Перейти до змісту

Реставрація ванн акрилом

ScorpioN9

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

atlantide_4803.jpg

Реставруєм ванни методом "наливна ванна"- оновлення ванни рідким акрилом. Ми використовуєм високоякісні матеріали які забезпечують чудове співвідношення ціна/якість. Процедура реставрація ванни займає 3-5 години і не вимагає демонтажу ванни.

тел.0957124955 - Тарас

Опубліковано

А ціна?

В мене є ванна чугунна, 1,5м вдовжину. низ поцарапаний. Скільки юуде коштувати покриття такої ванни?

Опубліковано

фото проведених робіт "до" та "після" теж би не завадило

точно

и как он долго служит в сравнении с "совьецкой емалью"? не царапается при чистке?

и стоит ли "реставрировать" если оригинальное покрытие ещё нормальное и есть только несколько "чёрных мест"?

Опубліковано

не так давно відновлювали мені внну, (не Тарас), пропунували від 450 і до 1000грн. вибрав за 450, ба за 1000 можна нову придбати, що скажу результатом не задоволенний, дуже грубо зачистили і просто пофарбували.

Опубліковано

А ціна?

В мене є ванна чугунна, 1,5м вдовжину. низ поцарапаний. Скільки юуде коштувати покриття такої ванни?

В залежності від матеріалу:

Stacril Ecolor - 700грн.

Ecovanna - 750грн.

Plastal - 800грн.

как он долго служит в сравнении с "совьецкой емалью"? не царапается при чистке?

и стоит ли "реставрировать" если оригинальное покрытие ещё нормальное и есть только несколько "чёрных мест"?

Виробники кажуть що служитиме до 10 років після відновлення.

На рахунок варто/не варто на ваш розсуд...

не так давно відновлювали мені внну, (не Тарас), пропунували від 450 і до 1000грн. вибрав за 450, ба за 1000 можна нову придбати, що скажу результатом не задоволенний, дуже грубо зачистили і просто пофарбували.

За 450 грн. це могло бути лише емалювання (тобто було нанесено тонкий шар кісточкою) я ж виконую заливку акрилом - шар товсіший і покриває всю поверхню ванни. А за 1000 грн ви купите лише стальну + вибивати, мурувати знову і т д... а чугунна (якщо у вас така була) на багато більше коштує...

post-10077-0-37960600-1391176482_thumb.j

post-10077-0-38510800-1391176491_thumb.j

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...