Перейти до змісту

Пропоную доставку товарів з ІКЕА

sweetlena

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Планується поїздка в Польщу. Пропоную доставку з магазину ІКЕА. З асортиментом товарів можна ознайомитись на сайті http://www.ikea.com/pl/pl/.

Ціна питання - вартість по каталогу*курс злотого+30%. Передоплата - 30% на картку чи готівкою.

На разі є можливість привезти негабаритні товари, корисні дрібнички для дому, посуд, лампи, текстиль, речі для малечі)

20130902__katalog_ikea_2014-1024x534.jpg

Опубліковано

А яка гарантія доставки якісного товару? Мене цікавлять рослини, ви гарантуєте, що вони будуть відповідного кольору, здорового вигляду і тд., ви самі їх вибиратимете, чи це буде робити хтось інший?

Опубліковано

Доставку товару належної якості гарантую. Вибиратиму сама.

Наскільки знаю, рослини з грунтом перевозити через кордон не можна, вірніше можна, але з фітосанітарним сертифікатом. Я-законослухняна, тому без документів робити цього не візьмусь. Крім того, немає гарантії того, що листя буде точнісінько такого кольору, як замовнику хотілося б, чи форма рослинки, чи квітка не того відтінку.

Опубліковано

Скажімо отакий "горошковий" комплект постільної білизни http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/50225484/

69,99*приблизно на 2,8(курс злотого)+30%=255 грн. - ціна повністю із доставкою

Опубліковано

Проживаючи кілька років назад у Польщі, знаю, що при купівлі певних речей які перевозились через кордон, на їхніх чеках (здається) ставились прикордонні печатки, повертаючись у Польщу ми пред"являли ці проштамповані чеки і нам повертали певний (зараз уже не пам"ятаю який) % їх вартості.

Можна запитати чи ви використовуєте цю систему? Бо тоді вартість деяких речей могла б бути нижчою?

Опубліковано

Це система повернення суми ПДВ, що входить у вартість товару (Tax Free). Враховуючи теперішні черги на кордоні, іноді вистояти її заради повернення податку, не виправдано.

Звісно, якщо поїздки виключно комерційного характеру, тоді, безумовно, продавець стоятиме в чергах, бо це його основна робота.

Якщо ж поїздки "для себе", а послуги надаються, аби компенсувати певні витрати на дорогу, то цим не завжди користуєшся.

• 1 місяць потому...

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...