Перейти до змісту

як запустити ноутбучне бж hp

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

з ноутом в комплекта зарядка трьох контактний штекер 18.5в, 3.5а 65ват,

на штекері 3 контакти, купив маму до нього і от біда ноут задопомогою 3 контакту керує бж, питання як запустити цей бж без ноута

ось фото

post-6664-0-52933500-1391197126_thumb.jppost-6664-0-07277900-1391197134_thumb.jp

розпіновка така верхнє коло - vbat, середнє - GND, шпиндик по середені - rating &ID

Опубліковано

никак он и без него должен давать 19, 5 верхне коло минус, внутреннее- плюс, штырь- ID в зависимости от ноута есть две схемы бп с чипом пзу и просто транзистор с резисторами

фамилию бп в студию или сам в гугле

Опубліковано

609939-001 ad 9043-020G

міряв тестером є десь 12 з лихом, при нагрузці через 2 секунди типу вимикаєится, живлення падає

Опубліковано

609939-001 ad 9043-020G

міряв тестером є десь 12 з лихом, при нагрузці через 2 секунди типу вимикаєится, живлення падає

Так і має бути , то система свій-чужий...

Опубліковано

прозвони контакты между собой

шо я маю побачити, шо між собою через резистор зєднано?

609939-001 ad 9043-020G

Так і має бути , то система свій-чужий...

так мені треба своїм типу стати =)

Опубліковано

или нету чего интересного типа кз

имеешь тестер и задаешь тучу вопросов вместо того чтоб чего- то проверить

Опубліковано

вроді зовнішнє кільце звониться з внутрішнім, вроді бо крона в тесті здохла

забув написати, бп робоче, зараз заряжає мій ноут

Опубліковано

то звонится кондеры накоротко, то норм, главное чтоб центральный ID пин ни с чем не звонился на прозвоне

то где там 12в? между наружным и внутренним кольцами?

если он рабочий и заряжает, значит ты криво мерял а мать в кз

не ноут управляет а бп ноутом, там всегда должно быть 18,5

Опубліковано

ну не 12 - 14 правда щуп на зовнішньому і айді, а на зовнішньму і внутрішноьму 18-19 тестер пригає і 1 з ліва

Опубліковано

о, наконец-то! делаешь успехи! блок проверен, и исправен, уходит в защиту от КЗ при подключении к другой матери, теперь качай схему на мать и вперед ;)

Опубліковано

о, наконец-то! делаешь успехи! блок проверен, и исправен, теперь качай схему на мать и вперед ;)

:0143: як то я зразу недодумався, скачав севіс мануал но там пустовато((((

буду гуглити далі

Опубліковано

Вияснив, все було дуже просто і під носом, я міряв напругу і відштобхуючись шо кітайці написали 18v потавив на тестері 20постоянки, а бп видає майже 21 от і все, бп працює, підбираю ділітєлю напруги

Опубліковано

ты в тестере крону поменял на новую? если она труп (8вольт) то будет завышать показания, а если с ним все гуд, то БП как бе не исправен чуток

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...