Перейти до змісту

windows 7 встановити на ноут.

yura-patriot

Рекомендовані повідомлення

Giant,ніколи не користуся такими програмами.... Краще робити все вручну. Так знаєш що і де видалив і так далі... Від тих прог тільки проблеми виникають:)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Giant,ніколи не користуся такими програмами.... Краще робити все вручну. Так знаєш що і де видалив і так далі... Від тих прог тільки проблеми виникають :)

Згоден на всі 100. Вручну все прописати, настроїти під себе. Без WPI, і "мусоросборок" дров. На сайтах виробників в 99% випадків все присутнє.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

...Від тих прог тільки проблеми виникають :)

Виключенням є ccleaner, дійсно корисна безкоштовна прога.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

HWman, ну трошки не так.... Один раз виникали проблеми після чистки реєстру...

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Йома-йо ну чувакі, не чекав на стільки відповідей )) я в шоці . Думаю ще пару днів помучусь і шось буду вирішувати. Всім дякую!

Бо це холівор, це теж саме якби на кулінарному формі запитати як варити український борщ)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

з вертаєтесь до поможу вирішити це питання так як працю в цій галузі вже не перший рік тел.0997374514 Максим

А можна невелику консультацію?

Щось останнім часом ноут теж став лагати.

Кнопку включення натискаю, індикатори загоряються, і загрузка починається секунд через 15-20.

І де саме працюєте? Може зайду.

Хулєт? )

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

дякую за поради!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Всім доброго вечора, ну чи ночі))). Стоїть в мене питання? маю ноут "LENOVO V570" знайомий поставив віндоус ну коли я його купив, але нормально щось так і не робить (задовбало) то антівірус не "паше" то щось глючить, нотік вроді би не поганий (максимум, інтернет новини,форум "НАШ ЛЮБІМИЙ" ні яких супер програм не ставлю, короче просто для дома і відпочинку,ну фільм скачати якийсь торентом і все) На разі все пропало і майже не працює. Так пиходжу додому вмикаю комп і жду хвилин 5 щоб запустився потім удаляю різну єрунду всякі там вікна реклами ,ну а потім вже сідаю і дивлюсь новини,пошту і т.д.

Значить так: заплачу за якісну роботу, ну і на далі за обслуговування, щоб можна було звиртатись радитись, ну не без платно зрозуміло, ну і без "ЗАГОНІВ" хочу тільки віндоус7 привик капець!

Щоб на другій раз такого не ставилось, треба слідкувати за компютером! Так само як і за любою машиною, щоб вона працювала добре. Зараз є повно програм для оптимізації і чисткі компютера від непотрібу. Такі наприклад як ccleaner, advenced system care, tuneup і.т.д.

Я рахую що це БРЄД! ти навіть не знаєш чим я займаюсь, то я ще повинен розбиратися в компютері :=О маразм! Що кожен повар,столяр, продавець який має в дома комп повинен йти на курси, це "МІНТАЛІТЕТ" я навіть не знаю кого?

Один старий(багатий) знайомий, клієнт корочє(який жив в америці) казав так: в мене є газонокосилка, але просто для себе, там в америці я ніколи не косив газон, тільки заради розваги,а потім запрошував професіонала платив йому паду доларів, ну відносно) і все,бо якщо я ще буду вникати в процес стрижкі трави то мому бізнесу менше часу дістанеться, парадокс? чи не так.

Так само як і за любою машиною- це що? в тебе напевно жигуль?))))))))))))))і ти над ним "трясесья"(без образ) за любим авто потрібен догляд: НО на спеціальних ямах, вишках, підйомниках, я що повинен гараж переобладнати на станцію тех.огляду? ще раз це брєд!Думаєш самому набагато дешевше вийде, ну ну "успехов")))))

PS: а можливо я художник)))))))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Я рахую що це БРЄД! ти навіть не знаєш чим я займаюсь, то я ще повинен розбиратися в компютері :=О маразм!

Не маразм.

1) Якщо ти водій, і ти знаєш як замінити фільтр паливний чи повітряний. Знаєш як залити бензин, знаєш, що таке silentblock ("салінблок"), і тому подібні авто-терміни, то чому тебе дивують слова

треба слідкувати за компютером!

Якщо ти користувач ПК - то елементарні знання мусиш мати.

2) Якщо уже навів приклад про знайомого з америки, якому дешевше найняти майстра, то чому сам намагаєшся перевстановити вінду??

3)

в тебе напевно жигуль?))))))))))))))і ти над ним "трясесья"

В мене Жигуль. І що? А в тебе Майбах???? І я слідкую за авто. Доливаю масло. Сам кручу гайки міняю, все що в моїх силах. Мию машину. Ти, як власник Майбаха цього не робиш?? Маєш неміряно грошей на сервіс?? Тоді чому сам вінду хочеш переставити?

Хлопче, ти визначся, будь добрий, чого хочеш, а потім пиши! ок?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Все гуд розібрались

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...