Перейти до змісту

Шукаю тату майстра

katjka_9

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Саша Бабкін взагалі фізкультурник, до мистецтва мало чим відноситься. Ви запитайте у нього чи має він Диплом (Сертифікат) про освіту, що стосується татуювання. Я б не довірила своє тіло некваліфікованому майстру, без освіти, без знань...

А диплом (сертифікат) у вас є показником вмінь та знань??? Утопія...

Я не залишилась осторонь і висловила свою думку.

Медаль нада?

Висловити думку і "обісрати" людину - різні поняття

Це форум і тут люди висловлюють свої думки. Кому що подобається, а що не подобається. Одна Ви чогось ніяк не можете заспокоїтись. Свою медаль залиште собі, вона Вам більше знадобиться. Всього Вам найкращого.

• Відповідей 81
  • Створено
  • Остання відповідь
Опубліковано

Zefirka, людини, мабуть, Ви особисто не знаєте, щось чули про нього і пишете

А у Бабкіна руки із сраки ростуть. А люди які все-таки роблять в нього тату явно не дружать з головою)

Яка об"єктивна оцінка!

Ну це явно показник Вашої обізнаності, освідченості та культури. До думки такого авторитета як Ви потрібно прислухатись однозначно)

Опубліковано

Почитав, просльозився... Люди - індивідуальні. Хоче хтось картинку з інета - ну і нехай, йому ж знею ходити. ВАМ особисто яке до того діло??? Я собі бив то шо виношував пару років. Дозрів я до цього малюнку, зрозумів що він для мене означає і як Я буду жити з ним. І все. Набив. Не жалкую. В планах декілька інших, але до них, як і до першого треба дорости, "приміряти" їх, знайти місце... і лише тоді набити. тату має бути твоїм, власним, а не чиїмось баченням тебе. ІМХО.

З.І. Обосрать мастера может каждый, а вот составить ему грамотную конкуренцию - единицы. (с) Майо )))

Опубліковано

Почитав, просльозився... Люди - індивідуальні. Хоче хтось картинку з інета - ну і нехай, йому ж знею ходити. ВАМ особисто яке до того діло??? Я собі бив то шо виношував пару років. Дозрів я до цього малюнку, зрозумів що він для мене означає і як Я буду жити з ним. І все. Набив. Не жалкую. В планах декілька інших, але до них, як і до першого треба дорости, "приміряти" їх, знайти місце... і лише тоді набити. тату має бути твоїм, власним, а не чиїмось баченням тебе. ІМХО.

З.І. Обосрать мастера может каждый, а вот составить ему грамотную конкуренцию - единицы. (с) Майо )))

Ось тут навіть я згоден, дуже правильна думка.

Опубліковано

Переглянув посилання на роботи луцьких майстрів - сподобалось. Справді є таланти і це великий позитив. З часом будуть школи.

Сратися через татуювання, визначати чия краща і т.д. - це ж маразм трохи. Є купа напрямків, кожен з яких ділиться на піднапрямки, до того ж вони розвиваються і змінюються в часі, ще й поверху накладається власний стиль майстра. ІМХО, якщо б я хотів мегамодне татуювання, я б накачав в неті американо-англійських татуажних журналів за 2013 рік, зацінив останні тренди, переосмислив їх під себе, доніс це до майстра, затвердили б ескіз і набили б татуху. Це якщо розглядати тату, як прикрасу, щось типу біжутерії. Якщо ж щось крутиться в голові, родиться в муках і роздумах, це звичайно цікавіше, індивідуальніше.

Дуже подобаються татушки, ще якщо якісні, графічно досконалі з цікавим змістом. Колись хотів щось набити, але з часом попустило і зараз просто ціную татуаж, як жанр мистецтва.

bull_tattoo__pro_picture_by_jotuntroll-d3hmh0n.jpg

Мені ось така колись запала:) Але то бабла, часу і реакція неоднозначна. Хоча жаліти за татуюванням нема смислу, це просто одна з подій твого життя, просто носиш, як фотографію.

Опубліковано

Я абсолютно не збиралася "сратися" з приводу тату. Я сказала, що мені особисто Саша не подобається як майстер. Всю цю "шуміху" розпочала lilechka.

Опубліковано

Я абсолютно не збиралася "сратися" з приводу тату. Я сказала, що мені особисто Саша не подобається як майстер. Всю цю "шуміху" розпочала lilechka.

От вже й натура... Людину обмовила, крайного знайшла...

• 4 тижня потому...
Опубліковано

Коли говорять про татуювання, я чомусь одразу згадую цього чувака

колись і я сильно цікавився Ріком (Зомбібой), якийсь він був такий собі індивідуальний, цікавий і тд і тп!

ааа потім зрозумів, що це просте, відстале (дививсь інтерв'ю), розпіарене чудо-юдо, якому тільки з "пані шошо" (гагою) і тусити - обоє притрушені)))

є ще в 100 раз більше зататуйовані за нього, але вони хоч так не хизуються як він!

побачимо,що він там награв в "47 ронінах" :)

• 7 місяців потому...
Опубліковано

Шукаю майстра, який би доробив татуювання. Отченаш - прекрасний майстер, але вже не робить татуювання, лише татуаж і плюс скоро від'їздить. А у мене недороблена половина спини. Є контакти?

Опубліковано

Шукаю майстра, який би доробив татуювання. Отченаш - прекрасний майстер, але вже не робить татуювання, лише татуаж і плюс скоро від'їздить. А у мене недороблена половина спини. Є контакти?

А хто від початку робив Вам татуювання? Нехай би той майстер і закінчив свою роботу. Інші майстри навряд чи візьмуться дороблювати "не своє"...

Опубліковано

А я так і не встигла до нього записатись значить, бо якраз надумала через 2 місяці йти і думала зараз записуватись... ех... значить знов шукаю тату майстра.

Думаю що круті майстри за фігню не візьмуться, чи варто спробувати? Що скажете народ?

Опубліковано

А я так і не встигла до нього записатись значить, бо якраз надумала через 2 місяці йти і думала зараз записуватись... ех... значить знов шукаю тату майстра.

Думаю що круті майстри за фігню не візьмуться, чи варто спробувати? Що скажете народ?

Попробуй вламати Андрія Доманського щоб доробив(хоча навряд чи захоче). 0666260830

• 2 тижня потому...
  • 2 тижня потому...
Опубліковано

Хорошие татуировки не дёшевы, а дешёвые татуировки не хорошы.

Розумію звичайно що робота є робота, і якщо ціна така то і торгуватись навіть не зручно, але за те що я хочу - 400 грн... можливо я не розуміюсь в цінах, але мені здаєтьсся дорого, там роботи навіть не на пів години, а менше =)

А Ви доречі в салоні робите чи на дому? Якщо в салоні - то ще зрозумію таку вартість

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

• Створити...