Перейти до змісту

В яку сторону розвиватись, як програмісту?

Ser Max

Рекомендовані повідомлення

Зараз є базові поняття по програмуванню, досвід більше на рівні курсових-контрольних. Куди рухатись, щоб тут не виникало проблем при пошуку роботи і не треба було нікуди їхати? Бо напрямків багато, всього не вивчиш, думаю для початку зосередитись на чомусь одному, а от чому? Objective C, Java, C++, C#, php? І що приблизно в місяць можна заробляти, якщо вийти на нормальний рівень?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В Луцьку треба 1С і веб-розробка (php, javascript і т.д.)

Решта - важкувато роботу знайти

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Підкажіть що саме потрібно і на якому рівні потрібно знати в 1с?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В 1С якось не хочеться. Мені більш перспективним виглядає напрямок мобільних додатків і веб, якщо дивитись хоча б на пару років вперед.

а фрілансером? Є можливість найти роботу хоча б на 400-500 баксів?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зараз є базові поняття по програмуванню, досвід більше на рівні курсових-контрольних.

найти роботу хоча б на 400-500 баксів?

зніми рожеві окуляри, та просися, щоб тебе взяли як стажера на початку.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

На базові поняття аби на 200 взяли. А от як "підростеш" в цьому плані то і 1к не ліміт

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну так в мене рожевих окуляр немає, тому і питаю, в якому напрямку розвиватись, щоб можна швидко вирости і отримувати нормальні гроші.

На базові поняття аби на 200 взяли. А от як "підростеш" в цьому плані то і 1к не ліміт

скільки в середньому треба досвіду роботи, щоб 1к отримувати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

вибачте за офтоп

150229_743678735643852_1159387698_n.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Vampirich, щодо PHP не згоден. :)

ТС: рік-два залежно від того де і як працюєш. Якщо розвиток стрімкий + самовдосконалення окремо від роботи то це реальні цифри.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Vampirich, щодо PHP не згоден. :)

ТС: рік-два залежно від того де і як працюєш. Якщо розвиток стрімкий + самовдосконалення окремо від роботи то це реальні цифри.

тобто це без різниці, в яку сторону рухатись? чи мобільних додатків, чи розробка веб? якщо нормально працювати і розвиватись, то за півтора-два роки можна вже на 1 к претендувати?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

подивися кого зараз беруть на тому ж сайті софтсервіс, пошарся на сайтах робота.юа, ворк.юа посиди подумай,проаналізуй, і прикінь, хто буде у майбутньому потрібний. Якщо будеш вивчати лише те,що зараз потребують по одній із вакансій, вийдеш і через рік,якщо будеш усе вивчати підряд (аби було) то і через 5років не дійдеш до потрібних знань.

п.с. все ж так просто

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ну, про те, що потрібно у Львові чи Києві я читав, але поки туди переїжджати не маю можливості. Мене цікавить перспектива роботи саме в Луцьку найближчі 3-4 роки, починаючи десь з літа. От і хочу весною гарно підготуватись.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я вам скинув інфу про те,що вимагають від працівника, і сумніваюся, що у Луцьку будуть "поблажки" бо ви ще не до кінця усе вивчили. Та і для чого переїзджати? працювати можна де завгодно, скайп,вайбер, да інтернет заголом відкриті для користування.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Так, програмісти дуже часто працюють "віддалено", Плюс є фріланс, плюс є фірми які працюють на закордон в Луцьку (якщо хочеться в офісі).

Але на початку найкраще працювати в офісі з іншими програмерами - тоді досвід приходить значно швидше...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

є таке поняття як "фріланс" можеш не їздити, помонітор іноземні сайти фріланса що яастіше шукають роботодавці, і які задачі ставлять і скільки за це платять, тоді будеш в тренді :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Куди рухатись, щоб тут не виникало проблем при пошуку роботи і не треба було нікуди їхати? Бо напрямків багато, всього не вивчиш, думаю для початку зосередитись на чомусь одному, а от чому? Objective C, Java, C++, C#, php? І що приблизно в місяць можна заробляти, якщо вийти на нормальний рівень? Є можливість найти роботу хоча б на 400-500 баксів?

Objective C, Java, C++, C# - з цього в Луцьку можна знайти тільки віддаленого "німця" з $1k, але треба буде добре вміти програмувати, досвід курсових це повний нуль.

html5/css3/javascript - верстальщиком можна за $500, але їх в Луцьку "пруд пруди", тому треба це знати в ідеалі, і вивчити за 3 місяці більш ніж реально, а потім підтягнеш php, mysql, якогось фреймворка, 2-3 cms, і через рік $1k будеш мати. Але нагадаю знову "знати треба в ідеалі".

1c - найоптимальніший, найперспективніший напрямок в Луцьку, якщо на фрілансі будеш мати клієнтів, то також до косаря дотягуєш.

мобільні додатки - потрібно вивчити потрібну SDK, і після написання програми ставиш свою ціну, і заробляєш скільки хочеш, але нюанс: потрібно придумати унікальний додаток, або набагато кращий за існуючого, і постійно його підтримувати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

html5/css3/javascript - верстальщиком можна за $500, але їх в Луцьку "пруд пруди", тому треба це знати в ідеалі, і вивчити за 3 місяці більш ніж реально, а потім підтягнеш php, mysql, якогось фреймворка, 2-3 cms, і через рік $1k будеш мати. Але нагадаю знову "знати треба в ідеалі".

не згоден в корні. Вагони тих хто думає що він верстальщик, а реально людей з досвідом і нормальними навичками одиниці. Це з досвіду кажу.

Який напрямок обрати - то вже ТС сам вирішуй, Але пораджу одне - забудься про слово "фріланс" рочків так на три-п'ять. Тому що треба йти вчитися спочатку, а потім вже заробляти. Фрілансери без досвіду роботи мало що толкового рівно можуть написати тому що ніколи не писали складних задач.

Ну і тут фішка ще буде, якщо ти за ті роки розвинеш свої Знання а не Его - то на фріланс і дивитися не будеш, бо крутий спеціаліст може заробити багато грошей на стабільній роботі. Фрілансерам такі заробітки переважно і не снились.

Але для цого треба переступити через "я супер умний і хочу зразу 500 баксів", засунути в дупу свою нев**енність і - йти пахати.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

host1303, Соромітник - дякую за поради!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

а якщо все ж по темі - то рекомендував би думати в сторону веб-розробника, а саме верстальщика

просто їх нормальних немає практично і грамотні дуже файно цінуються

робота буде завжди і робота яку можна чудово робити віддалено, плюс бонусом ринок - весь світ, чого не можна отримати при роботі 1Сником

знаючи круто верстку - можна поступово підтягувати і бек-енд. Навпаки робити не варто, бо знатоки РНР, які лише поверхнево шарять верстку - безпорадні як діти малі коли отримують чийсь проект на доробку

і відразу починай вчити англійську як рідну - це для всіх робіт окрім того ж 1С

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Згоден. Але якщо говорити про верстальщика то краще уточнити:

Після того як вивчиш звичайну верстку простим хтмл\цсс вчи обов"язково html5/CSS3 і javascript зі всіма його готовими напрацюваннями (bootstrap, node.js, jquery і т.п.).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...