Перейти до змісту

проблема з роутером asus rt-n12

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

після перепаду напруги перестав працювати роутер, горять всі лампочки тускло синім кольором, роутер не реагує на скидання налаштувань

Опубліковано

Перевір БЖ, наймовірніше справа тільки у ньому.

У мене вже так три БЖ згоріли при перепаді напруги. Просто замінив - і питання вирішилось. :_02:

Опубліковано

Може бути ще варіант в настройках = зроби хард ресет, перегрузи через маленьку дірку, має бути. дивлячись яка модель...

Опубліковано

Перевір БЖ, наймовірніше справа тільки у ньому.

У мене вже так три БЖ згоріли при перепаді напруги. Просто замінив - і питання вирішилось. :_02:

пыдключий бж від д-лінка не помогло хоча д-лінк працює

Може бути ще варіант в настройках = зроби хард ресет, перегрузи через маленьку дірку, має бути. дивлячись яка модель...

тикаю результату 0

Опубліковано

По-перше, дивись два БЖ по напрузі та по струму. По-друге, зверни увагу, чи правильно поставив полюсацію штекера. Якщо діодний міст цілий - то тебе просто "не пустило" (у випадку, якщо неправильно підключив). У тебе БЖ, до речі, від делінка який, трансформаторний?

Опубліковано

SOAD, особисто я зробив ось так. Так як аварія із перепадом напруги трапилась у мене на ніч грядущу (а магазини вночі, як відомо, зачинені), то просто взяв 12В із комп"ютерного БЖ. Струм споживається близько 1А.

Якщо нема під рукою тестера та паяльника - краще не лізь.
Опубліковано

ага) блок д-лінтка слабший) ви праві) завтра буду шукати асус або щось подібне) наразі дякую

SOAD, особисто я зробив ось так. Так як аварія із перепадом напруги трапилась у мене на ніч грядущу (а магазини вночі, як відомо, зачинені), то просто взяв 12В із комп"ютерного БЖ. Струм споживається близько 1А.

Якщо нема під рукою тестера та паяльника - краще не лізь.

й не полізу бо руки до такого діла з... ростуть

Опубліковано

від д-лінка мало ампеер, спробуй інший блок. і скажи модель яка утебе

asus rt-n12 с1,

блок model dsa-12g-12 feu 120120

input 100-240v ~50/60HZ 0,3 A

output +12v-1A

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...