Перейти до змісту

прийму в дар складові комп'ютера

ulichka.hv

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Прийму вдар складові комп'ютера, для роботи в сільській школі. Хто чим може допоможіть, будь ласка.

Опубліковано

можуть бути робочі монітори, ситемники, все, з чого можна зробити робочий комп для учнів в умовах повної їх відсутності( сільська школа)

Опубліковано

дякую, що відгукнулися на моє оголошення. Світ не без добрих людей. Якщо є щось підходяще для школи, то дзвоніть 0508183522

Опубліковано

ми тут з друзями подумали, що може вам буде корисний сканер? є старенький але повністю робочий у доброму стані. працюватиме під Windows XP.

Опубліковано

дякую за сканер, працює нормально, монітор теж нічого, але потрібні ще монітори. Допоможіть

Опубліковано

але потрібні ще монітори. Допоможіть

з моніторами важче... :(

бо вони більші :)

будемо разом допомагати школам, якщо Арбізов з Азіровим тільки про себе дбають

2ulichka.hv думаю варто було б зкооперуватися з іншими викладачами з сіл і складати спільний список потреб

бо, напевно, не всі знають про борду, а бо може стидаються попросити

Опубліковано

знаю, що інші мої колеги теж просять допомоги, тільки хто де. хто у спонсорів, хто на фірмах, допомагають і знайомі і незнайомі, а про борду я сама дізналася випадково. як буду на семінарі, то скажу про форум.

Опубліковано

є монітори, але такі старі квадратні великі. то я навіть не певен чи школярам варто таким очі портити…

хоча такого типу можна майже задарма набрати скільки треба

• 4 тижня потому...
Опубліковано

тема актуальна. Допомога ще потрібна. подаруйте системники кому не треба.

Системника немає, про те є корпуси. Якщо потрібні, пишіть у приват.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...