Перейти до змісту

Продам системний блок

Рекомендовані повідомлення

Опубліковано

Продам системний блок з такими параметрами:

Тип ЦП: DualCore Intel Pentium E2140, 1600 MHz (8 x 200)

Системна плата: Gigabyte GA-945GCMX-S2 v6.6 (2 PCI, 1 PCI-E x4, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN)

Системна пам'ять: 1024 Мб (DDR2-667 DDR2 SDRAM)

Дисковий накопичувач: SAMSUNG HD080HJ ATA Device (80 Гб, 7200 RPM, SATA-II)

Оптичний дисковод: HL-DT-ST DVDRAM GSA-4167B ATA Device (DVD+R9:8x, DVD-R9:4x, DVD+RW:16x/8x, DVD-RW:16x/6x, DVD-RAM:5x, DVD-ROM:16x, CD:48x/32x/48x DVD+RW/DVD-RW/DVD-RAM)

Блок живлення потужністю 320W.

відеокарта (дискретна) - NVIDIA GeForse 8400GS (256 Mb DDR2 video memory)

Додатково даю клавіатуру(нова), мишку(вживана) та кабель живлення.

Ціна 1000 грн, торг.

Детальніше за телефоном 0990820631

post-7469-0-09597500-1389042847_thumb.jp

Опубліковано

системний блок з такими параметрами:

вартує 500 грн. Якщо додати корпус то ще 50 грн.

Я так розумію, він без материнки та БЖ?

Додайте детальніший опис !

Опубліковано

системний блок з такими параметрами:

вартує 500 грн. Якщо додати корпус то ще 50 грн.

Я так розумію, він без материнки та БЖ?

Додайте детальніший опис !

Материнська плата gigabyte, проте точної моделі не знаю, блок живлення також присутній.

Коли Ви справді зацікавлений в покупці, я можу уточнити модель материнськоі плати та потужність блока живлення.

Опубліковано

Коли Ви справді зацікавлений в покупці, я можу уточнити модель

Навіть якщо й НЕ зацікавлений, то цього вимагають правила. Із якими ви нечитаючи погоджувалися, створюючи теми в розділі Торгівля.

Уточніть моделі материнки і Проца. А також вкажіть потужність БЖ і модель корпуса, якщо відома.

І вкажіть моделі HDD та DVD-RW і їх інтерфейси. SATA чи IDE.

Опубліковано

Коли Ви справді зацікавлений в покупці, я можу уточнити модель

Навіть якщо й НЕ зацікавлений, то цього вимагають правила. Із якими ви нечитаючи погоджувалися, створюючи теми в розділі Торгівля.

Уточніть моделі материнки і Проца. А також вкажіть потужність БЖ і модель корпуса, якщо відома.

І вкажіть моделі HDD та DVD-RW і їх інтерфейси. SATA чи IDE.

Тип ЦП: DualCore Intel Pentium E2140, 1600 MHz (8 x 200)

Системна плата: Gigabyte GA-945GCMX-S2 v6.6 (2 PCI, 1 PCI-E x4, 1 PCI-E x16, 2 DDR2 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN)

Системна пам'ять: 1024 Мб (DDR2-667 DDR2 SDRAM)

Дисковий накопичувач: SAMSUNG HD080HJ ATA Device (80 Гб, 7200 RPM, SATA-II)

Оптичний дисковод: HL-DT-ST DVDRAM GSA-4167B ATA Device (DVD+R9:8x, DVD-R9:4x, DVD+RW:16x/8x, DVD-RW:16x/6x, DVD-RAM:5x, DVD-ROM:16x, CD:48x/32x/48x DVD+RW/DVD-RW/DVD-RAM)

Блок живлення потужністю 320W.

Коли Вас не цікавить покупка - проходьте мимо без зайвих зауважень. Я залишив номер телефону, за яким можна було б дізнатись детальніше про системний блок.

Щодо того, чи читав я правила, чи ні, то повинен визнати, що Ви були праві, при створенні даної теми я їх справді не читав, проте читав при створенні попередніх, тому я з ними ознайомлений. Написав те, що було відомо, коли була б можливість підключити монітор, я б відразу скинув звіт з евересту чи ін.

Опубліковано

Коли Вас не цікавить покупка - проходьте мимо без зайвих зауважень.

Я за не прирікання із модератором можу втулити днів 20 РідОнлі. І тоді все стане на свої місця!

В честь свята я обмежуся усним попередженням.

Опубліковано

Коли Вас не цікавить покупка - проходьте мимо без зайвих зауважень.

Я за не прирікання із модератором можу втулити днів 20 РідОнлі. І тоді все стане на свої місця!

В честь свята я обмежуся усним попередженням.

та будь ласка, велика справа, даю тобі повний карт-бланш на виконання даних тобі згори обов.язків :)

можеш розцінювати це як неприрікання(не розумію значення цього слова) чи невиконання обов.язків перед твоєю владною персоною.

Тема втратила свій зміст завдяки недолугим дописам санітара лісу, можна зачиняти.

Опубліковано

домовилися.

Автор отримує 30 днів РО за недотримання привл розділу трогівля.

1) не правильне оформлення теми

2) Передчасний ап теми

3) флуд

4) оффтоп

5) Обговорення дій адміністрації форуму

P.S. При спробі створити клона, усі клони будуть забанені довічно!

Закрито!

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...