Перейти до змісту

Хто знає чи надійний забудовник по вул. Конякіна 17а

Aleksey1

Рекомендовані повідомлення

Чи надійний забудовник по вулиці Конякіна 17а Чи можна по цій адресі купувати нездані квартири!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

ЦЕ той будинок що біля Аверса?

Якщо так то тут десь проходила інфа, що там обє"кт з певними проблемами.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Да, це той що біля Аверса. Якби був надійний забудовник, то за 5 чи більше років, що там той будинок є, могли б і здати. А так, чогось той будинок не здається. Даже не знаю чого. І люди ціни поспускали на квартири, щоб хоч за щось продати їх. Бачив оголошення ну дуже дешево продають. Я вже мовчу про тріщини в сусідніх з цим будівництвом будинках і т.д.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

не рекомендував би купувати. Обіцяли здати ще три роки тому, а ще й досі не здали. Добре, що там сам не купив свого часу.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

там планування якесь дивне, в свій час обирали між цим будинком і новобудовами на Арцеулова (будівництво почалось майже одночасно), то на Арцеулова вже другий рік живемо, а той і досі не зданий

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Якщо люди ціну ставлять ну дуже вже таку заманчиву то ж не спроста чи ні :_04: це той варіант де краще сто раз подумати (звісно якщо гаманець не жме).

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Беріть на Арцеулова, все поряд і тишина....а там шум, гам, пиль і вічно строїться.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я взяв на Кравчука 11Б, все дуже подобається.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

я взяв на Кравчука 11Б, все дуже подобається.

Ага батьки тоже там купували вроді все люкс!

А той що на Конякіна не розумію плану(квартири що виходять на сторону двору, на маг."Вишенька" це капец) там буде постійно тьма і влага вони якісь углові чи як? короче там як в ЖО.І негра.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...