Перейти до змісту

Хто розбираєтся в пральних машинах "AEG", допоможіть

yura-patriot

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Всім привіт, допоможіть розібратися хто має "стіралку AEG".

Коли вмикаєш 1,2 режим прасування я не пам"ятаю точно, (найдовші режими) висвічується час 3.год. після старту через 6хв.час сам по собі зменшується в два рази 1.30.Що це? навіщо це? і на далі прасує, інструкцію перечитали 10раз нічого не пише,кнопка "скорочене прасування вимкнена. Короче постійно на основних "головних " стірках зменшується час, майже в двічі.

Опубліковано

1,2 режим прасування

Що в тебе за пристрій такий??

В мене також AEG, правда стара. Зате пере. Не прасує :)

P.S. Стірати (стирать, стирка)=прати. Прання. Пралка (пральна машина)

Прасувати (праска, не пралка) = гладить, утюжить.

P.P.S. по темі. Піді мною живе сусід, який ремонтує пралки. МОжу дати номер телефону. А якби де точну модель, то можна знайти інструкцію.

Опубліковано

напевне, мається на увазі режим "легке прасування", тобто після стірки коли викручує не так сильно мне одяг і пере бережно, ось.

Опубліковано

1,2 режим прасування

Що в тебе за пристрій такий??

В мене також AEG, правда стара. Зате пере. Не прасує :)

P.S. Стірати (стирать, стирка)=прати. Прання. Пралка (пральна машина)

Прасувати (праска, не пралка) = гладить, утюжить.

P.P.S. по темі. Піді мною живе сусід, який ремонтує пралки. МОжу дати номер телефону. А якби де точну модель, то можна знайти інструкцію.

Ги,ги)))))))) ти прав.

Писав все дуже швидко,проблемку по телефону диктували, а я щей і обідав в цей час,ось і " понаписував")))))))))) Пристрій не в мене, а в батька, інструкція є, я думаю що потрібно консультацію у кого є ця AEG здаєтся 60060SL.

Опубліковано

Тобто, коли обрати повне прання (3 години) пере вона лише 1.5 так?

Якщо так, тоді може вибрана опція "мала вага"? АБо якийсь "еко" режим ?

Інструкція

Опубліковано

Тобто, коли обрати повне прання (3 години) пере вона лише 1.5 так?

Якщо так, тоді може вибрана опція "мала вага"? АБо якийсь "еко" режим ?

Інструкція

Да да, в тому і справа що 100% ніяка опція не вибрана і усі там "еко"режими не увімкненні, але всерівно час автоматично зменшується в два рази, можливо(я так думаю) вона автоматично визначає ступінь загрязнення,вагу і для економії часу сама зменшує ?????

Опубліковано

Ее система OptiSense со специальными датчиками влажности регулирует потребление прибором электроэнергии и подбирает время работы согласно объему загрузки, обеспечивая высочайшую энергоэффективность, будь то полная загрузка или буквально пара тарелок.

Ее система OptiSense со специальными датчиками влажности регулирует потребление прибором электроэнергии и подбирает время работы согласно объему загрузки, обеспечивая высочайшую энергоэффективность, будь то полная загрузка или буквально пара тарелок.

попутали ребята в описании стиралку с посудомойкой, ну то не страшно, видно система везде одна и таже :)

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...