Перейти до змісту

LineAge2

Mr.@NcLe

Рекомендовані повідомлення

• Відповідей 924
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано
Чел з 5-10 ще лишились

Якщо хоч там почать грати то перечитай що я вище описував і подумай чи хоч саме на цей серв

Я вже там пєрса маю(правда граю недавно). Хочу з батьківщини когось зустріти! (а то одні мос... Москвічі :P )

Опубліковано

Наших на цьому сервері дофіга, хоч раніше було ще більше . . .

І був свій клан . . .

Було весело,як тільки всі починали, і коли всі МИ жили дружньо . . .

ех . . .

Опубліковано
Наших на цьому сервері дофіга, хоч раніше було ще більше . . .

І був свій клан . . .

Було весело,як тільки всі починали, і коли всі МИ жили дружньо . . .

ех . . .

шось змінилось? я не вкурсі, такшо розказуйте :)

Опубліковано

Ну перед тим як піти було куча сварок і бойні =))

ага і я продаю шмот (БВ лайт сет+4, ПЕРІЛ +3 СА на чип шот,ну і куча Ц любого хлама,Б біжи,Якси там, татушкі всілякі і таке інше)

Прошу написти мені в ПМ,якщо щось когось зацікавить.

В Сілі нічого не купляйте, в нього все браковане =))

Опубліковано

Хз де ти там бойню і сваркі бачив такі вже серйозні. :D Мо я не в курсах про що ти.

Внутрішньо ігрові суперечкі то фігня всьо.

Це все гра і її серйозно не варто сприймать.

Опубліковано

маю афігенні ролікі С5, просто жир.

приїду закіну на ФТТП.

п.с. чи можна від іншого провайдера шось кідати ?

Опубліковано

Це були не бойня і сварки, просто ми всі вибрали потужні альянси. кожен собі

І вийшло так, що сіля і ще кілька людей з Луцька попали до Мітов, а я з декількома друзями - подались в апокали. спочатку це були союзники. а потім щось не поділили і понеслась.

Війна триває і досі, навіть без головних "Мітів". Алі уже встиг змінити свою назву на ХеллХамстерс, а потім на КингсОфЛайф... Але це не міняє справу. Війна дуже цікава і захоплююча.

Вот вчора наш альянс проіпав Орен... На захисті був лише наш альянс у кількості 50-70 чоловік.

Решта союзників захищали Іннадріль.

На орен повалили всі ХХ з союзниками у складі біля 150-200 чоловік. такого мєсіва давно не було.

Замок звісно відібрали у нас. Коли прийшли союзники за пів години до кінця осади - було уже пізно щоб щось відвоювати.

Сервер люкс, якщо не брати до уваги всяких Лосів з Арками +15, біжою +20 і т.д.

ВМЗ якщо з сервера забрати.... було б супер

Опубліковано

Трохі поправлю

Сервер лажа, адміни уябкі, зато люди грають там досить прикольні і колоритні хоча чим далі там їх лишається все менше і менше

Опубліковано

Словечко про адмінів. Вчора хожу брожу по просторах Діона =) і вздумалось мені молодому і здоровому крикнути "а на скільки по максу можна меч заточити?" тут до мене в лічку пише якийсь дядбко =) і каже "а ти шо хіба не чув про баг???" я йому "який??", а він щас розкажу. ну от розказав він мені баг, оказується кожен меч можна заточити на 15-20 точ, тільки це відбувається трохи дивним способом:"Ти знаходиш роботу, заробляєш гроші, а потім пишеш Гнумові в лічку і платиш 20000 рублів. От тобі і баг" :lol:

Опубліковано

може хтось має С5 ???

закіньте на ФТТП або мені на ДВДішкі.

П Л І С С . . .

п.с. найшов норм рейти на С5 (х10,спойл х7) українка, 100 чел он-лайн.

тільки появився сервак.

когось цікавить, пишіть.

Опубліковано
Трохі поправлю

Сервер лажа, адміни уябкі, зато люди грають там досить прикольні і колоритні хоча чим далі там їх лишається все менше і менше

Повністю згідний. Хоть вже 2 місяці в ла2 не граю. Але друзів з ла2сервера осталось багато :hug:

Опубліковано

http://l2ihome.com/ новий укр сервак х10, але С П О Й Л х7 =))

хто приєднається до мене ???

п.с. ДУЖЕ дешево продаю шмот і таке інше на л2сервер (топ Б +3 і там всілякі татушкі і бафери,крафтери,спойлери та багато різного, пишіть в ПМ)

Опубліковано

Бачив роліки на 3 лінєйку --- просто Л Ю Т Ь ! ! ! добавлено нові веапонки, сумонери нові і фішка --- Н людей віддають свої сили комусь однову, а він в свою чергу валить когось в Н разів (наприклад СС дають сили 3 чара, і скіл з 44 збільшується на 400 ), введено нові скіли. На мою думку любий ВоВ і таке інше просто буде в Ж . . .

Це варто глянути.

Опубліковано
На мою думку любий ВоВ і таке інше просто буде в Ж . . .

ну ты сравнил :lol: , хоть я играю в ВОВ пока пару дней, я уже тебе могу больше сотни приколов привести которых нет, небыло, и не будет в ЛА2. Притом приколы приближенные к реальности.

Всетаки многотысячный штат програмистов и дизайнеров дает свои плоды.icon_wink.gif

Опубліковано
Всем приве. Перни а вы что играете на 3-х хрониках?

Здарова, седня и так насмеялся а про 3хроники ваще убило, уже живот болит от смеха :)

Опубліковано

Ненада, я граю на Рівненському серваку. Просто хотілося би просто пограти на х20 наприклад без ГМ шопів і таких приколів, попробувати.

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...