання відповідь

Топ авторів теми

Опубліковано

ПС. А закладався я на 100 грн, що до Нового року курс буде не вище 20 грн.

От цікаво, в ваших постах в цій темі разів 3, як мінімум, звучить, що курс буде 13. А заклались ви, що не буде вище 20. Чому?

А як вибрати критерій оцінки спору? Потрібно було би масу уточнень,типу ,, середньозважений, ,, в такі то моменти і т. д.

Одна сторона вважали би курс по покупці, інша би по продажі-

Спорив я з людиною, котра заявила, що курс буде 25 грн за долар.

Я поставив , що не більше 20и.

Оцінка по самому піковому значенню, а в умовах плаваючого курсу піки бувають різні, а стабільні значення ясно нижчі від пікових.

• -1 1
Опубліковано (змінено)

На минулому тижні 1000 рублів реально можна було продати за 327 грн, це з власного досвіду.

Відчуваю, що дорожче 330 в цьому році продати буде нереально, крім як по домовленості в сусідній темі "по середньому курсу". А в Росію, кому треба, не обов'язково їхати з рубльом, можна і з $.

Asp77, ти в курсі, що пару сторінок назад ти в свої 24 роки "розказував" про бізнес і інвестиції одному юзеру, який у власному бізнесі вже надцять років, і другому, в котрого по оцінці його колеги IQ 140 і відповідний дохід, хоч він і найманий працівник? Тобі ж натякали, що варто спочатку почитати форум, і чимдовше, щоб розуміти з ким спілкуєшся у "вузькій" сфері.

Можна багато "розказувати" про жадібних і консервативних інвесторів, но варто заробити копійчину, і тоді сам починаєш за неї трястися і перестраховуватись, фільтруючи 99% бізнес-планів.

Те саме стосується і геніїв, які не маючи ні копійки за душею, розказують що качелі з купи-продай 1000$ не варті нервів і ризиків, і простіше тримати в гривні (тут я нікого з учасників не маю на увазі).

Додано:

То скажіть, який цими днями реальний курс рос. рубля?

При продажі можна користуватись оцим сайтом - http://www.creditdep...cy/Luck/all/rub (я так і зробив), з купівлею RUR може бути туго, та й кому він треба. Промекономбанк не враховувати, він накрився.

Змінено користувачем Vadimm
  • +1 2
Опубліковано

ПС. А закладався я на 100 грн, що до Нового року курс буде не вище 20 грн.

От цікаво, в ваших постах в цій темі разів 3, як мінімум, звучить, що курс буде 13. А заклались ви, що не буде вище 20. Чому?

А ще я писав, що у мене є чуйка, і ця чуйка підказує, що той, хто плюсанув твій пост, одночасно мінусує мої.Дешевий трюк і повна відсутність аргументів, чи хоча б сміливості, сказати щось відкрито.

• -1 1
Опубліковано

та допобачення і крапка!!! якщо ви мені будете говорити, що я не вправі комусь щось говорити про нього бо у нього IQ140, то може ще розмір пенісу мені напишете?, для мене показник IQ це всерівно, що гадалка на кавовій гущі гадала!!! Щоб ви там не говорили хто там чого досяг і який IQ, но це все стає неважливим коли ви це наводите в приклад . Нерозумно це виглядає в очах співрозмовника і бажання і надалі спілкуватися автоматично пропадає.....

Опубліковано

Плюсик/подяку вам поставив, бувайте здорові,

та і я вам поставив, не в плюсіках діло...

Вибачте, зовсім не маю бажання дискутувати з наймитами країни-агресора.

А в зв'язку з цим, виникає декілька питань:

1. Кого Ви назвали "наймитом", країни-агресора?

2. Чим,власне, Ви займаєтесь?

3. Крім "дискутування", щось зробили корисне для супільства?

Опубліковано (змінено)

Asp77, розкажи Папі Римському якою має бути католицька церква, а Тіму Куку яким має бути айфон.

Те що для тебе немає авторитетів, не робить тебе просвєтльонним.

Змінено користувачем Vadimm
Опубліковано

Asp77, розкажи Папі Римському якою має бути католицька церква, а Тіму Куку яким має бути айфон.

айфонів не люблю, в церкви не вірю , то і доказувати нікому нічого не збираюсь.

Те що для тебе немає авторитетів, не робить тебе просвєтльонним.

я керуюся тількі взаєморозумінням і повагою, якщо люди цього не розуміють то я їм цього і недаю, а авторитетів немає дійсно і не повинно бути бо створюючи собі кумирів і обєктів наслідування людина втрачає самоідентичність і вміння тверезо мислити, так що в цьому ви дійсно праві в деякій мірі.

Опубліковано

На минулому тижні 1000 рублів реально можна було продати за 327 грн, це з власного досвіду.

Що і треба було довести :)

Адже за 327 грн. можна купити 20 дол., як і в окупантів - за 1000 рублів ті самі 20 баксів, принаймні на минулому тижні (звичайно невеличкий перекос є, але ж мля не 277, як пише "товариш").

При продажі можна користуватись оцим сайтом - http://www.creditdep...cy/Luck/all/rub (я так і зробив), з купівлею RUR може бути туго, та й кому він треба. Промекономбанк не враховувати, він накрився.

Дякую, але рублів не маю :) Мене лише зацікавила заява дописувача, що по курсу рубля, який світять у вікнах банків/обмінників, купують лише квитки, а насправді курс зовсім інший. Тепер я знаю, що курс "Говерли" справжній :)

• +1 1
Опубліковано (змінено)

Asp77, заробиш декілька гривень і відкладеш їх для інвестування і відразу зміниш свою думку про злих інвесторів. Як це не прикро для тебе, але 90-95% тих хто вкладає в чужу справу, цікавить одне питання - що я отримаю від цієї угоди. А завивання типу "дайте гроші" звучать просто смішно. Затям сообі одне правило життя - гроші ніхто не дасть. Можуть позичити, можуть дати кредит, можеш спробувати вкрасти... але дати під твоє чесне слово - ніколи.

а авторитетів немає дійсно і не повинно бути

ну свої граблі, вони ж завжди рідніші і більше пасують до власного лоба :)

Змінено користувачем keepo
  • +1 2
Опубліковано (змінено)

А ще я писав, що у мене є чуйка, і ця чуйка підказує, що той, хто плюсанув твій пост, одночасно мінусує мої.Дешевий трюк і повна відсутність аргументів, чи хоча б сміливості, сказати щось відкрито.

Ща виправлю мінуси на останніх сторінках, якщо ще вистачить їх запасу на сьогодні :) Знайшов/виправив тільки 2 -, більше не було, а глибше тему не рив.

І раз згадали про чуйку. Це ж ваша "чуйка" рекомендувала зливати долар за пару днів до того, як він вистрелив майже до 17:

Так зараз час для таких саме ЗДАВАТИ.

Якщо нема чуйки-нема чого цим і цікавитись.

Можливо хтось послухався і здав. А тепер лікті кусає мінуси Вам ставить ;)

Змінено користувачем yu2007
  • +1 4
Опубліковано

Asp77, заробиш декілька гривень і відкладеш їх для інвестування і відразу зміниш свою думку про злих інвесторів. Як це не прикро для тебе, але 90-95% тих хто вкладає в чужу справу, цікавить одне питання - що я отримаю від цієї угоди. А завивання типу "дайте гроші" звучать просто смішно. Затям сообі одне правило життя - гроші ніхто не дасть. Можуть позичити, можуть дати кредит, можеш спробувати вкрасти... але дати під твоє чесне слово - ніколи.

Нє ну люди ви такі цікаві, це в вас так прийнято тут робити з людини дуріка, бо я тут не довго, може ше не знаю якихось підводних каменів спілкування тут, Де я писав Що просто так вимагаю грошей? Ви вмієте читати? Я розумію що за красиві очі і язика ніхто грошей чоловікові не дасть, тому й кажу що готовий працювати і вірю в те що зможу досягти того що прагну, але я не те мав наувазі, а те що наші тяжоловеси в бізнесі, мільйонери місцеві і покрупніше, нехочуть бачити нових обличь нових гравців, нових перспектив, лише трусяться за своїми бумажками і перекладають їх з рахунку на рахунок, то про який розвиток в країні може бути мова? є уйма прикладів коли розумні люди зтавали відомими і багатими на чужині а не в Україні, і така тенденція і далі продовжується...

Опубліковано

я керуюся тількі взаєморозумінням і повагою, якщо люди цього не розуміють то я їм цього і недаю, а авторитетів немає дійсно і не повинно бути бо створюючи собі кумирів і обєктів наслідування людина втрачає самоідентичність і вміння тверезо мислити, так що в цьому ви дійсно праві в деякій мірі.

Розумієш, коли мені хтось починає їздити по вухах на елементарному рівні в тій сфері, де я здатен поїздити на профі-рівні, я навіть не пробую сперечатись чи щось доводити, мовчки посміхаюсь, киваю головою і з усім погоджуюсь. Просто прикольно слухати.

Тобі ж навіть щось намагались розжувати.

Опубліковано

а авторитетів немає дійсно і не повинно бути

ну свої граблі, вони ж завжди рідніші і більше пасують до власного лоба :)

хто ж тоді для вас авторитет?

Опубліковано

Розумієш, коли мені хтось починає їздити по вухах на елементарному рівні в тій сфері, де я здатен поїздити на профі-рівні, я навіть не пробую сперечатись чи щось доводити, мовчки посміхаюсь, киваю головою і з усім погоджуюсь. Просто прикольно слухати.

Тобі ж навіть щось намагались розжувати.

В чому ви профі? Розкажіть?

Опубліковано

Так такий гріх був.Знайомий валютник більше місяця мені все говорив , що курс буде по 16, а він все тоді коливався 13-14.От я і втратив пильність.

Тепер я йому в цьому плані не особливо вірю,як і різним Охріменкам.(Людина з економічною освітою,40 праць наукових) тиждень тому по телебаченню на всю Україну заявляв, що курс буде по 20.

Ото масштаб.

• -1 2
Опубліковано
наші тяжоловеси в бізнесі, мільйонери місцеві і покрупніше, нехочуть бачити нових обличь нових гравців, нових перспектив, лише трусяться за своїми бумажками

а з скількома ти спілкувався? скажемо мільйонерами, хочаб гривневими?

Опубліковано

є уйма прикладів коли розумні люди зтавали відомими і багатими на чужині а не в Україні, і така тенденція і далі продовжується...

Пророков нет - не сыщешь днем с огнем, -

Ушли и Магомет, и Заратустра.

Пророков нет в отечестве своем, -

Но и в других отечествах - не густо.

• -1 1
Опубліковано

є уйма прикладів коли розумні люди зтавали відомими і багатими на чужині а не в Україні, і така тенденція і далі продовжується...

Пророков нет - не сыщешь днем с огнем, -

Ушли и Магомет, и Заратустра.

Пророков нет в отечестве своем, -

Но и в других отечествах - не густо.

о саме то ти би лучче провидцем в будошомну а не з доларами був люди хочут почуть шось хороше а ти добре можеш

Опубліковано

Nokian, та ну накфіг, я тибе вже послухав і не купив доляри по 14 теперечка по 16 купляю

А тепер подумай, по чому ти зможеш їх продати? Наприклад через місяць.

Теж я винен?

• -1 1
Опубліковано

Так такий гріх був.Знайомий валютник більше місяця мені все говорив , що курс буде по 16, а він все тоді коливався 13-14.От я і втратив пильність.

Тепер я йому в цьому плані не особливо вірю,як і різним Охріменкам.(Людина з економічною освітою,40 праць наукових) тиждень тому по телебаченню на всю Україну заявляв, що курс буде по 20.

Ото масштаб.

Знайомий валютник заздалегідь підказував вам, який буде курс, врешті-решт його прогнози збулись, а ви, натомість, перестали йому вірити? Я правильно зрозумів?

• +1 3
Опубліковано (змінено)
наші тяжоловеси в бізнесі, мільйонери місцеві і покрупніше, нехочуть бачити нових обличь нових гравців, нових перспектив, лише трусяться за своїми бумажками

а з скількома ти спілкувався? скажемо мільйонерами, хочаб гривневими?

ну з декількома, з слабенком наприклад, і скажу те що скажу люди ці 97% це гнилі люди які думають тількі про себе бо завжди бояться за свої статки.

Змінено користувачем Asp77
Опубліковано

Ото масштаб.

Знайомий валютник заздалегідь підказував вам, який буде курс, врешті-решт його прогнози збулись, а ви, натомість, перестали йому вірити? Я правильно зрозумів?

Так , він гворив мені саме цю цифру.Але ще за півтора , два місяці до стрибка.

Постійне їхнє нагнітання-купй сьогодні, бо завтра буде дорожче-просто елемент збільшення їхньої маржі.Знаю я їхні підказки.

Вони вже й купюр менше ста доларів брати не хочуть.Сьогодні був свідком.

Припухли.

• -1 2

Для публікації повідомлень створіть обліковий запис або авторизуйтесь

Ви повинні бути користувачем, щоб залишити коментар

Створити обліковий запис

Зареєструйте новий обліковий запис у нашій спільноті. Це дуже просто!

Реєстрація нового користувача

Увійти

Вже є акаунт? Увійти до системи.

Увійти
  • Створити...