Перейти до змісту

Де можна зняти гроші приватбанк?

Roman12321

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

або просто зайти у будь-яке відділення банку, там же і ліміт по картці одразу підняти (якщо сума велика)

Опубліковано

Сегодня вечером, под часами в центре на углу (за сценой майдана), банкомат Укргазбанка, снимал без проблем приватовской картой, без комиссии. Неделю назад в нем даже было по 5 грн.

Опубліковано

не наводьте, але у Львові брат зі своїми знайомими сьогодні не може зняти готівку на картці Привата ні в яких банкоматах. Розрахуватись через термінал також... Інші люди теж мають такі проблеми...

Опубліковано

В Києві з банкоматів працівники банків вилучають "кеш"... щоб не було грабежів... зняти кошти - тільки у відділеннях...

Опубліковано

У прес-службі волинського відділення ПриватБанку пояснюють, що це сталося через те, що дуже багато клієнтів роблять спроби зняти готівку.

Опубліковано

Зараз біля Сови (Тигрес) біля Приватбанківського банкомату черга більше 30 людей. У банківському відділенні сьогодні працівниця казала що люди массово закривають депозити. Я думаю що це вже занадто. Ані Приват ані Аваль не впадуть у разі кризи, на відміну від усіляких Надра, Мрії, Фідо і т.п.

Опубліковано

Ну, з готівкою зрозуміло - паніка і таке інше...

Але я вже пів-години не можу поповнити мобільний через Приват24 - код входу отримую, а на свою сторінку увійти не вдається...

Опубліковано

Та заспокойтесь ви нарешті зі своїми банкоматами! Якщо масово почати знімати гроші по всіх точках, то ніяка система не впорається!

Не поширюйте паніку!

Опубліковано

в Привата за хвилину - 21800 видач, нереальне навантаження на весь комплекс, люди закіпішували капітально

Опубліковано

У відділення Привата на 33-му біля афганців - жодного кешу в касі... і в банкоматах "0"... в пенсіонерів там реально ПАНІКА

Опубліковано

Та, то поки не паніка. Я от підійшов до відділення Привату біля зупинки 26 школа. Там на вулиці була черга до банкомату чоловік 20, а зайшов всередину - де є ще один банкомат, то там було лиш двоє. Так що нашим дай тільки покіпішувати.

Опубліковано

Не панікуйте.Бачив як пів години назад в ПАККО на вул.Ковельський інкасатори поповнили банкомат готівкою, вони просто не встигають за панікерами. Термінал самообслуговування теж працює

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...