Перейти до змісту

На роботу потрібен оператор

Sanver

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Оператор компютерного набору. до 25років. Готові взяти студента. Робота в офісі, пн-пт - з 9:00 до 19:00. Сб з 9:00 до 17:00. Постійна зайнятість. район 5-ї школи. Прошу не флудити на тему яка ЗП чи по іншим зауваженням. На усі питання дам відповідь при зустрічі. ЗП договірна.

Кого зацікавить - пишіть в приват.

Опубліковано

Оператор компютерного набору. до 25років. Готові взяти студента. Робота в офісі, пн-пт - з 9:00 до 19:00. Сб з 9:00 до 17:00. Постійна зайнятість. район 5-ї школи. Прошу не флудити на тему яка ЗП чи по іншим зауваженням. На усі питання дам відповідь при зустрічі. ЗП договірна.

Кого зацікавить - пишіть в приват.

Невже так важко зразу все написати, щоб в людей не виникало зайвих питань ? Наприклад рівень зарплати є важливим показником ... Вкажіть все-таки рівень зарплати ... А то кожен почне питати і справді почнеться флуд.

Та й за правилами Борд Луцьк таку інформацію потрібно вказувати.

Опубліковано

в назві темі слід було б зазначити що комп'ютерного набору, бо я відразу подумав що оператора ЧПУ, я розумію що кожен бачить лиш те що хоче бачити, однак відповідна назва лишніх думок не викликала б. Вибачте і дякую.

Опубліковано

я ж просив не флудити, оголошення подав бо попросив знайомий, як просив зп по домовленості, нащо таж жорстко реагувати.

Доречі вже 2-х чол взято на роботу завдяки цій темі.

Опубліковано

Закривайте, кому була дійсно потрібна робота він її отримав, остальним аби побалакати, не так просто зараз найти щось хороше і високооплачуване. Усім дякую за увагу.

Опубліковано

не так просто зараз найти щось хороше і високооплачуване.

точно сказато, тому якби у вас була високооплачувана робота, то б З/П я думаю булаб в казана, хочаб в деяких рамках

Опубліковано

таке відчуття, як можна про будь-яку суму домовитись. напевно ж є рамки зарплати ВІД і ДО, вкажіть хочаб по одному з критеріїв.

Опубліковано

Закрийте. А то мінуси всі ставлять нерозумію для чого, я роблю усе щоб люди мали роботу, допомагаю, а ви таке чудите. Кому потрібно буде пишіть в приват. Хватить мінусити.... я вже 2-м людям допоміг

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...