Перейти до змісту

Шукаю допомогу в виготовленні довідки про право власності

DMK

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Доброго дня!

З дружиною придбали житло (квартира у новобудові), виготовляємо технічний паспорт квартири. Далі, потрібно виготовити свідотство про право власності житла, де кажуть що виготовляється воно довговато, в деяких людей і до 4х місяців затягувалась ця процедура. Тому шукаю людей, які мають зв'язки в цій діяльності, і змогли б допомогти в цьому питанні. Можливо хтось робив цю довідку ближчим часом - поділіться інформацією будь ласка!

Дякую!

Опубліковано

довідку про право власності житла

може Свідоцтво?

Вибачаюсь, саме так - свідотство. Виправив перший пост.

Опубліковано

може Свідоцтво?

А може і Витяг.

Вам пряма дорога на вул. Січову 22а, в реєстраційну службу (РС).

1. Зробіть копії усіх документів на нерухоме майно (в т.ч. й паспортів своїх). Тому що в РС копія одного листка - кажись 3 грн.

2. Роздрукуй цю заяву в декількох екз. В РС вона вартує - 3 грн., це точно. А переписувати прийдеться полюбе, тому що кожен реєстратор по своєму "керує".

Додаток 1 (заява про державну реєстрац_ю права власност_).pdf

3. Готуйся заплатити 120 і 119 грн (держмито і послуги РС).

4. На усіх копіях документів ПІП, підпис, дата (дату став на місці коли будеш подавати документи).

5. Якщо квартира в місті - тобі в 106 каб займати чергу, якщо район - 104.

6. Прийом документів РС: пон. - з 9-00 до 13-00, вів./сер/четв. - з 9-00 до 18-00, п"ят. - з 9-00 до 13-00.

7. Брати з собою усіх співвласників, а то даремно просидиш декілька годин. Запастися ВЕЛИКИМ терпінням усім, воно точно не завадить.

8. Нюанси, а вони будуть, походу вирішаться.

ПС. Без підйо...)))) Удачі!

Опубліковано

може Свідоцтво?

А може і Витяг.

Вам пряма дорога на вул. Січову 22а, в реєстраційну службу (РС).

1. Зробіть копії усіх документів на нерухоме майно (в т.ч. й паспортів своїх). Тому що в РС копія одного листка - кажись 3 грн.

2. Роздрукуй цю заяву в декількох екз. В РС вона вартує - 3 грн., це точно. А переписувати прийдеться полюбе, тому що кожен реєстратор по своєму "керує".

Додаток 1 (заява про державну реєстрац_ю права власност_).pdf

3. Готуйся заплатити 120 і 119 грн (держмито і послуги РС).

4. На усіх копіях документів ПІП, підпис, дата (дату став на місці коли будеш подавати документи).

5. Якщо квартира в місті - тобі в 106 каб займати чергу, якщо район - 104.

6. Прийом документів РС: пон. - з 9-00 до 13-00, вів./сер/четв. - з 9-00 до 18-00, п"ят. - з 9-00 до 13-00.

7. Брати з собою усіх співвласників, а то даремно просидиш декілька годин. Запастися ВЕЛИКИМ терпінням усім, воно точно не завадить.

8. Нюанси, а вони будуть, походу вирішаться.

ПС. Без підйо...)))) Удачі!

Скільки часу займає виготовлення цього свідотства?

Опубліковано

Видача Витяга в той же день, наступний. Реєстратор до Вас дзвонить і каже що можна забирати. А от здати докі - як "черга карта ляже" .

Опубліковано

Видача Витяга в той же день, наступний. Реєстратор до Вас дзвонить і каже що можна забирати. А от здати докі - як "черга карта ляже" .

Цікаво... Про що ж тоді сусід казав, що робив 4 місяці?))))

Опубліковано

Іди на Січову, а там дасться знати...)))

Ще таке питання: в понеділок я виготовлю технічний паспорт, візьму домову книгу. Далі які мають бути мої дії? Їхати в паспортний, робити прописку?

Опубліковано

Іди на Січову, а там дасться знати...)))

Ще таке питання: в понеділок я виготовлю технічний паспорт, візьму домову книгу. Далі які мають бути мої дії? Їхати в паспортний, робити прописку?

Недавно сам проходив таку ж процедуру. Як я зрозумів, в понеділок забираєте технічний паспорт. Якщо свідоцтва на право власності ще не маєте, то домову книгу вам не дадуть(принаймні так було в мене).

Розкажу про свій досвід.

1. Отримати технічний паспорт в БТІ.

2. Виготовити довідку про присвоєння адреси - в КП "Луцькмістобуд" на Б. Хмельницького біля лялькового театру (раніше). Зараз по таку довідку мабуть треба йти в ЦНАП. Ціна питання в районі 50 грн та кілька днів очікування. При собі треба було мати копію технічного паспорту та копію акту прийому-передачі квартири.

3. Скласти пакет документів для реєстраційної служби, яка знах. в приміщенні БТІ:

1)Договір прийому-передачі майнових прав на квартиру (+ копія)

2)Акт прийому передачі майнових прав(+ копія)

3)Довідка про присвоєння адреси

4)Перелік інвесторів - надає забудовник

5) Довідка про повну сплату вартості квартири - надає забудовник

6) Декларація про готовність будинку до експлуатації

7)Заява

У вашому випадку можуть бути нюанси, повязані з кредитом і т.інше. В реєстраційній службі можна було отримати консультацію з цих питань. Я консультувався три рази в різних працівників - раджу зробити так само бо вони кожен раз можуть говорити різне.

Оплату я роби вже при здачі документів.

4. А далі найскладніше.

Коли забирав техпаспорт в БТІ, то я записався в список на здачу док-ів в реєстраційну службу - був десь 400й.

Щотижня ходив перевіряти наявність себе у списку і в один день виявив, що черга вже жива.

Тому наступного дня прийшов о 7-00 та зайняв чергу на цей день. Не памятаю який я був, але документи не здав.

Наступного разу я взяв машину та приїхав 0 4-00, був вже 13й - люди займали в машинах з 11 вечора. Здав документи перед 18-00 та був вже останнім кого прийняли. В цей же день отримав СВІДОЦТВО ПРО ПРАВО ВЛАСНОСТІ та ВИТЯГ З РЕЄСТРУ.

З реєстраційною службою я розібрався десь за місяць, що є відносно дуже швидко. Та зекономив 150 зелених, за які мені хотіли допомогти "як для мене". Тому раджу, якщо маєте час і документи не "жмуть", не спішити віддавати свої кровні і спробувати самому.

5. Тоді вже отримав домову книгу в БТІ - дуже швидко, ціна пит до 50 грн(не памятаю)

6. Тоді - приписка в паспортному столі. Або через паспортистів ЖЕКу - так не треба в черзі стояти(я так і зробив - ціна питання 10 грн на квитанції + маленька коробка цукерків ).

Опубліковано

Забрав технічний паспорт, далі пішов на Лесі Українки подав документи на присвоєння поштової адреси. Виготовлення 9-10 днів сказали. Не платив нічого. Окрім ксерокопій (2.75 грн.)

Опубліковано

Далі розповідаю свою історію по купівлі житла та його оформлення))

Забрав довідку про присвоєння поштової адреси. Зразу поїхав в БТІ на виготовлення сертифікату на право власності і ще якогось витягу. Простояли в черзі з 12 годин до 17-45 і нас нарешті прийняли. Отримав рахунки на сплату, пішов в їхній банк - як виявилось, банк в них працює до 17.30, мусив був швиденько вирішити це питання і їхати в найближчий банк для сплати, бо неадекватна працівниця цього закладу - зразу ж сказала що вже не вспіваємо, так як вони працюють до 18-00. Хоча, на дверях висить бірка про те, що вони працюють до 20-00. Правду вище було сказано - що працівники неадекватні , і нехочуть нічого робити. Людей купа, в кабінеті 6 чоловік. Зайшовши в кабінет побачив, які вони "зайняті". Хтось в косинку грає, хтось кавує... Процедура займає не більше 15 хв на оформлення всіх документів. Все ж таки переконав "робітницю", що за 15 хв я справлюсь проплатити рахунки. Здав документи, після чого сказали що виготовлення цих документів займе 14 днів. Якщо буде скоріше - нас повідомлять.

Опубліковано

Розкажіть ще як здати власний будинок в експлуатацію і приписатися? Який саме порядок і куди йти?

Якого ступеня готовності має бути будинок?

Опубліковано

Розкажіть ще як здати власний будинок в експлуатацію і приписатися? Який саме порядок і куди йти?

Якого ступеня готовності має бути будинок?

Напевне та сама послідовність, тільки другі кабінети. В БТІ бачив людей, які з паперами на будинки бігали

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...