Перейти до змісту

Дети-наше отражение или исправляем себя


BodyLife

Рекомендовані повідомлення

  • 1 місяць потому...

сьогодні вийшов з дитиною на дитячу площадку, і те що я побачив мене шокувало! недалеко від мене було 3-роє хлопців приблизно 10-12 років вони побачили дівчат які підійшли не далеко до під'їзду і один з них каже: давайте підем розімнемося потрясемо на бабки! і з криками ану ідіть сюда порішаємо побігли до них. звісно гроші в них не відбирали, а так сміючись "нагружали їх" Я впевнений що в кожного з них цілком нормальні батьки.

Шановні батьки! Давайте будемо більше уваги приділяти увагу власним дітям, я впевнений що я не унікальний тато і не тільки я чую і бачу таких підлітків, і думаю що кожен із нас хто проходить і чує таке, думає що мій син чи донька порядна дитина. Давайте будемо цікавитися інтересами дітей заглядати деколи в їхній комп'ютер цікавитись що вони читають і пишуть в соц мережах. Ми дорослі зараз стоїмо на майдані щоб знищіти корупцію бандитизм і не помічаємо що в наших домівках росте нове покоління тих самих бандитів корупціонерів ящо в когось донька то кожен з нас каже моя донька порядна вічлива по барам шастати не буде. А коли ми проходимо по вулиці ми бачимо підлітків віком від 10 а може й молодших хліпчиків і дівчаток які вже знають більше матюків чім ми які курять і випивають "бо зараз модно курити і за пиво хапатись" а вже з 13 років діти починають жити статевим життям і це факт. мені на даний момент 23 роки я молодий тато і я не знаю де гуляти моїй дитині як виховувати дитину які підбирати слова щоб вона розуміла і не переступала межу між хорошим і поганим.

я впевнений що більша половина людей які прочитають цей пост через деякий час забудуть і ще раз глянуть на своїх діточок і подумають мої не такі , тоді скажіть мені навіщо ми зараз боремось на майдані а наші діти ростуть самі по собі, і находять на нашу і свою голову проблеми.

Уявіть картину що на вдалось відстояти правосуддя справедливість в державі, і через 5 років будуть саджати наших з вами дітей в тюрму за кримінал проституцію наркоманію алкоголізм і т.д. ми тоді знову побіжемо за адвокатами почнемо давати взятки БО ТО Ж МОЯ ДИТИНА і за ради дитини я піду на ВСЕ! Так може непотрібно чекати 5 років можливо потрібно піти зараз на все щоб наша дитина потім не загриміла за кордон правосуддя??? це стосується тих батьків в яких діткам 2 рочки і аж до тих батьків в яких вже діти по 30 років.

я Виріс в неблагополучній сім'ї батько пішов коли мені було 2 роки мати пішла в "релігію" дили дуже бідово я був безпризорніком гуляв де хотів і з ким хотів, в 13 років я захотів краше харчуватись краще бути вдягненим і пішов шукати роботу і заробляв гроші а мої однолітки сміялись що їм батьки дають гроші а я мушу заробляти. гуляв я в компанії старших хлопців які курили пили і деякі були наркоманами, в 6 класі почав курити в 9 зрозумів що це шкодить мому фізичному розвитку пробував випивати але горілка була несмачна тому не сподобалась до наркотиків вмене відразу було табу, отак я ріс і розумів де межа деколи переступав її але завжди розумів наслідки. тепер я доросла людина дивлюся не те все і згадую ніби це було вчора в тих хлопців були порядні батьки які не знали про виходки своїх дітей, і коли батькам казали ваші діти курятю чи пють вони були готові начистити фейс тим людям. то мущо діти як ангелочки в дома а поза межею батьків справжні чортинята

П.С. нікого не хотів образити , але такі реалії життя

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.



×
×
  • Створити...