Перейти до змісту

шукаю роботу

kilatik_

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Шукаю роботу з повною або частковою занятістю.

Хлопець, 19 років.

Навчаюся в ЛНТУ за спецільністю "Комп'ютерні науки".

Зкакінчив Технічний коледж ЛНТУ за спецільністю "Обслуговування комп'ютерних систем і мережі".

Що вмію:

Ремонт офісної техніки, принтерів, копірів, заправка картриджів, монтаж/налаштування локальної мережі, ремонт системних блоків, супровід базового (основного для всіх комп'ютерів) ПО на базі Windows. Створення сайтів займався тільки на Joomla.

Опубліковано

ой не сміши) укрпошта з зп в 1.4 тисячі гривень і вимогами як до спеціаліста на зп в штуку баксів...

Опубліковано

19 років,молодий пацан - запах цігаро:)

я би радив рулити звідси - пробувати себе десь в іншому місці,а ніж гнити в таких умовах і за ці нікчемні зарплати!

Опубліковано

да-да... а ше краще сидіти нити на форумах, як вам всім хреново, замість того, щоб підняти жопу і постаратись щось змінити.

Опубліковано

19 років,молодий пацан - запах цігаро :)

я би радив рулити звідси - пробувати себе десь в іншому місці,а ніж гнити в таких умовах і за ці нікчемні зарплати!

конкретніше порадьте....

Опубліковано

Мажор? Живеш за кордоном і маєш власний бізнес із доходом в 1млн / рік. Якщо ні - тоді не давай без таких "порад".

в 19 варто піти на роботу набратися ЩЕ БІЛЬШЕ досвіду. А тоді вирішувати чи рвати з цієї країни чи ні.

Опубліковано

ой не сміши) укрпошта з зп в 1.4 тисячі гривень і вимогами як до спеціаліста на зп в штуку баксів...

я думаю для хлопця 19 років це якраз нормально для початку, тим більше що йому треба стаж,

на інших організаціях просять стаж 1-1,5 2-3 і т.д року

і шо тут смішного ?

тим більше шо роботу найти зараз не просто !!!

Опубліковано

Мажор? Живеш за кордоном і маєш власний бізнес із доходом в 1млн / рік. Якщо ні - тоді не давай без таких "порад".

в 19 варто піти на роботу набратися ЩЕ БІЛЬШЕ досвіду. А тоді вирішувати чи рвати з цієї країни чи ні.

до чого тут мажорство і власний бізнес? чи у вас тут на форумі можуть поради давати "ізбранні"?

висловив свою думку - в нас демократична країна і не забороняє оприлюднювати все те що думаємо!

якби не був, не бачив, не спробував би - то і не радив би!

я раджу конкретній людині, ви давайте поради,напевно,так само тій людині,яка створила тему)

я ж не шукав порад і тем не створював подібних?

можу дати конкретні номери людей,які допомагають із працевлаштуванням закордном,це звичайно не дешево,але воно того варте!

Опубліковано

поради давати / висловив свою думку

Трохи різниця, не помітив?

А на рахунок "за кордон", то це кожному своє. Хтось за кордоном має менше, ніж інші тут, у Луцьку.

І там теж не все так райдужно, як здається на перший погляд.

Збирати малину і полуниці в сезон, в жару, жити в бараці без душа і т.д.І щоб "роботодавець" на фіналі не "кинув" чи не здав поліції!

Все наведене як приклад.

Опубліковано

ок,не будемо сваритись:)

хай робить кожнен так, як правильно!

у кожного свої думки,можливості,потребності

п.с: у пошуку роботи - "Волинські оголошення" вам в поміч!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...