Перейти до змісту

Булочка для "ХОТДОГ"

yura-patriot

Рекомендовані повідомлення

Всім привіт, після нового року стало легше і захотілося чогось нестандартного, люди не повірите)))))))))))так хочу "ХОТДОГ" !

Але я хочу сам в дома зробити так як я хочу, з доброю сосискою( а не самою дешевою) з тим чим я хочу, в міру майонеза,гірчички, і т.д.

Отже як ви думаєте де можна взяти булочку? може сходити на будь яку точку на варшавському і попросити щоб продали лише саму булочку,чи як?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені подобається робити Хот-дог з сирного рогалика,Волиньзовнішкомхліб.можна взяти і Алтайський.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

В любом хлебном ларьке!

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

З Алтайського робив, ну блін,трішки не те(

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну батенька вы и гурман. А с чего Вы взяли что не то? С чем сравниваете? :) С хот-догом бабы-Нюры или тёти-Глаши. :) Не сладкая булка она и есть булка. А дальше плод фантазии :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Мені подобається французький хот-дог. Але от знайти відповідну булку буде явно важче.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Трішки не в тему, але запитаю. Може хтось знає, де можна дістати заготовку для піци таку, як у Санремо ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Трішки не в тему, але запитаю. Може хтось знає, де можна дістати заготовку для піци таку(точно-точно), як у Санремо ?

Странный вопрос..... пипец.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заготовки як в санремо купуться........................УВАГА!!!!!!!! в санремо. неочікувано правда?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну батенька вы и гурман. А с чего Вы взяли что не то? С чем сравниваете? :) С хот-догом бабы-Нюры или тёти-Глаши. :) Не сладкая булка она и есть булка. А дальше плод фантазии :)

Ну а "Шо дєлать"?)))))))))) Ну, а коли ще гурманити як не на вихідні.Я зрівнюю зі звичайною булкою та що на точках варшавкі хоч хотдогі там хреновенькі,але булочка краща (як для мене) ніж звичайна з любого хлібзаводу.

Трішки не в тему, але запитаю. Може хтось знає, де можна дістати заготовку для піци таку(точно-точно), як у Санремо ?

)))))))))))))0 Так у санремо і продають, кум місяць назад купляв на кравчука.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У чому "странность"?

Ну а "Шо дєлать"?)))))))))) Ну, а коли ще гурманити як не на вихідні.Я зрівнюю зі звичайною булкою та що на точках варшавкі хоч хотдогі там хреновенькі,але булочка краща (як для мене) ніж звичайна з любого хлібзаводу.

яка ціна ?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

У чому "странность"?

яка ціна ?

Тільки що дзвонив запитав точно не пам"ятає здається 5гр.30коп.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вот мне например есть с чем сравнить. И другим тоже. наверняка. Так, что язвление по поводу того, кто что ел или, что предпочитает, как то по полищутски.... Тем более сейчас проблем в выездом за границу нет, а значит больше вариантов хот-догов попробовать =)

Для меня булочка имеет огромное значение, это основа вкуса. Я очень люблю Хот-Доги в таком вот виде и в такой вот булочке с кунжутом. Но у нас их практически нет, а жаль.

130212102403-130323124807-p-O-hot-dogi-s-lukom-po-domashnemu.jpg

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Вот мне например есть с чем сравнить. И другим тоже. наверняка. Так, что язвление по поводу того, кто что ел или, что предпочитает, как то по полищутски.... Тем более сейчас проблем в выездом за границу нет.

Для меня булочка имеет огромное значение, это основа вкуса. Я очень люблю Хот-Доги в таком вот виде и в такой вот булочке с кунжутом. Но у нас их практически нет, а жаль.

130212102403-130323124807-p-O-hot-dogi-s-lukom-po-domashnemu.jpg

Ах! Ах! ось воно)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Рогалик "Кунжутний" Волиньзовнішкомхліб.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

оо, треба піти уточнити)))

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Зараз іду в сторону варшавки їхні "ларькі" там є?

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

у него вкус не тот =( так уже сложилось, я тоже задавался такой темой. Пока что наш подходящую сосиску (то есть мне она нравится). А вот с булочкой пока проблемы.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

До речі, коли вперше був в Одесі (років 7-8 тому), дуже здивувався, що у них звичайний хот-дог - це лаваш, картопля фрі, сосиска, майонез, кетчуп, гірчиця, капуста, морква, огірок. Класичний хотдог знайти важче.

Може комусь буде цікаво... тест хот-догів на АЗС

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

то Thorgalll: Ладно, Ладно сдаюсь :) Я всегда думал что хот дог, - это не более чем фастфуд. Другими словами 3х минутная фигня чтобы уталить мнгновенно вспыхнувшее чувство голода. А оказывается это деликатес к подбору которого нужно тщательно готовиться. :) К сожалению я не могу похвастаться их вкусами :) помню ел и не раз .... а по вкусу они мне отличались только начинкой :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

DarkMonk

Даже простая яичница может быть шедевром (С) Кто то из великих кулинаров.

Еда это искусство и даже простой хот-дог может быть вкуснятиной или отвратительными помоями. :)

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

іду шукати потім відпишусь

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Ну що, купив я булочку на точці хотдогів, і одну в кічкарівському ларьку з кунжутом, думаю що звичайна буде краще бо та що з кунжутом якась занадто "плотна" сьогодні одну завтра другу заценю. Ще купив телячі прикопчені сосиски, і кетчуб польскій "пікантний" на машинах імпортний, гірчицю теж маю непогану торчин "Американська" якраз для таких штук(вроді )) :=)

Ну корочє буду "гратися"

post-23661-0-33216200-1388845666_thumb.j

post-23661-0-71089800-1388845676_thumb.j

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в Тамі - тамі булочки є для хот - догів з кунжутом (власна випічка) і круглі для гамбургерів.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

в Тамі - тамі булочки є для хот - догів з кунжутом (власна випічка) і круглі для гамбургерів.

Йо-майо де ви раніше були,))))))))) хочь мені сподобалося те, що я нафантазував,булка з точкі хотдогів в принципі :=), ;-(, може бути.

Взагалі зробив просто, булку розрізав вклав 2 сосиски ))) ну (розумієте ))))))) ) тоді розігрів(булка стала дуже пухкою і запашною, що мені і дуже сподобалось) кетчуб, трішки майонезу капусту, свіжий огірок і трішки гірчиці. Не для "умніків" мені дуже сподобалось, ще хотів моркву по корейські,але на жаль на варшавці чекав продавця 10хв. він так і не прийшов, то я і плюнув ,а шукати ще десь окрім знайомої точкі в "облом". Завтра попробую з кунжутної щось замудрити,можливо без капусти а тіпа класику кетчуб і гірчицю, а можливо і навпаки "по домашньому капуста, майонез,помідор,огірок, корейка,гірчиця. Ну побачу по апетиту)))))))))))))))

А взагалі дякую вам за те,що підсказали, сам в там тамі буваю 2-3 рази на тиждень, на їхні хотдогі не звиртав уваги,але дійсно вони там є! я згадав, дякую ще раз, я запитаю і попробую 100%.

Посилання на коментар
Поділитись на інші сайти

Заархівовано

Ця тема знаходиться в архіві та закрита для подальших відповідей.

Hosting Ukraine
AliExpress WW

• Створити...